2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kız 16 gün geçmiş bile ne çabuk 😅 analık nasıl gidiyor 🥰
Ay sorma kızın 40 ı çıkınca normal doğum zamanı olacak 7 ekim😂 ya çok az kaldı hepinize anlıcaksınız Allahımm bir kokusu bir dudak yuvarlaması var öleceğim yicem bitircem diye korkuyorum😂 ama hazırlanın kızlar istediğiniz kadar uyusanızda hiç uyumamış gibi oluyorsunuz lohusalık uykusuzluk mahvoldum ben 4 kilom kaldı çok hızlı kilo veriyorum sanırım yakında çöküşe geçicem

Hadi bakalim sen de hazirladigina gore sona ben kaldim.
Hala pijama almadim kendime doguma giderken avmye ugrayip alcam boyle giderse 😂

Korkunun ecele faydası yok yarın 36 doluyor ve artık aşağı vuruşları ahhh dedirtiyo şeyimi tutarak geziyorum kalk hazırla dedim ağırlaşmadan :)

Allahım aynısından banada nasip et güya bu hafta hazırlayacaktım artık haftaya niyet etcem 😅😅
Günlere böl ben yıkayıp ütülediğimde kilitli poşetlere yerleştirmiştim toparladım çantaya koydum bugün tek ama başla kafan rahat olsun

Dilos6342 Dilos6342 O duyguya teslim olma kuzum kalk sana ne iyi geliyosa onu yap kahve duş kitap film..rutinleri bozmamak lazım o yatağa ve endişeye kendini teslim etme
Dün çok canım sıkılıyodu üç hafta kaldı diye baktım o günün stresi geliyo dedim kalk ders çalış doğumu sadece bir gün kala düşüneceksin dedim :) şuan 21 gün sonra doğuracak olan eltimmiş gibi alese çalışıyom 😁

Son düzenleme:
Son zamanlar gelişimleri yavaşlıyormuş kuzum 1 hafta sorun değil. Benimde 30. Hafta kontrol 1 hafta geriye düşmüştü 33. Kapatmıstı farkı tekrar. Şimdş 36. Hafta yeniden gitcem. Doktor sorun yok bu tarz şeyler oluyor onuda geçtik artık cocukların açısından dolayı ölcümlerde hatalar oluyor dedi. Strese girecek bir durum yoktur. Kıymalı yumurta bencede tüketilmesi gerekiyor

Az kaldı o zaman canım hatrınız var demekki birbirinize hızlı geçer zaman o zaman. Hafta dediğin ne kş hemencecik bitiyor zaten
Ay sağol canım ya. İlk hamilelikte hep öndeydik buda hep haftasındaydı bir anda böle duyunca bi şaşırdım ama yazdıkların iyi geldi :)

Çok iyi anlıyorum seni o kadar zor ki. Doğumuna az kaldı sen şimdi kendini biraz oyalarsın her şeyim hazır mı diye, bebeğini görebilecek olmanın heyecanı derken geçer bu süre. Doğumdan sonra lohusalık nasıl olacak hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.
İnşallah bir an önce geçerde bir de lohusalıkta aynı şeyleri yaşamayız 🤲🏻🤲🏻

Sana hak veriyorum diloşum, doğumuma birkaç gün kala bundan farksız olacağımı sanmıyorum ben de.

İlk karşılaşma anında, yanağına koyduklarında hepsi geçecek bunların hepsiii.😍 Yaşadığımız bütün bu zorluklar hiç yaşanmamış gibi olacak inanıyorum ben.🥲
Bi kaç hafta önce de aynı durumlar vardı ama kısa sürüp geçiyordu, zaman azaldı diye sıklaştı herhalde kuzum. İnşallah dediğin gibi olur bi görsem de bütün o olumsuz duygular gitse 😍
Kötü düşünme kötüyü çağırma kuzum Dora paşayı kucağına verdiklerinde hepsi geçip gidecek. Bol bol dua et kendine. İnşikak suresi ve meryem suresini oku kuzum okuyabiliyorsan rahatlatır seni
Hep kendimi iyiye telkin etmem lazım yoksa kurtulamayacagim bu düsüncelerden haklısın canım. Okuyayım en kısa sürede de 🤲🏻

Korkunun ecele faydası yok yarın 36 doluyor ve artık aşağı vuruşları ahhh dedirtiyo şeyimi tutarak geziyorum kalk hazırla dedim ağırlaşmadan :)

Günlere böl ben yıkayıp ütülediğimde kilitli poşetlere yerleştirmiştim toparladım çantaya koydum bugün tek ama başla kafan rahat olsun

