2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim 3 gündür canım çok sıkkın ota boka ağlıyorum eşimlede aramız limoni hergün bir kerede olsa gece hissediyordum ben bebişi şimdi tık yok kuruntu yapıyorumdur dimi🥺

Kızlar merhaba
Adetime 4 gün kala çarşamba değerim 60 çıktı
Bugün adet günüm 4 gün sonra 260 çıktı kızlar değerim nasıl sizce adet gününden sonra daha mı hızlı artar beta

Kızlar benim 3 gündür canım çok sıkkın ota boka ağlıyorum eşimlede aramız limoni hergün bir kerede olsa gece hissediyordum ben bebişi şimdi tık yok kuruntu yapıyorumdur dimi🥺
Evet :)
Kuzum ağlama konusunda ben de son bir kaç gündür sürekli ağlıyorum hiçbir şey yokken ağlıyorum bir de baya iç çeke çeke ağlıyorum.
Sabah bi lokma ekmek atayım ağzıma dedim. Yanağımda aynı yeri 2 kere ısırmıştım. 3. Ye ısırdım bi anda acıyla birlikte hüngür hüngür ağlamaya başladım 5 dk filan susturamadı beni eşim 🤣 ağladıkça da içim açılıyor ilginç yani durdurasım gelmiyor kendimi. Hani eşimle sorun olmasa bile ne dese ağlayabilecek durumdayım 😞

Evet :)
Kuzum ağlama konusunda ben de son bir kaç gündür sürekli ağlıyorum hiçbir şey yokken ağlıyorum bir de baya iç çeke çeke ağlıyorum.
Sabah bi lokma ekmek atayım ağzıma dedim. Yanağımda aynı yeri 2 kere ısırmıştım. 3. Ye ısırdım bi anda acıyla birlikte hüngür hüngür ağlamaya başladım 5 dk filan susturamadı beni eşim 🤣 ağladıkça da içim açılıyor ilginç yani durdurasım gelmiyor kendimi. Hani eşimle sorun olmasa bile ne dese ağlayabilecek durumdayım 😞
Benim sorunda var ama normalde çözeceğim şeyi çözesim gelmiyor demekki hormonlarmış bukadar ağladığım bir dönemi yani boşa ağladığımı hatırlamıyorum

Canım yok kuruntu yapıyorsun bence. Daha yeni gelenlerdensin sende doktordan. Bir şey yoktur Allahın izniyle. Duygusallık oluyor hamilelikte eşlerle limonu durumuda olağan bir şey zaten. Sadece hormonların seni ele geçirmiş durumda. Sakin kalmaya çalış

Kızlar merhaba
Adetime 4 gün kala çarşamba değerim 60 çıktı
Bugün adet günüm 4 gün sonra 260 çıktı kızlar değerim nasıl sizce adet gününden sonra daha mı hızlı artar beta

2 günde yaklaşık iki katı diyorlardı artmış o şekilde de zaten değerin. Adetten sonra hızlı artma durumu yok ya bir yerden sonra yavaşlıyor bile artması

Kızlar maşallah göbüşlere de bebişlere de 🥰🧿
Maalesef ben de hamile kalmadan önce de göbekliydim bi tık, şuanda da hakkını veriyorum bol giyinerek kamufle ediyorum 🙈🙈
Yarın doktor kontrolümüz var kese etrafı kanamamız düşük tehlikemiz ne durumda bakıcaz dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻☺️

merhaba kızlar
deniz ben. 37 yaşındayım. 27 aylık bir kızım var.
12+1 deyim. 22 ekim görünüyor doğum bakalım. ekim annesi olucam inş. ara ara bakıyorum buraya. zor geçiyor benim hamilelik. baş dönmesi mide bulantısı. folik asiti bile nerdeyse hiç içmedim ondan pay biçin. umarım attık azalır şikayetlerim. mal gibiyim çünkü😂

ya ben hamile kalınca sigarayı bıraktım ondan çok kilo aldım 4 5 kilo almışımdır bir de tüp bebek olunca uzun süre hareketsizlikten falan böyle oldu😑😑
bu arada biraz fazla tahmin etmişim şimdi tartıldım da hala +3 ile devammış üstüne almamışım😅

Kızlar maşallah göbüşlere de bebişlere de 🥰🧿
Maalesef ben de hamile kalmadan önce de göbekliydim bi tık, şuanda da hakkını veriyorum bol giyinerek kamufle ediyorum 🙈🙈
Yarın doktor kontrolümüz var kese etrafı kanamamız düşük tehlikemiz ne durumda bakıcaz dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻☺️
maşallah canım senin bebişin de büyümüş bile inşallah her şey yolundadır güzel haberlerle gel inşallah 🥰

:KK17:

image.webp

Son düzenleme:
Back
X