2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Peki kaçıncı haftada yapılıyor fetal dna ya da nifty? Geç kalınmış olmuyor mu? Allah korusun bir anormallik olsa alıyorlar mı? Çok stresli gerçekten
Canım 24. Haftaya kadar sanırım yapılıyor onu tam bilmiyorum o senin kararın aldırıp aldırmamak ayrıca doktorum dedi bana olay aldırmak değilaldırmasanda çocuğun hastalıklarını önden bilip önlem almak için önemli bu test

Benim sonucumda hiç değer yazmıyor çoğu arkadaşım değerini söylemiş acaba doktora mı gidiyor değer tablosu? Ama down riski düşük demek herhalde hiç anlamıyorum bu testten

Eklentiler

• E86186D8-7722-42F6-89D7-1A303D159F9A.webp
    E86186D8-7722-42F6-89D7-1A303D159F9A.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 71
Peki şimdi benim doktorun özel muayenehanesi var bulunduğum yerde özel hastane de yok devlete mi gönderiyor kan için? Ve aynı gün içinde olacaksa nasıl oluyor sevk mi edecek

Ben bugün gittim cok şükür kipirdanmalarini gördüm zipliyordu bi ara🙂 ölçümlerde sıkıntı yok kanim düşük çıkmış test yaptırmıştım takviye alacağım. Ikili test sonuclari kac gunde cikiyor bilen var mi
Ya evet benimki de zıplıyordu ben şok oldum, ayaklarıyla kendini itiyordu yukarı 🥰😂 normalmiş demek ki. Cinsiyeti belli mi sizin?

Kızlar sizinde bilginiz olsun gece gittim kaşıntı için doktor iyi ki allerset almamışsın gebelikte güvenli değil dedi haberiniz olsun bir iğne hazırlattı rahatlayıp uyudum 6 gibi . Sistral isimli bir krem yazdı ona başlayacağım.

Kızlar sizinde bilginiz olsun gece gittim kaşıntı için doktor iyi ki allerset almamışsın gebelikte güvenli değil dedi haberiniz olsun bir iğne hazırlattı rahatlayıp uyudum 6 gibi . Sistral isimli bir krem yazdı ona başlayacağım.

Ay çok şükür doktorlarımıza sormadan ilaç vs kullanmayalım ya. Çok geçmiş olsuun

Ben 4 kız kardeşim dünyanın en güzel şeyi kız kardeş hatta bildiğin doğdugunda arkadaşınla doğmus oluyorsun resmen 😍 abim de olsun çok isterdim böyle okulda mahallede bir şey oldugunda herkesin abisi gelirdi nasıl özenirdim çocuk akılla ama hala içimde benimde. Eşimin, babamın abiliklerine bayılırım mesela dalga geçiyorum arada abim niye olmadınız benim diye 😂 Ben 3 cocuk istiyorum nasipte varsa eğer o yüzden hep ilk cocugum erkek ikinci ve üçüncü cocugum kız olsun istiyorum. Annem ikiz gebelik geçirmiş tek yumurta ikizi birisi düştü birisi yaşıyor anneden gelen ikizlikte var hatta 2. Çocugum tek yumurta ikizi kız olsun çok istiyorum 😍 tabii her şeyin başı sağlıklı hayırlı evlatlar olması ama isterken kimse hayırsızı istemez sonucta hayırlı bir şekilde istiyoruz. Sizin sadece cümleye girişiniz birazcık yanlıştıı. Yoksa herkesin gönlünden geçiyor tabi kii bir şeyler. Hamile kaldıgımdan beri kız hissediyorum elim kız cocuk kıyafetlerine gidiyor bakalım doktor ne diyecek sevmeyecek miyim sanki tabi ki seveceğiim hatta kendimize arkadaş doğuruyoruz resmeen 😂

Allah gönlüne göre versin canım dediğim gibi kız isteyince sorun olmuyor erkek isteyince sorun oluyor toplum tarafından 😊 bende abim olmasını isterdim küçükken ama oda olmamss erkek kardeşim var 🙏 ha hayrı varmı inan yok ama ben yinede istemiştim belki benimki oğlum hayırlı olur diye nasip artık kızlarla devam edeceğim yola. Bakalım zaman ne gösterir belki 3.erkek olur 😊 hayırsız olacaksa HİÇ OLMASIN hayrılısi ile olsun amin 🙏

Allah gönlüne göre versin canım dediğim gibi kız isteyince sorun olmuyor erkek isteyince sorun oluyor toplum tarafından 😊 bende abim olmasını isterdim küçükken ama oda olmamss erkek kardeşim var 🙏 ha hayrı varmı inan yok ama ben yinede istemiştim belki benimki oğlum hayırlı olur diye nasip artık kızlarla devam edeceğim yola. Bakalım zaman ne gösterir belki 3.erkek olur 😊 hayırsız olacaksa HİÇ OLMASIN hayrılısi ile olsun amin 🙏
Rabbim hayırlıı evlatlar nasip etsiin hepimize 😍

O genelge kalktı maalesef. İşimiz bilim kuruluna kaldı

Bana gelir gibi geliyor hamileler konusunda ki olay. Havalar ısındı herkes sokağa çıkmaya başladı yayılacak bu hastalık tekrardan birde hes kodu vs kalktı ya kim hasta kim değil bilinmiyor. Bana geri gelir gibi geliyor

Peki şimdi benim doktorun özel muayenehanesi var bulunduğum yerde özel hastane de yok devlete mi gönderiyor kan için? Ve aynı gün içinde olacaksa nasıl oluyor sevk mi edecek

Doktoruna göre değişiyor canım o sanırım ya. Benim tedavi oldugum doktor adam kendisi yerinde kan alıyordu kendisi yolluyormus laboratuara özel hastane gibi parasını ödüyordun testlerin. Şimdiki gittğim doktor sadece ne istediğini yazıyor onda da kendi anlaşmalı laboratuarını yazıyor kağıdın altına orda veriyorsun. Doktorum seni yönlendirir. Bugün kızamıkcık, hepatit b ve şu sebzeden çiğ etten vs geçen parazit testi için kan verdim 700 lira aldılar. Sağlık ocağına sordum biz yapmıyoruz ded o testi

Bu arada 10. hafta ultrasonda bebeğini izleyen var mı? Benimki kaydırak yapmış keseyi, ayaklarıyla vurup yukarı çıkıp kayıyor 😬 normal mi 3,5 cm lik bir bücürün bunları yapması acaba
Benimki de 10. Haftada aynı dediğiniz şeyleri yapıyordu o videosunu kaydetmişim iyki sürekli izlerim

Back
X