2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ne diyosun yaa
ne zaman içtin probiyotiği ? aç mı tok mu bi de?
Aç tok farketmez dedi bana eczacı ama ben tok içeyim dedim, zaten neneler gibi ilaç torbasıyla dolaşıyorum her saate öğüne ilacım var
Dün 11 gibi içmiştim akşam 4-5 civarı sinyal geldi. Şimdi ikincisini alıcam canım seni güncellerim yine.

Amiin canım amiin. Valla hamile kalma süreciydi kesesiydi kalp atışıydı kanamasıydı derken buralara kadar geldik çok şüküür Rabbim bundan sonrasını keyifli kolay sıkıntısız bir şekilde geçirip o şekilde de bebekleri kucağımıza almayı nasip etsiin

hiçbir şey olmaz vicdan yapma. ben de vicdan diyince dışardan söyledin sandım
bi kerelik olur öyle. ben de yarın kızartma partisi yapma niyetindeyim bayadır yapmamıştık
Heh işte o dediğinden de vardı yağ çekmişti neden anlamadım damarlarımda kan yerine sıvı yağ dolaşıyordu bi ara
Canım da aksine öyle şeyler istiyor ya hareketsizlik de etkili sanırım hareket etmeyince direkt sağlıksız beslenmeye yöneliyorum.
Bu da sözüm olsun hem yemek hem yürüyüş İçin.

Bebek için son 3 ay diyorlar canım kilo artışı için önemliymiş. Daha kilo olayı alınır bence zaten sen kilo konusunu aşmış birisin nasıl ne yemen gerektiğini gayet iyi biliyorsundur bence o yüzden düşünme bunları iştah artışıda başlayacak elbet. Hem hamurişidir ekmedir tatlıdır vs sana sadece boş kilo aldırır ama vitaminli şeyler sana ve bebeğine yarar. Yazmıştım buraya doktorumun tavsiye ile diyetisyene başladım ben listeye uygun besleniyorum. 2,5 kilo verdim diyetisyenle konustugumda ne çocuğa ne de bana zararı olduğunu hatta şimdi porsiyonları bilerek küçük tutuyorum 6. Ayına girdiğimizden itibaren miktarlarını artırcam asıl ihtiyaç o zaman başlıyor demişti

Ay bir kız daha geliyorrrrr çok mutlu oldum canım ben regenesis 13. Haftadan beri içiyorum her şey süper geliyor bir zilli
Evet inslalah kafası bir gün geri bacakları iki gün ileri çıktı inşallah sağlıkla gelsin de beş gündür onu icmemistim

oh maşallah ya canım gözün aydın :)
ohhh havalar da ısınıyor valla ne iyi gelir tatil sana.
ultrason çıktısı verdi mi üzerinde yazıyordur belki ?
Baktım canım onda da yazmıyor bizim doktor birazcık herşey yolundaysa pek ayrıntı vermiyor

Oyy hadi hayırlısı olsun doktor az da olsa görmüştür diye düşünüyorum kız dediğine göre
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar canım şu detayliyı da atlatırsak bizden mutlusu yok
Evet canım inşallah onları da atlatalim rahatlariz artık

Ayy evet bende de demir ilacı birazcık sıkıntı yapıyor bulantı yapıyor bazen çok teşekkür ederim canim

arada bende yapıyorum onu. sonra vicdan azabı tabi. esim yerken canım istiyor. hele kolayı görünce. normalde sevmem içmem. ama hamileyim ya inadına hersey canım istiyor sağlıksız ne varsa

Arada sırada fast food yersen bir sey olmaz ki bosuna kendine stres yapma. Zaten bebek senden vitaminleri vs aliyor en kötü durumda sen vitaminsiz kalirsin. Stres en kötüsü bence, kendini kısıtlama. Sağlıklı beslen ama ara sıra yapılan kaçamağın bir zararı olmayacaktır.

aynen bana haber ver ben de aldırayım eşime
hadi bakalım yaparsın sen :)
azalt tabi ki yersen de porsiyonu ufak tutmaya çalışırsın mesela.

yaa harikasın :)
valla tebrik ederim özellikle hamilelikte diyet yapabilmen muhteşem.
bana da motivasyon konuşması oldu bu teşekkür ederim canım benim
Baktım canım onda da yazmıyor bizim doktor birazcık herşey yolundaysa pek ayrıntı vermiyor
ah her doktor ayrı işte

Ah ah… ne günlerdi değil mi
Sorma vallahi her gün iğneler falan derken o zor süreçler bitti şimdi bu rahatlığın keyfini süreceğiz küçük kuzular gelene kadar

Ah ah… ne günlerdi değil mi
Sorma vallahi her gün iğneler falan derken o zor süreçler bitti şimdi bu rahatlığın keyfini süreceğiz küçük kuzular gelene kadar

Gelsiinlerde bi böyle bi severken kendime nasıl engel olcam bilmiyorum ay bazen eşimle konuşuyoruz seneye bu şekilde yanımızda olcak filan diye içim içime sığmıyor o anları hayal edince

arada bende yapıyorum onu. sonra vicdan azabı tabi. esim yerken canım istiyor. hele kolayı görünce. normalde sevmem içmem. ama hamileyim ya inadına hersey canım istiyor sağlıksız ne varsa
Benim de öyle canım, iştahım arttı resmen.

Kağan Kocatepe yağlı yemek diye arattım sabah kalkar kalkmaz o da diyor haftada bir yapın yetin ne olacak diye.
İşte insan her şeyden korkar oluyormuş bu dönemde, mantıken biliyorum hepsini tutunacak bebek her şekilde seninle kalıyor dünyaya geliyor bir şeycik olmuyor benim yediğim yağ en fazla ne kadar olabilir ki şişeyi dayayıp içmedim sonuçta ama işte. Önümüze bakalım biz ne yapalım
Bu söylediğini bir yerde daha dinledim bebek her türlü alacağını alır siz vitaminsiz ve güçsüz kalırsınız diyordu o videoda da.
sen nasılsın göbek büyümeye devam mı?

Ben eşimin tişörtlere geçmeye başladım taytın üstüne giyecek şöyle eli yüzü düzgün bir şey bulmakta beni linklesin bulamıyorum ben

Ters kız bebeğimiz hayırlı uğurlj olsun minnoşum.
Çocuk keyfine göre orasını burasını kapattı diye niye ters damgası yapıştırdınız çok ayıp.

Ufukta yolculuk göründü öyleyse.

Yaa gerçekten mi
Belki daha yeni gittin bi sorun yok diye olmuştur kuzum, bende olduğu gibi ama fotoğrafları unutmana üzüldüm sekreterine arayıp sorsaydın
Aramadık, bugün o tarafa gideceğiz ama atmışlardır diye düşünüyorum. Pipisinin de fotosu olmayıversin ne yapayım?

Ay ben bunu sepete atıp almayı unutmuşum
Ev sahibi bize çıkın dedi de bugünlerde ev işleriyle uğraşıyoruz tamamen çıkmış aklımdan şimdi unutmadan alayım
Evden memnunsanız çıkmayın, sırf daha fazla paraya kiralamak için çıkın demeye hakkı yok.

Şahsen gelip bana bunu söylese, buyrun dava açın 3 senede çıkarırsınız bizi derim. Ki o zamana kadar doğu görevine gitmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…