Ay sorma kızın 40 ı çıkınca normal doğum zamanı olacak 7 ekimKız 16 gün geçmiş bile ne çabukanalık nasıl gidiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sorma kızın 40 ı çıkınca normal doğum zamanı olacak 7 ekimKız 16 gün geçmiş bile ne çabukanalık nasıl gidiyor
![]()
Hadi bakalim sen de hazirladigina gore sona ben kaldim.
Hala pijama almadim kendime doguma giderken avmye ugrayip alcam boyle giderse![]()
Günlere böl ben yıkayıp ütülediğimde kilitli poşetlere yerleştirmiştim toparladım çantaya koydum bugün tek ama başla kafan rahat olsunAllahım aynısından banada nasip et güya bu hafta hazırlayacaktım artık haftaya niyet etcem![]()
Ay sağol canım ya. İlk hamilelikte hep öndeydik buda hep haftasındaydı bir anda böle duyunca bi şaşırdım ama yazdıkların iyi geldi :)Son zamanlar gelişimleri yavaşlıyormuş kuzum 1 hafta sorun değil. Benimde 30. Hafta kontrol 1 hafta geriye düşmüştü 33. Kapatmıstı farkı tekrar. Şimdş 36. Hafta yeniden gitcem. Doktor sorun yok bu tarz şeyler oluyor onuda geçtik artık cocukların açısından dolayı ölcümlerde hatalar oluyor dedi. Strese girecek bir durum yoktur. Kıymalı yumurta bencede tüketilmesi gerekiyor
Az kaldı o zaman canım hatrınız var demekki birbirinize hızlı geçer zaman o zaman. Hafta dediğin ne kş hemencecik bitiyor zaten
İnşallah bir an önce geçerde bir de lohusalıkta aynı şeyleri yaşamayızÇok iyi anlıyorum seni o kadar zor ki. Doğumuna az kaldı sen şimdi kendini biraz oyalarsın her şeyim hazır mı diye, bebeğini görebilecek olmanın heyecanı derken geçer bu süre. Doğumdan sonra lohusalık nasıl olacak hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.
Bi kaç hafta önce de aynı durumlar vardı ama kısa sürüp geçiyordu, zaman azaldı diye sıklaştı herhalde kuzum. İnşallah dediğin gibi olur bi görsem de bütün o olumsuz duygular gitseSana hak veriyorum diloşum, doğumuma birkaç gün kala bundan farksız olacağımı sanmıyorum ben de.
İlk karşılaşma anında, yanağına koyduklarında hepsi geçecek bunların hepsiii.Yaşadığımız bütün bu zorluklar hiç yaşanmamış gibi olacak inanıyorum ben.
![]()
Hep kendimi iyiye telkin etmem lazım yoksa kurtulamayacagim bu düsüncelerden haklısın canım. Okuyayım en kısa sürede deKötü düşünme kötüyü çağırma kuzum Dora paşayı kucağına verdiklerinde hepsi geçip gidecek. Bol bol dua et kendine. İnşikak suresi ve meryem suresini oku kuzum okuyabiliyorsan rahatlatır seni
Az önce de yazmıştım 2 3 hafta önce de aynı duygular vardı ama kendimi dışarı atınca veya oyalanınca geçiyordu. Zaman yaklaştıkça atamamaya başladım canım ama kendime gelmem lazım yoksa lohusalikta daha kötü olurum diye düşünüyorum sagolasin inşallah geçer bi an önceKorkunun ecele faydası yok yarın 36 doluyor ve artık aşağı vuruşları ahhh dedirtiyo şeyimi tutarak geziyorum kalk hazırla dedim ağırlaşmadan :)
Günlere böl ben yıkayıp ütülediğimde kilitli poşetlere yerleştirmiştim toparladım çantaya koydum bugün tek ama başla kafan rahat olsun
