2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bende haftada bir iki domates biber kızartıyorum az yağ ile ekmek banıp domatese yiyorum. midemi bulandırmayan tek seydi galiba ilk zamanlar. eşime de dedim hatta çocuk çıkınca domatese benzicek

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde 3 hafta her gün soğan yedim istikrarla canım cok çekiyordu doğduğunda soğan kokusu eşliğinde doğacak diye dalga geçiyordum çok şükür bitti o günler

Merhaba kızlar. nifty testi yaptırmaya karar verdim. Doktor haftaya yaptırabilirsin dedi şuan 9+4 ama erken mi olur emin olamıyorum. 10+3 lerde yaptırılır mı? Yoksa 11. hafta mı daha mantıklı sizce? yaptırmış arkadaşlar zamanlama konusunda ne düşünüyor? Kaçıncı haftada yaptırdınız? Invitae testi yaptıran var mı?

Ahahaha çocukla ilgili hayallerinix çok iyi valla

Evet kociman göbeğimle hareketli olmaya calisiyorum ben de eşimin t-shirtünü giydim bugünn dolaniyorum bebek arabasi bakacağim bugün

Evet kociman göbeğimle hareketli olmaya calisiyorum ben de eşimin t-shirtünü giydim bugünn dolaniyorum bebek arabasi bakacağim bugün
Oh mis, ben de az evvel milli hamile tişörtler varya şu yanları kesikli. Ondan giyen bir kadının hamile olduğunu şak diye anladım
E sonuçta hamile kıyafetleri belli.

Sen detaylıya girmiş miydin ??

bende haftada bir iki domates biber kızartıyorum az yağ ile ekmek banıp domatese yiyorum. midemi bulandırmayan tek seydi galiba ilk zamanlar. eşime de dedim hatta çocuk çıkınca domatese benzicek
Içine yumurtada kir besleyici olsun :)

Benimkide zeytin olarak doğacak heralde her sabah 10 14 tane yiyorum

Meyve ne kadar yiyorsun günde? Ben tatlı yemiyorum diye meyveye dayandım ama oda kötü heralde

doktorum bugün mesaj attı.
fetal dopplerin markasını soruyor bi hastasına önerecekmiş

daha önce gebeliğin başında 5. haftada kabızlık için probiyotik e hayır demişti.
L Lalalala1 bugün de adamı yakalayınca ölüyom bitiyom hocam probiyotik kullanayım mı artık kabızlık için nolur dedim.
yine; probiyotik alma, dupholac alalım, daha iyi etkin dedi. dedim 1 çorba kaşığı içiyorum fayda etmedi.
o zman dozu arttır 2 yap dedi
anlamadım bence zararı yoktur ama bana izin çıkmadı siz devam edin

Hee pipi fotosu mu vardi
Bebisin kendi fotosu da varsa diye dediydim kuzum. Detayliyi sordun mu?
Soramadım minnoşum soramadım, 1ay sonra bekliyorum dedi ama ben detaylı için bir prof. ile görüşmeyi planlıyorum. Kendi doktorum da bakacaksa bakar.

Sen ne yaptın, bir dahaki gidişinde detaylı yapacak değil mi?

1 ay sonra kaç oluyorsun kuzum 19 mu 20 mi? Bana da işte 21. Haftada detaylı ultrason için gel dedi 5 hafta oluyordu. 25 mayısa tarih yazdı hatta bende tamam dedim. Kadın zaten detaylı bakıyor diye başka yere sormadım artık. Hatayda olsaydım ama arastirirdim. Bir de sakindi gittiğim kadın,zaten hastanede değil normal kontrol bile uzun sürdü
Ama hem 5 hafta nasıl beklenir hemde detaylı stresi şimdiden yüklendi üstüme inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…