Dilos6342 Dilos6342 O duyguya teslim olma kuzum kalk sana ne iyi geliyosa onu yap kahve duş kitap film..rutinleri bozmamak lazım o yatağa ve endişeye kendini teslim etme
Dün çok canım sıkılıyodu üç hafta kaldı diye baktım o günün stresi geliyo dedim kalk ders çalış doğumu sadece bir gün kala düşüneceksin dedim :) şuan 21 gün sonra doğuracak olan eltimmiş gibi alese çalışıyom 😁
Az önce de yazmıştım 2 3 hafta önce de aynı duygular vardı ama kendimi dışarı atınca veya oyalanınca geçiyordu. Zaman yaklaştıkça atamamaya başladım canım ama kendime gelmem lazım yoksa lohusalikta daha kötü olurum diye düşünüyorum sagolasin inşallah geçer bi an önce 🤲🏻🤲🏻

Kızlar ben depresyona girdim herhalde 🥺
Hiç yataktan çıkmak istemiyorum sürekli ağlama modundayim ama ağlayamıyorum o kadar tuhaf duygular içindeyim ki. İstemsizce stres yaptım sanırım. Hiç bisey yapasım gelmiyor ve sürekli içim yanıyor gibi buz gibi bisey içmekten başka canım bisey istemiyor 😪 ay noluyor ya azalır belki diye bekliyorum daha da artıyor
Biri doğumu sorsa bile sanki benden bahsedilmiyormus gibi kaçmak istiyorum o an ordan
Diloşum bak doğum yapmış bir anne olarak Sana tavsiyem bugünlerin kıymetini bil. Daha henüz bebeğim yanımda değil ama süt itibariyle tamamen bebeğim var gibi sağımlarla zamanım geçiyor. Yorucu bir süreç başlayacak, kendini eğlendir çay bahçesidir, kafedir, lokantadır ye iç kafaya bişey takma ♥️

Sağol kuzum rapor istiyorlar ya çalışabilir aldım şimdi rapor alsam doğum izni mi başlar bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Düşüyormus kuzum o. Örnek veriyorum 3 günlük rapor aldın ya 3 gün doğum izninden düşüyorlarmıs
Ben de düşüyor diye biliyordum ama okuldan arkadaşım başka bölümden üç haftalık rapor alıp aktarmış sonraya izni. Özelde nasıl bilmiyorum ama kamuda aktarılıyor galiba başka bölümden almak şartıyla.

Diloşum bak doğum yapmış bir anne olarak Sana tavsiyem bugünlerin kıymetini bil. Daha henüz bebeğim yanımda değil ama süt itibariyle tamamen bebeğim var gibi sağımlarla zamanım geçiyor. Yorucu bir süreç başlayacak, kendini eğlendir çay bahçesidir, kafedir, lokantadır ye iç kafaya bişey takma ♥️
Minnoşumm, ilk göz ağrımız nasııl? ❤️

Kızlar ben depresyona girdim herhalde 🥺
Hiç yataktan çıkmak istemiyorum sürekli ağlama modundayim ama ağlayamıyorum o kadar tuhaf duygular içindeyim ki. İstemsizce stres yaptım sanırım. Hiç bisey yapasım gelmiyor ve sürekli içim yanıyor gibi buz gibi bisey içmekten başka canım bisey istemiyor 😪 ay noluyor ya azalır belki diye bekliyorum daha da artıyor
Biri doğumu sorsa bile sanki benden bahsedilmiyormus gibi kaçmak istiyorum o an ordan
Aha bu ben çıldıracağım yakında dünyanın en ağlamaz insanı olan ben aglak aglak dolasiyorum doğum konuşuluyor ben yapmiyacakmişcasina davranıyorum . Dilos benim hayatta bir felsefem var şu an onu uygulamaya başladım birşey olacak ya atıyorum üç gün sonra onu üç gün sonraki Papatya düşünsün bugünkü Papatya nin problemi değil diyorum 😅 doğumu da olacak gündeki bizler düşünelim tamam mı ? Bir kaç gündür kendimi bu psikolojiden çıkardım çok saçma sapan şeyler izliyorum bazen hayatta bakmadığım magazin programları yemek programları kendimi oyaliyorum . Sende dene

Minnoşumm, ilk göz ağrımız nasııl? ❤️
Dün görüş günüydü başağım küçük kuzu 1350gram oldu, 37cm şu an. 2cm de uzadı. 20cc süt içiyor şükür 🙏 Bugünleri gördüm Allah’ıma şükürler olsun. Ve asıl bomba haber cuma günü kanguru bakımı yapcaz 🥲 yani ilk defa kucağıma verecekler.
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?

kızlar 3 4 gündür bebeğin hareketleri hem çok az hem cılız😔 ara sıra oluyor düzelir diye bekledim ama yok. cuma gününeydi randevum yarına çektim kontrole gidicem. nstde de sıkıntı çıkarsa yakın takibe alırlar mı, erken doğum olur mu düşünüp duruyorum. küvezde kalır mı doğsa.. cumartesi 36 hafta olucaz 34+6 da 2600 dü kilosu. ne düşüneceğimi şaşırdım artık bu hareket azalmaları 3 haftadır kabusum oldu. 😔😔