Dilos6342 O duyguya teslim olma kuzum kalk sana ne iyi geliyosa onu yap kahve duş kitap film..rutinleri bozmamak lazım o yatağa ve endişeye kendini teslim etme
Dün çok canım sıkılıyodu üç hafta kaldı diye baktım o günün stresi geliyo dedim kalk ders çalış doğumu sadece bir gün kala düşüneceksin dedim :) şuan 21 gün sonra doğuracak olan eltimmiş gibi alese çalışıyom![]()
Diloşum bak doğum yapmış bir anne olarak Sana tavsiyem bugünlerin kıymetini bil. Daha henüz bebeğim yanımda değil ama süt itibariyle tamamen bebeğim var gibi sağımlarla zamanım geçiyor. Yorucu bir süreç başlayacak, kendini eğlendir çay bahçesidir, kafedir, lokantadır ye iç kafaya bişey takmaKızlar ben depresyona girdim herhalde
Hiç yataktan çıkmak istemiyorum sürekli ağlama modundayim ama ağlayamıyorum o kadar tuhaf duygular içindeyim ki. İstemsizce stres yaptım sanırım. Hiç bisey yapasım gelmiyor ve sürekli içim yanıyor gibi buz gibi bisey içmekten başka canım bisey istemiyoray noluyor ya azalır belki diye bekliyorum daha da artıyor
Biri doğumu sorsa bile sanki benden bahsedilmiyormus gibi kaçmak istiyorum o an ordan
Sağol kuzum rapor istiyorlar ya çalışabilir aldım şimdi rapor alsam doğum izni mi başlar bilemiyorum![]()
Ben de düşüyor diye biliyordum ama okuldan arkadaşım başka bölümden üç haftalık rapor alıp aktarmış sonraya izni. Özelde nasıl bilmiyorum ama kamuda aktarılıyor galiba başka bölümden almak şartıyla.Düşüyormus kuzum o. Örnek veriyorum 3 günlük rapor aldın ya 3 gün doğum izninden düşüyorlarmıs
Minnoşumm, ilk göz ağrımız nasııl?Diloşum bak doğum yapmış bir anne olarak Sana tavsiyem bugünlerin kıymetini bil. Daha henüz bebeğim yanımda değil ama süt itibariyle tamamen bebeğim var gibi sağımlarla zamanım geçiyor. Yorucu bir süreç başlayacak, kendini eğlendir çay bahçesidir, kafedir, lokantadır ye iç kafaya bişey takma![]()
Aha bu ben çıldıracağım yakında dünyanın en ağlamaz insanı olan ben aglak aglak dolasiyorum doğum konuşuluyor ben yapmiyacakmişcasina davranıyorum . Dilos benim hayatta bir felsefem var şu an onu uygulamaya başladım birşey olacak ya atıyorum üç gün sonra onu üç gün sonraki Papatya düşünsün bugünkü Papatya nin problemi değil diyorumKızlar ben depresyona girdim herhalde
Hiç yataktan çıkmak istemiyorum sürekli ağlama modundayim ama ağlayamıyorum o kadar tuhaf duygular içindeyim ki. İstemsizce stres yaptım sanırım. Hiç bisey yapasım gelmiyor ve sürekli içim yanıyor gibi buz gibi bisey içmekten başka canım bisey istemiyoray noluyor ya azalır belki diye bekliyorum daha da artıyor
Biri doğumu sorsa bile sanki benden bahsedilmiyormus gibi kaçmak istiyorum o an ordan
Yok başlamıyor canım. Normal çalışırken rapor almış gibi alıyorsun. Bende öyle rapor aldım. Yarın da çalışabilir raporumu bozduracam.Sağol kuzum rapor istiyorlar ya çalışabilir aldım şimdi rapor alsam doğum izni mi başlar bilemiyorum![]()
Dün görüş günüydü başağım küçük kuzu 1350gram oldu, 37cm şu an. 2cm de uzadı. 20cc süt içiyor şükürMinnoşumm, ilk göz ağrımız nasııl?![]()
