2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dinlenmek mi 🥹🥹🥹🥹🥹🥹😂

Ay maşallah gözünüz Aydın olsun🥹
İner iner ilk süt zaten az oluyor malum yeterki o emsin 🤗 boyu kaç bebişin ekleyelim listeye 🤩

Biz anne yanı park yataklardan aldık alt açma aparatlı filan çok memnunum cok aktif kullanıyoruz.şuana kadar reflü yatağında yanımda yatırdım sezodan dolayı tek başıma idare edeyim diye ama bu gece yatağına da alacağız :)
Tam dinlenmek demeyelim de fırsatını buldukca gözünğ kapat işte 😂😂

Canım naptın gecen nasıl geçtii tekrarladı mı pembe leke

Yaa artık son zamanlar hareketi bize özelken şimdi herkesle paylasacak olmak beni hüzünlendiriyor bir miktaar. Çok güzelsiniiz 🧿 nice yıllarınız olsun insallah yuvanızda eşinle bebeğinle ♥️🙏🏻

Çok şükür çiçeğimm emeklerin sonuç buluyor maşallah Güneş kızaa. Stressiz anne stressiz bebek hayat felsefesini benimsemek en güzelii 😍
Merhaba canım yeni çıktık hastaneden yazamadım sezeryen oldu bebiş de ben de iyiyiz çok şükür boş bir anımda ayrıntılı yaxıcsm

Kaç yıl oldu önceki sezaryene, magnezyumu ben bıraktım bir aydır kasılmamı azaltmasın diye .benim dr tamamen karşı değil ama kendiliğinden başlarda çok hızlı olursa alırım sadece diyor
12 yıl oldu benim Dr un işine gelmiyor bence diğer Dr normal doğum da yaptığım için sezeryan dan önce deneyebiliriz diyor

Ah minnoşum be, sağlık olsun ne yapalım, istediğimiz tarihleri alamadık ama sağlıklı ve kolay mis gibi doğumlarımız olur inşallah, ne yapalıııım? 🤷🏻‍♀️❤️

Ayrıca aç susuz o saate kadar beklenir miymiş? :KK11:

Sabah kahvaltı yapcakmışım 8den sonra yemicekmişim buraya hemen giremezsem meraklanmayın haftaya bu saatlerde ameliyatta olmuş olurum heralde 😬 inşallah inşallah su gibi geçecek iyi düşünelim

Ben doğuma değil doktoruma ücret veriyorum. Devlet hastanesinde prof benim doktorum özel muayanesine gidiyorum totalde 19-20 bin lira gibi sadece muayanalere para verdim doğuma vermiycem hacettepe hastanesine yönlendirecek haftaya. Özelde bir doğum parası vermiş oldum sanırım
ben özel muayeneye gidiyorum her muayenede ücret ödedim, yaklaşık 7-8 bini buldu, doğum için ayrıca ödeyeceğiz o da 17-18 bin civarı :(

Sabah kahvaltı yapcakmışım 8den sonra yemicekmişim buraya hemen giremezsem meraklanmayın haftaya bu saatlerde ameliyatta olmuş olurum heralde 😬 inşallah inşallah su gibi geçecek iyi düşünelim
Her şey yolunda gidecek.🙏🏻❤️

Öyleyse iyiymiş bebeğim benimki sabah olacak, gece 12’den sonra yeme içme yok ve ben sabaha kadar sürekli su içerim, nasıl dayanacağım bakalım.😅

Burda bi arkadas vardi cati muayenesi olacakti bugun. Bi gel anlat hele tatli kiz neymis bu anlatildigi kadar var miymis aydinlat bizi😀
ben olacaktım, doktor operasyona gitti acil olamadım bugüne kaldı, doktor iki parmağı ile ölçerek muayene etmesi gerekiyormuş. ben biraz sıktım kendimi ancak bir tanesini sokabildi ve travma olmasın sende en iyisi sezaryen olman sağlığın için dedi :) gün verecek perşembe günü kontrol ederek.

**ben zorlandım ama herkes zorlanacak diye birşey yok, benim acı eşiğim düşük sanıyorum :(

Her şey yolunda gidecek.🙏🏻❤️

Öyleyse iyiymiş bebeğim benimki sabah olacak, gece 12’den sonra yeme içme yok ve ben sabaha kadar sürekli su içerim, nasıl dayanacağım bakalım.😅