Ay sorma kızın 40 ı çıkınca normal doğum zamanı olacak 7 ekim😂 ya çok az kaldı hepinize anlıcaksınız Allahımm bir kokusu bir dudak yuvarlaması var öleceğim yicem bitircem diye korkuyorum😂 ama hazırlanın kızlar istediğiniz kadar uyusanızda hiç uyumamış gibi oluyorsunuz lohusalık uykusuzluk mahvoldum ben 4 kilom kaldı çok hızlı kilo veriyorum sanırım yakında çöküşe geçicem
Oyy miniğim benim ne tatlı geliyordur masallah 🧿

Doğru söylüyorsun güçlü anne 🥰 bi anlık strese giriyorum işte zaman yaklaştıkça. Sağlıklarında bi problem olmasın inşallah 🤲🏻

Dün görüş günüydü başağım küçük kuzu 1350gram oldu, 37cm şu an. 2cm de uzadı. 20cc süt içiyor şükür 🙏 Bugünleri gördüm Allah’ıma şükürler olsun. Ve asıl bomba haber cuma günü kanguru bakımı yapcaz 🥲 yani ilk defa kucağıma verecekler.
Yaa duyunca gözlerim doldu insallah en kısa zamanda toplansın kucağına al canım benim Rabbim sana çokca sabır versin en kısa zamanda da evladını yanına versin bu günleri tamamen unut 🥹 çok sevindim yeni haberlere 🥰🥰

kızlar 3 4 gündür bebeğin hareketleri hem çok az hem cılız😔 ara sıra oluyor düzelir diye bekledim ama yok. cuma gününeydi randevum yarına çektim kontrole gidicem. nstde de sıkıntı çıkarsa yakın takibe alırlar mı, erken doğum olur mu düşünüp duruyorum. küvezde kalır mı doğsa.. cumartesi 36 hafta olucaz 34+6 da 2600 dü kilosu. ne düşüneceğimi şaşırdım artık bu hareket azalmaları 3 haftadır kabusum oldu. 😔😔
Canım sakin ol inşallah sıkıntı yoktur çok korkutup tansiyonunu yükseltme en olmadı acilde Nst çekiyorlar öyle yaptır kilosu da masalalh çok güzel 🥰 iyice büyüdü yer kalmamistir

Aha bu ben çıldıracağım yakında dünyanın en ağlamaz insanı olan ben aglak aglak dolasiyorum doğum konuşuluyor ben yapmiyacakmişcasina davranıyorum . Dilos benim hayatta bir felsefem var şu an onu uygulamaya başladım birşey olacak ya atıyorum üç gün sonra onu üç gün sonraki Papatya düşünsün bugünkü Papatya nin problemi değil diyorum 😅 doğumu da olacak gündeki bizler düşünelim tamam mı ? Bir kaç gündür kendimi bu psikolojiden çıkardım çok saçma sapan şeyler izliyorum bazen hayatta bakmadığım magazin programları yemek programları kendimi oyaliyorum . Sende dene
İlk önce günü alsam da hemen o gün gelse geçse diye düşündüm şimdide cikarasim gelmiyor 🙈 kesinlikle stresten oluyor bunlar papatyam🙏🏻
Sen biraz bilinmezlikte kaldığın için stres yapıyorsun bende saatine kadar belli zaman azalıyor diye stresteyim bi tuhaf 🙈
Aynı dediğin uygulamayı bende yapıyordum o gün gelsin düşünürüm o gün stres yaparim diye. Şimdi 4 5 gün kaldı diye düşünüp atamıyorum üstümden. Duygularımı tarif bile edemiyorum bi değişik. İnşallah lohusalıkta daha da kötüsü olup devam etmez. Bende açıyorum TV'yi bi bakmışım uçmuşum izliyorum sanıyorum yok 🤦🏻‍♀️ doğumun yakın olduğunu düşünmemem lazım hiç bisey olmayacakmış böyle devam edecekmiş gibi belki o zaman biraz azalır

Canım sakin ol inşallah sıkıntı yoktur çok korkutup tansiyonunu yükseltme en olmadı acilde Nst çekiyorlar öyle yaptır kilosu da masalalh çok güzel 🥰 iyice büyüdü yer kalmamistir
inşallah öyledir canım nst de hep hareket edeceği tutuyor sanki başka çocuk var o an karnımda 🙄 öyle olunca da sıkıntı çıkmıyor bakalım yarın ne yapacak yalancı çıkartıyor beni

Ay ne güzel haber bunlarr😍😍

Back
X