Oyy miniğim benim ne tatlı geliyordur masallahAy sorma kızın 40 ı çıkınca normal doğum zamanı olacak 7 ekimya çok az kaldı hepinize anlıcaksınız Allahımm bir kokusu bir dudak yuvarlaması var öleceğim yicem bitircem diye korkuyorum
ama hazırlanın kızlar istediğiniz kadar uyusanızda hiç uyumamış gibi oluyorsunuz lohusalık uykusuzluk mahvoldum ben 4 kilom kaldı çok hızlı kilo veriyorum sanırım yakında çöküşe geçicem
Doğru söylüyorsun güçlü anneDiloşum bak doğum yapmış bir anne olarak Sana tavsiyem bugünlerin kıymetini bil. Daha henüz bebeğim yanımda değil ama süt itibariyle tamamen bebeğim var gibi sağımlarla zamanım geçiyor. Yorucu bir süreç başlayacak, kendini eğlendir çay bahçesidir, kafedir, lokantadır ye iç kafaya bişey takma![]()
Yaa duyunca gözlerim doldu insallah en kısa zamanda toplansın kucağına al canım benim Rabbim sana çokca sabır versin en kısa zamanda da evladını yanına versin bu günleri tamamen unutDün görüş günüydü başağım küçük kuzu 1350gram oldu, 37cm şu an. 2cm de uzadı. 20cc süt içiyor şükürBugünleri gördüm Allah’ıma şükürler olsun. Ve asıl bomba haber cuma günü kanguru bakımı yapcaz
yani ilk defa kucağıma verecekler.
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?
Canım sakin ol inşallah sıkıntı yoktur çok korkutup tansiyonunu yükseltme en olmadı acilde Nst çekiyorlar öyle yaptır kilosu da masalalh çok güzelkızlar 3 4 gündür bebeğin hareketleri hem çok az hem cılızara sıra oluyor düzelir diye bekledim ama yok. cuma gününeydi randevum yarına çektim kontrole gidicem. nstde de sıkıntı çıkarsa yakın takibe alırlar mı, erken doğum olur mu düşünüp duruyorum. küvezde kalır mı doğsa.. cumartesi 36 hafta olucaz 34+6 da 2600 dü kilosu. ne düşüneceğimi şaşırdım artık bu hareket azalmaları 3 haftadır kabusum oldu.
![]()
İlk önce günü alsam da hemen o gün gelse geçse diye düşündüm şimdide cikarasim gelmiyorAha bu ben çıldıracağım yakında dünyanın en ağlamaz insanı olan ben aglak aglak dolasiyorum doğum konuşuluyor ben yapmiyacakmişcasina davranıyorum . Dilos benim hayatta bir felsefem var şu an onu uygulamaya başladım birşey olacak ya atıyorum üç gün sonra onu üç gün sonraki Papatya düşünsün bugünkü Papatya nin problemi değil diyorumdoğumu da olacak gündeki bizler düşünelim tamam mı ? Bir kaç gündür kendimi bu psikolojiden çıkardım çok saçma sapan şeyler izliyorum bazen hayatta bakmadığım magazin programları yemek programları kendimi oyaliyorum . Sende dene
inşallah öyledir canım nst de hep hareket edeceği tutuyor sanki başka çocuk var o an karnımdaCanım sakin ol inşallah sıkıntı yoktur çok korkutup tansiyonunu yükseltme en olmadı acilde Nst çekiyorlar öyle yaptır kilosu da masalalh çok güzeliyice büyüdü yer kalmamistir
Ay ne güzel haber bunlarrDün görüş günüydü başağım küçük kuzu 1350gram oldu, 37cm şu an. 2cm de uzadı. 20cc süt içiyor şükürBugünleri gördüm Allah’ıma şükürler olsun. Ve asıl bomba haber cuma günü kanguru bakımı yapcaz
yani ilk defa kucağıma verecekler.
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?