Aç tok farketmez dedi bana eczacı ama ben tok içeyim dedim, zaten neneler gibi ilaç torbasıyla dolaşıyorum her saate öğüne ilacım varne diyosun yaa
ne zaman içtin probiyotiği ? aç mı tok mu bi de?
Benim için hiç sorun yok babası oynamasını istiyor onun keyfi yerinde yatıyordu.
sorma canım vallahi baya baya iyi olacak benim için. Çok teşekkür ederim Allah herkese güzel hamilelikler nasip etsinbazen rüya gibi inanamıyorum
Heh işte o dediğinden de vardı yağ çekmişti neden anlamadım damarlarımda kan yerine sıvı yağ dolaşıyordu bi arahiçbir şey olmaz vicdan yapma. ben de vicdan diyince dışardan söyledin sandım
bi kerelik olur öyle. ben de yarın kızartma partisi yapma niyetindeyim bayadır yapmamıştık
ben bu gebelikte kilo alamayacağım herhalde o kilo sandığım şey de kabızlıkmış. önümde kocaman bi alt karın ama başladığım kiloya geri dönmüşüm. kıyafetle 53.90 çıktım. allahım bebeğin kilosuyla sınamasa bari beni. yediklerim bebeğe anca yetiyor herhalde.
galiba yeniden protein tozu kullanacağım son üç ay.
Evet inslalah kafası bir gün geri bacakları iki gün ileri çıktı inşallah sağlıkla gelsin de beş gündür onu icmemistimAy bir kız daha geliyorrrrrçok mutlu oldum canım ben regenesis 13. Haftadan beri içiyorum her şey süper geliyor bir zilli
Baktım canım onda da yazmıyoroh maşallah ya canım gözün aydın :)
ohhh havalar da ısınıyor valla ne iyi gelir tatil sana.
ultrason çıktısı verdi mi üzerinde yazıyordur belki ?
Evet canım inşallah onları da atlatalim rahatlariz artıkOyy hadi hayırlısı olsun doktor az da olsa görmüştür diye düşünüyorum kız dediğine göre
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar canım şu detayliyı da atlatırsak bizden mutlusu yok
Ayy evet bende de demir ilacı birazcık sıkıntı yapıyor bulantı yapıyor bazenGözümüz aydın olsun diyelim
Canım ben de elenetal 2 kullanıyordum ama piyasada bulunmadığı İçin regenesis max e geçtik bayadır onlar devam ediyorum.
Demir ilacı bi tık kabızlık yapıyor aklında olsun, öyle olursa probiyotik desteği alabilirsin.
-Sunshine canım dün bu prebiyotikten sonra tuvalete zor yetiştim ben normalde sabahları çıkarım ama akşama üstü işe yaradı aklında olsun.
arada bende yapıyorum onu. sonra vicdan azabı tabi. esim yerken canım istiyor. hele kolayı görünce. normalde sevmem içmem. ama hamileyim ya inadına hersey canım istiyor sağlıksız ne varsaKızlar dün çok pişman olacağım bir şey yaptım canım ne zamandır fast foot çekiyordu, bende evde kendim yapayım dedim. Yaptım da ama biraz yağlı oldu ve yedik içtik bir güzel.
Akşam 8 buçuktan sonra kafamı kaldıramadım öyle ağır geldi ki sabaha kadar bölük pörçük hep uyandım uyudum
Kendime söz veriyorum bir daha böyle abartılı sağlıksız beslenmeler yapmamak İçin çok vicdan yaptım
Arada sırada fast food yersen bir sey olmaz ki bosuna kendine stres yapma. Zaten bebek senden vitaminleri vs aliyor en kötü durumda sen vitaminsiz kalirsin. Stres en kötüsü bence, kendini kısıtlama. Sağlıklı beslen ama ara sıra yapılan kaçamağın bir zararı olmayacaktır.Kızlar dün çok pişman olacağım bir şey yaptım canım ne zamandır fast foot çekiyordu, bende evde kendim yapayım dedim. Yaptım da ama biraz yağlı oldu ve yedik içtik bir güzel.
Akşam 8 buçuktan sonra kafamı kaldıramadım öyle ağır geldi ki sabaha kadar bölük pörçük hep uyandım uyudum
Kendime söz veriyorum bir daha böyle abartılı sağlıksız beslenmeler yapmamak İçin çok vicdan yaptım
aynen bana haber ver ben de aldırayım eşimeAç tok farketmez dedi bana eczacı ama ben tok içeyim dedim, zaten neneler gibi ilaç torbasıyla dolaşıyorum her saate öğüne ilacım var
Dün 11 gibi içmiştim akşam 4-5 civarı sinyal geldi. Şimdi ikincisini alıcam canım seni güncellerim yine.
hadi bakalım yaparsın sen :)Heh işte o dediğinden de vardı yağ çekmişti neden anlamadım damarlarımda kan yerine sıvı yağ dolaşıyordu bi ara
Canım da aksine öyle şeyler istiyor ya hareketsizlik de etkili sanırım hareket etmeyince direkt sağlıksız beslenmeye yöneliyorum.
