2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hiç sormadım canım doğrusu ben doktora çok güveniyorum acikcasi adam ilgili ama çok bilgi vermeye de bayılan biri değil
Anladım canım benimde pek bilgim yok doktor ne derse oraya yönleniyorum
Bana da ikili sonuç için baktı zaten çok düşük çıkmış gerek yok üçlü dörtlü dedi bende tamam dedim artık

Onu keşke bende alsaydım dedim var ya insanin içini rahatlatır
Bu arada ilk haftalarda bağırsak enfeksiyonu olunca ben probiyotik kullanıyordum ama doktor yazmıştı

İnşallah sonuçlar da güzel çıkacak bebeğim her şeyi öğrenip rahat bir nefes alırız.

Ben daha 15.haftadayım bebitom, o zamana 19 olurum, 21.haftada da bir perinatolog bulup gitmeyi düşündüm işte kısmetse. Başka bir doktor yorumuna da ihtiyacım var.

Detaylıyı da hayırlısıyla atlatalım.

Anladım kuzum için nasıl rahat olacaksa öyle yap. Onda da bi sorun görmezsek artık çok rahatlarız

Anladım canım benimde pek bilgim yok doktor ne derse oraya yönleniyorum
Bana da ikili sonuç için baktı zaten çok düşük çıkmış gerek yok üçlü dörtlü dedi bende tamam dedim artık
Bende direk dörtlü test yapacağız dedi kan verdim ama ben paket almıştım ondan yapmış olabilir sonra da 23 . Hafta ayrıntılı ultrason bakacak

Onu keşke bende alsaydım dedim var ya insanin içini rahatlatır
Bu arada ilk haftalarda bağırsak enfeksiyonu olunca ben probiyotik kullanıyordum ama doktor yazmıştı
kuzum hala alabilirsin aslında nabzını da gösteriyo bebeğin takip etmesi güzel bence
dediğin gibi iç de rahatlatıyor baya.
bence probiyotikte sorun yoktur onun benim özelimde bi bildiği vardır belki
cünkü direkt gebeler için üretilmiş probiyotikler de var. hatta nette normal doğum öncesi probiyotik kullandırılan kadınlar okumuştum bebek doğum kanalından geçerken maruz kalsın isteniyormuş filan.

Benim cihaz bir değişik, kalp atışını duyuyorum ama nabız göstermiyor bazen. Böyle ‘…’ halbuki blup blup blup.

Benim cihaz bir değişik, kalp atışını duyuyorum ama nabız göstermiyor bazen. Böyle ‘…’ halbuki blup blup blup.
stabil bekletince gösteriyo
yavrum 300 tl lik mutluluk işte cihaz istiyo ki güp güp güp sabit kalp atışı olsun öyle nabız okusun ben farkettim ki sabahları daha net duyuyorum akşamları arada babasına naz yapıyo bizimki de sesleniyo dürtüyo filan bi anda duyuyoz arada

Sana 300 bana 400. Aman ben memnunum minnoşum, gayet duyuyorum çok şükür beni rahatlatıyor, hep akşamları dinliyorum hala bazen zor buluyorum ama olsun.

Allahım bu kız bebeler niye böyle, daha anne karnındayken başladı babaya naz yapmaya.

Doğduktan sonra sıkıyorsa kocanın elini tut bakalım, hey yavrum heyyy sana rakip çıktı rakiiip sen daha gül.

Oh mis, ben de az evvel milli hamile tişörtler varya şu yanları kesikli. Ondan giyen bir kadının hamile olduğunu şak diye anladım
E sonuçta hamile kıyafetleri belli.

Sen detaylıya girmiş miydin ??
Benim hamile olduğum her kıyafetle belli artık
Senin göbiş durumu nasıl?
Detayliya girdim canım, her şey yolunda görüldü. Bebekle ilgili sağlık tetkiklerinin sonuna geldik.
Senin daha 2 haftan var sanırım?

ahahahah sorma yaaa
bu aradaa ben 280 e almıştım harbiden indirimdeymiş

benim minnoş kocamın kırk yılın başı gelirken çiçek alacağı tutmuş basit bi şey ama düşünmesi bile yetti bana diyorum artık hediyeleri de ikileyecen
o da geçenlerde dalga geçiyordu internette bi video izletmişti adam kızına "anana aldım çatla " diyip ağlatıyordu çocuğu onu taklit ediyor bana
adam iyice moda girsin diye prensesin babası filan diyorum

bebeklerim benim be, çocuk yuvaya nasıl huzur getiriyor aşk tazeletiyooor.