Spinal mi olacak senin ben yine araştırmaya koyuldum ama yok cesaret edemiyorum 🥹

ben özel muayeneye gidiyorum her muayenede ücret ödedim, yaklaşık 7-8 bini buldu, doğum için ayrıca ödeyeceğiz o da 17-18 bin civarı :KK43:
Doktor dısardan olunca hastanelerde fiytlar bu şekilde oluyor. Gideceğin hastanede doktorlardan da iyisini bulmak zor oluyor. Ve geneli sezeryana yönlendirme oluyor ilaç vs sürekli kullandırıyorlar. Derdim sezeryan olmasın değil tabi ki sağlıklı gelsinde ama bir sıkıntım yokkende sırf sancı anında insanın aklına sezeryanı koyuyorlar zaten acı çekiyor bir an önce bitsin o acılar diye tamam diyor herkes. O yüzden doktor benim için önemliydi. Bide ben birazcık kilolu hamile kaldım öyle hani 100 ler vs değilde 80 civarıdnaydım onda bile o kadar psikolojik baskıya soktular ki sen bu kiloda neden hamile kaldın vs diye. Kalmışım sonuçta yani siz sonucuna bakın tek de ben kalmadım sanırım dünya geneli kilolu hamile 😅En azından dedim üniversite hastanesin prof sonucta bide riskli gebelik uzmanı kimler kimleri görmüştür bu zamana kadar hasta olarak biraz masraflı oldu ama için rahat etti çok şükür 36+0 lara geldiik. Bundan sonrası kolay olsun insallah

Arkadaşlar merhaba her şeyi okuyamadım doğuranlara hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıklı huzurlu güzel uzun ömürleri olsun bebişlerin. Benim kanamam devam etti gelişim geriliği başladı daha fazla içerde kalmasın dışarda büyütürsün dedi doktorum perşembe günü sezeryan olacağım

Kizlar anne yani icin besik mi yoksa park yatak mi sizce? Ikisinin arasinda kaldim. Besikler guzel duruyor ama yan tarafini yukari kaldirinda click diye bi ses cikariyo bebek uyanir gibi duruyor. Park yataklar da goruntu olarak pek hosuma gitmiyor. Siz neler yaptiniz? Hangisini alayim
Ben park yatak aldım uzun süre kullanırım diye 2 kademeli

bana 15 bin + epidural anestezi ücreti diyorlar :(
Merhabalar, muayaneden çıktım bende 2700 50 cm olmuş benim takıntım oldu ilk bebekten sebep tombul olsun istiyorum ama doktor gayet güzel dedi nst ye yine bağlamadı haftaya dedi birde 12 Ekim Çarşamba gününe sezaryen tarihi verdi doğum ücreti de 6 bin dedi normal mi çok mu bilemedim bir ay önce 5 bine yapmışlardı aynı doktorda ama işte gün gün bile fiyatlar durmuyor yerind

Evet minnoşum spinal olacak, son an genele kaymam inşallah, heyecandan bayılıverirsem kolay olur.😂

Çok da araştırma işin içinden çıkılmıyor, o mucizevi ana şahit olmak için değer.😍❤️
en kötü ihtimalle bebeği aldıktan sonra genele çevirebiliyorlarmış dikiş atarken, doğru mu acaba ?

Arkadaşlar merhaba her şeyi okuyamadım doğuranlara hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıklı huzurlu güzel uzun ömürleri olsun bebişlerin. Benim kanamam devam etti gelişim geriliği başladı daha fazla içerde kalmasın dışarda büyütürsün dedi doktorum perşembe günü sezeryan olacağım
Sağlıkla gelsiin insallah bebeğinn. Haftan güzel sonuçta sağlıkla al kucağına dışardan büyür artık minik kuş

Doktor dısardan olunca hastanelerde fiytlar bu şekilde oluyor. Gideceğin hastanede doktorlardan da iyisini bulmak zor oluyor. Ve geneli sezeryana yönlendirme oluyor ilaç vs sürekli kullandırıyorlar. Derdim sezeryan olmasın değil tabi ki sağlıklı gelsinde ama bir sıkıntım yokkende sırf sancı anında insanın aklına sezeryanı koyuyorlar zaten acı çekiyor bir an önce bitsin o acılar diye tamam diyor herkes. O yüzden doktor benim için önemliydi. Bide ben birazcık kilolu hamile kaldım öyle hani 100 ler vs değilde 80 civarıdnaydım onda bile o kadar psikolojik baskıya soktular ki sen bu kiloda neden hamile kaldın vs diye. Kalmışım sonuçta yani siz sonucuna bakın tek de ben kalmadım sanırım dünya geneli kilolu hamile 😅En azından dedim üniversite hastanesin prof sonucta bide riskli gebelik uzmanı kimler kimleri görmüştür bu zamana kadar hasta olarak biraz masraflı oldu ama için rahat etti çok şükür 36+0 lara geldiik. Bundan sonrası kolay olsun insallah
evet buraya kadar geldik çok şükür, ama normal hastane fiyatlarını bilip o kadar fazla ücret vermek de zor geliyor, kendine alıyor doktor :(

Back
X