Bu da sözüm olsun hem yemek hem yürüyüş İçin.
yaa harikasın :)Bebek için son 3 ay diyorlar canım kilo artışı için önemliymiş. Daha kilo olayı alınır bence zaten sen kilo konusunu aşmış birisin nasıl ne yemen gerektiğini gayet iyi biliyorsundur bence o yüzden düşünme bunları iştah artışıda başlayacak elbet. Hem hamurişidir ekmedir tatlıdır vs sana sadece boş kilo aldırır ama vitaminli şeyler sana ve bebeğine yarar. Yazmıştım buraya doktorumun tavsiye ile diyetisyene başladım ben listeye uygun besleniyorum. 2,5 kilo verdim diyetisyenle konustugumda ne çocuğa ne de bana zararı olduğunu hatta şimdi porsiyonları bilerek küçük tutuyorum 6. Ayına girdiğimizden itibaren miktarlarını artırcam asıl ihtiyaç o zaman başlıyor demişti
ah her doktor ayrı işteBaktım canım onda da yazmıyorbizim doktor birazcık herşey yolundaysa pek ayrıntı vermiyor
Ah ah… ne günlerdi değil miAmiin canım amiin.Valla hamile kalma süreciydi kesesiydi kalp atışıydı kanamasıydı derken buralara kadar geldik çok şüküür Rabbim bundan sonrasını keyifli kolay sıkıntısız bir şekilde geçirip o şekilde de bebekleri kucağımıza almayı nasip etsiin
Ah ah… ne günlerdi değil mi
Sorma vallahi her gün iğneler falan derken o zor süreçler bitti şimdi bu rahatlığın keyfini süreceğiz küçük kuzular gelene kadar
Direk 3lü test yapmadan dörtlü mü yaptı canım doktor? Bir daha ne zaman gideceksinnEvet canım inşallah onları da atlatalim rahatlariz artık
Evet canım üçlü test yapmadan dörtlü test yaptıDirek 3lü test yapmadan dörtlü mü yaptı canım doktor? Bir daha ne zaman gideceksinn
Detaylı beni ayrı heyecanlandiriyor nedense
Benim de öyle canım, iştahım arttı resmen.arada bende yapıyorum onu. sonra vicdan azabı tabi. esim yerken canım istiyor. hele kolayı görünce. normalde sevmem içmem. ama hamileyim ya inadına hersey canım istiyor sağlıksız ne varsa
Bu söylediğini bir yerde daha dinledim bebek her türlü alacağını alır siz vitaminsiz ve güçsüz kalırsınız diyordu o videoda da.Arada sırada fast food yersen bir sey olmaz ki bosuna kendine stres yapma. Zaten bebek senden vitaminleri vs aliyor en kötü durumda sen vitaminsiz kalirsin. Stres en kötüsü bence, kendini kısıtlama. Sağlıklı beslen ama ara sıra yapılan kaçamağın bir zararı olmayacaktır.
Ters kız bebeğimiz hayırlı uğurlj olsun minnoşum.KizlarrBirbasak -Sunshine Dilos6342 @Rad__ @ekim1903 diğer arkadaşlarim benimki bugün ters durdu bacakları kapadı ama doktorum kız dedi yani yüzde 99 kız biraz ters bir çocuk .. yolculuk için konforluysa teorik olarak sıkıntı olmaz dedi . Dörtlü test yaptı bir hafta sonra çıkacak 22. Hafta da ayrıntılı ultrason yapacakmis . Ben demir ilacına başlayacağım ayrixa Regenesis desteği kullanacakmisim bebeğin kilosunu ve boyunu malesef sormayı unuttum
Aramadık, bugün o tarafa gideceğiz ama atmışlardır diye düşünüyorum. Pipisinin de fotosu olmayıversin ne yapayım?Yaa gerçekten mi
Belki daha yeni gittin bi sorun yok diye olmuştur kuzum, bende olduğu gibi ama fotoğrafları unutmana üzüldüm sekreterine arayıp sorsaydın
Evden memnunsanız çıkmayın, sırf daha fazla paraya kiralamak için çıkın demeye hakkı yok.Ay ben bunu sepete atıp almayı unutmuşum
Ev sahibi bize çıkın dedi de bugünlerde ev işleriyle uğraşıyoruz tamamen çıkmış aklımdan şimdi unutmadan alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?