Benimki beni çiçeklere boğardı son 5 aydır falan sadece özel günlerde.
Artık oğluşum alır bana da.

Adam moda zaten girmiş, pamuk gibi olmuş, Allah nazarlardan saklasın kocalarımız böyle ciciş kalsın. Bazen gözüme çatallı görünüyor da ahahhh.

benimkinin çiçeğe bakış açısı gereksiz olduğu yönünde mesela 14 şubatta pırlanta kolye alma teklifiyle geldi, dedim bebek gelcek gerek yok. çiçek alsan yeter. ya off çiçeğe o kadar para vercem solup gitcek ne gerek var kolyeyi takarsın en azından diyo aşırı parlak maddi durumumuz da yoktur he adam aşırı gerçekçi sadece yılda 5 çiçek alacağıma bi takı alırım diyor

oğluşun da alır babası da alııır sen hele bi doğuuur

valla rabbim hepimizin kalbine karşılıklı merhamet muhabbet nasip etsin kuzucum huzursuz ev çok kötü yaşadım biliyorum. evdeki huzuru hiçbir para pula değişmem. yüzler gülsün yeter ki.

Uu pırlanta severim. Ben çiçeklerin koparılmasına karşı olduğumdan saksı çiçeği geliyordu. Sonra yine bulet almaya başladı, enişte çok haklı, soluyor çok üzülüyorum ben. Gerçi o maddi açıdan üzülmüş ama olsun.

Bizim nikah tazeleme planımız var, artık o zamana kadar pırlanta gelmez gelemez. Bu arada sahilde kokteyl şeklinde olacak sen ve enişteyi şimdiden davet ediyorum haberin olsun.

Amin minnoşum amin, ben de iyi bilirim. Rabbim evlerimize huzur, bereket ve bol muhabbet versin. Bir de minnaklarımızı versin bir an önce. Amin.

Yaa nikah tazeleme mi düğünden o kadar haz almadık ki ilerde biz de böyle bi şey yapabiliriz
Kuzum çok uzaktasınız gelemeyiz valla şimdiden söyleyim ama kalbim sizinle
Ah Amin hepsine çok amin canım benim

Yaa nikah tazeleme mi düğünden o kadar haz almadık ki ilerde biz de böyle bi şey yapabiliriz
Kuzum çok uzaktasınız gelemeyiz valla şimdiden söyleyim ama kalbim sizinle
Ah Amin hepsine çok amin canım benim
Yaaa Adana’da olmayacak kiii, Antalya ya da Bodrum gibi bir yerde sahildee.

Biz düğün yapmadık bu hayatta en saçma bulduğum şeydir, kişisel görüşüm, yanlış anlamayınız pls.

Bebelerimiz nikahımıza şahit olacaklar.

Benim kabızlık kanama yaptı ya canım 2 kez belki ondan izin çıkmıştır bana. Bir de kedide başladım elimde şuan içiyorum ama çok tiksinç
Benim de artık tişörtlerden çıkıyor canım ama mesela tişört üstüne kot ceket falan bir şey giyince anlaşılmıyor. Bugün 40 beden bir pantolon. Deneyeyim dedim kapanmadı

Eskiden 38 kapanıyordu. Göbek çevrem kalınlaştı belli artık.

Benim gittiğim doktorum 13-17-21 de detaylı bakıyor kuzum, yani onun sistemi o haftaya kadar gelişen organlara bakmak. İlk ikisini atlattık şükür 21+2’de gideceğim nasipse ve detaylıyı bitireceğiz inşallah.

Normalde 13-17 ye kadar çoğu Organ gelişirmiş mesela, 21’e kadar da bir kaç organ kalırmış gelişecek o yüzden genelde tek seferde 21. Haftada yapıyorlar sanırım. O da iç rahatlığı işe biter inşallah

Düğünle alakalı tüm görüşlerine katılıyorum valla biz de aile zoruyla yaptık. Corona var diye yırtmaya çalıştık da olmadı maalesef
Kız ben bayram için 2 saat Bursa’ya ailemi görmeye gitmeye izin alamadım ahahahah sen bana Bodrum filan diyorsun bayramda hazır tatil satın almıştık Marmaris’ten onu bile iptal ettik mecburen
Neyse güneşimiz sağlıkla gelsin seneye beraber gideriz kısmetse
En güzel şahit
Kuzum şahsen hiçbir sorun teskil ettiğini düşünmüyorum ben de her doktorun yöntemi gidişatı farklı oluyo işte sadece
Telefon oto düzeltti sanırım kedide derken neye başladın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…