2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gelsiinlerde bi böyle bi severken kendime nasıl engel olcam bilmiyorum ay bazen eşimle konuşuyoruz seneye bu şekilde yanımızda olcak filan diye içim içime sığmıyor o anları hayal edince
Ya evet annesinin bitanecik aşkı diye seviyorum eşim de yan yan bakıyor daha doğmadan ona nasıl hitap ediyorsun diye
Vallahi çok heyecanlı bir bekleyişmiş bir an önce mıncırmak istiyorum ben de

Ters kız bebeğimiz hayırlı uğurlj olsun minnoşum.
Çocuk keyfine göre orasını burasını kapattı diye niye ters damgası yapıştırdınız çok ayıp.

Ufukta yolculuk göründü öyleyse.
Evet bakalım olacak gibi yolculuk kendini ters çevirip ikiye katlamiş sipacik

Bacım ne yedin ne içtin bana da söyle, azıcık topla olsa bebekler daha iyi oluyor, tabii önce sağlıklı olsunda, benim ikinci oğlan 3.500 doğunca baya iyi gelmişti bize, ilki 2900 olunca
Allahın izniyle yetersin

Sabahları yazdığım gibi muzla başlıyordum güne mide bulantımı bastırıyordu sanki, sonra süt peynir ceviz pekmez her sabah vardı sonradan bebeğe kilo yapması için de bu yiyeceklerin tavsiye edildiğini gördüm.Bir de şöyle bir durum var eşim uzun bende uzun sayılırım çocukta yapılı doğdu haliyleKilosunun iyi olması yenidoğan döneminde 7 günlükken geçirdiği ameliyatta çok yararımıza oldu bunu doktor da söyledi.

Açıkcası bizimde doğunca ameliyat olma durumu var, o yüzden biraz toplu olursa yararımıza olur tabii, Rabbim sağlık versin tüm çocuklara

Ahaha tamam buna sevinecegim
Eşin nasil oldu canım alıştı mı erkek fikrine
Ben zaten onu erkek fikrine alıştırmıştım canım oğlum diye seviyordu ama kız olabilir umudu taşıyordu.

Tamamen erkek fikrine alışması 15 dakika falan sürdü, dedim ya futbolcu yapacakmış oğlunu, kendisi danışman ben de menager olacakmışım, yurt dışında yaşayacakmışız.

Ulan ben sabah akşam klasik müzik dinletiyorum, tabii ki klasik piyanist olacak.

güle güle kullan ne aldın ben seçemiyom hiçbir şey. normalde ne beden giyiyorsun ve ne aldın
Yazın ortasında giyebileceğim elbiselerden aldım. Hamile tişörtü 2 tane.
36 giyiyordum hamilelik öncesi ama 38 beden aldım hamilelikte 1 beden genişlediğim için. Büyük bedenler bitmişti, lcw bedenleri büyük normalden, bir de eşim sık tişört eskitiyor ona 2 tişört aldım.

Eklentiler

• 9C2A7E7E-78A3-4295-97D9-F2ED562D8D13.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 6E6A4BD2-D2C5-4D81-B2F8-0C56D6F81405.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 62
  • BB9F60E3-684B-448E-8152-C18B46EF9C94.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 65
Ohhh boy uzun olunca alın tabi bunlar bana bilekte olur
Güle güle giy bakalım çok güzeller

Ohhh boy uzun olunca alın tabi bunlar bana bilekte olur
Güle güle giy bakalım çok güzeller
Bakalım olacaklar mı iade işinden hiç hoşlanmıyorum.
Ya bana da çoğu insanın rahatlıkla aldığı elbiseler mini oluyor gıcık bişey. Sağolasın canım baya bişeyler var bir tane elbiseyi de sepete atmıştım dün bitmiş

bende haftada bir iki domates biber kızartıyorum az yağ ile ekmek banıp domatese yiyorum. midemi bulandırmayan tek seydi galiba ilk zamanlar. eşime de dedim hatta çocuk çıkınca domatese benzicek

Canım arkadan görünüyormuydu kalbinin atıgı yer böyle pıt pıt atıgı hatırlıyormusun ?

Benim boy 168, ama uzun elbise giyince kendimi bodur ağaç gibi hissediyorum, hele midi olanlar aman allahım.

Ben de iadeden nefret ediyorum. Eşim her gün kafa ütülüyor yok kendine rahat bi şeyler al bilmem ne diye. Sonra olmayacak eşim yanında 3 gün gezdirecek de fırsat bulup kargoya verecek ohoooo dedim kalsın şimdilik

Ben de mankendeki mini elbiseleri alıyorum dizde filan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…