- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Sonucunu nereden öğrenmiştin e nabızdan falan mıGözün aydın canım, 1 hafta demişlerdi ama 2 günde çıktı benim sonuçlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunu nereden öğrenmiştin e nabızdan falan mıGözün aydın canım, 1 hafta demişlerdi ama 2 günde çıktı benim sonuçlar
Canım 24. Haftaya kadar sanırım yapılıyor onu tam bilmiyorum o senin kararın aldırıp aldırmamak ayrıca doktorum dedi bana olay aldırmak değilaldırmasanda çocuğun hastalıklarını önden bilip önlem almak için önemli bu testPeki kaçıncı haftada yapılıyor fetal dna ya da nifty? Geç kalınmış olmuyor mu? Allah korusun bir anormallik olsa alıyorlar mı? Çok stresli gerçekten
Benim e nabizda bi sıkıntı var bazen görünmüyor tahlil sonuçlarıSonucunu nereden öğrenmiştin e nabızdan falan mı
çarşamba günü gideceğim ben de kontrol randevum var. ondan 1 hafta sonra da tüp bebek doktoruma randevum var.Günaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Ya evet benimki de zıplıyordu ben şok oldum, ayaklarıyla kendini itiyordu yukarıBen bugün gittim cok şükür kipirdanmalarini gördüm zipliyordu bi araölçümlerde sıkıntı yok kanim düşük çıkmış test yaptırmıştım takviye alacağım. Ikili test sonuclari kac gunde cikiyor bilen var mi
Benim doktor muayenehanesinde alıyormuş kanı, kendisi gönderiyormuş.Peki şimdi benim doktorun özel muayenehanesi var bulunduğum yerde özel hastane de yok devlete mi gönderiyor kan için? Ve aynı gün içinde olacaksa nasıl oluyor sevk mi edecek
Yaa ne güzel, amin hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimizeMerhaba günlerimiz aynı ve benimde 3.gebeliğim,benim 2 oğlum var, sağlıkla hayırla kucaklarımıza da alalım inşallah![]()
Şafak 8Günaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Kızlar sizinde bilginiz olsun gece gittim kaşıntı için doktor iyi ki allerset almamışsın gebelikte güvenli değil dedi haberiniz olsun bir iğne hazırlattı rahatlayıp uyudum 6 gibi . Sistral isimli bir krem yazdı ona başlayacağım.
Ben 4 kız kardeşim dünyanın en güzel şeyi kız kardeş hatta bildiğin doğdugunda arkadaşınla doğmus oluyorsun resmenabim de olsun çok isterdim böyle okulda mahallede bir şey oldugunda herkesin abisi gelirdi nasıl özenirdim çocuk akılla ama hala içimde benimde. Eşimin, babamın abiliklerine bayılırım mesela dalga geçiyorum arada abim niye olmadınız benim diye
Ben 3 cocuk istiyorum nasipte varsa eğer o yüzden hep ilk cocugum erkek ikinci ve üçüncü cocugum kız olsun istiyorum. Annem ikiz gebelik geçirmiş tek yumurta ikizi birisi düştü birisi yaşıyor anneden gelen ikizlikte var hatta 2. Çocugum tek yumurta ikizi kız olsun çok istiyorum
tabii her şeyin başı sağlıklı hayırlı evlatlar olması ama isterken kimse hayırsızı istemez sonucta hayırlı bir şekilde istiyoruz. Sizin sadece cümleye girişiniz birazcık yanlıştıı. Yoksa herkesin gönlünden geçiyor tabi kii bir şeyler. Hamile kaldıgımdan beri kız hissediyorum elim kız cocuk kıyafetlerine gidiyor bakalım doktor ne diyecek sevmeyecek miyim sanki tabi ki seveceğiim hatta kendimize arkadaş doğuruyoruz resmeen
![]()
O genelge kalktı maalesef. İşimiz bilim kuruluna kaldıidari izin devam ediyor mu, biliyor musunuz kızlar inşallah kalkmaz bize kadar
Rabbim hayırlıı evlatlar nasip etsiin hepimizeAllah gönlüne göre versin canım dediğim gibi kız isteyince sorun olmuyor erkek isteyince sorun oluyor toplum tarafındanbende abim olmasını isterdim küçükken ama oda olmamss erkek kardeşim var
ha hayrı varmı inan yok ama ben yinede istemiştim belki benimki oğlum hayırlı olur diye nasip artık kızlarla devam edeceğim yola. Bakalım zaman ne gösterir belki 3.erkek olur
hayırsız olacaksa HİÇ OLMASIN hayrılısi ile olsun amin
![]()
O genelge kalktı maalesef. İşimiz bilim kuruluna kaldı
Peki şimdi benim doktorun özel muayenehanesi var bulunduğum yerde özel hastane de yok devlete mi gönderiyor kan için? Ve aynı gün içinde olacaksa nasıl oluyor sevk mi edecek
İnşallah hepimizinki inşallahMerhabaasağlıkla gelsiin minik insallah
![]()
Benimki de 10. Haftada aynı dediğiniz şeyleri yapıyordu o videosunu kaydetmişim iyki sürekli izlerimBu arada 10. hafta ultrasonda bebeğini izleyen var mı? Benimki kaydırak yapmış keseyi, ayaklarıyla vurup yukarı çıkıp kayıyornormal mi 3,5 cm lik bir bücürün bunları yapması acaba