InsAllah . Korkmayin.Dua acip dinleyin o cok iyi geliyor. Vesveseleriniz olur.kaygi endise..hamilelikten dolayi oluyor. Ya dusunun ben dogum yaptiktan sonra bu defa da bisey olacak korkusu iste bebegime sevdiklerime.. yani o korkular hic bitmiyor.Annelik duygusu hamilelik baslayinca basliyor.onun icin endiseleniyorsunuz.. dua acin. Fetih suresi meryem suresi.. gercekten cok iyi geliyor. Vitaminler vermistir doktorunuz onlari duzenli kullanin.. gunde 1 lt su tuketmeye calisin. Hamielligin tadini cikarin. 9 ay uzun gibi gozukse de acaip hizli geciyor..
Ya evet canım Eskişehirdemi oturuyorsun yoksa bilecikten geliyoruz bizde ona İkimizde bugün aynı doktorda görmüşüz keselerimizi şükür senin bebişin kaç haftalıkmış canım beni çünkü 28i çağırdı kalp için Randevun saat kaçtaydı bu arada seni görmüş olabilirmiyim acaba ?
Ben Eskişehirde oturuyorum. Doktoru çok sevdim devam edicem. 4+5 im ben senin kaç haftalık ona göre bende randevumu erkene çekeyim Randevum 10.45 teydi.
Ben Eskişehirde oturuyorum. Doktoru çok sevdim devam edicem. 4+5 im ben senin kaç haftalık ona göre bende randevumu erkene çekeyim Randevum 10.45 teydi.
Doktor çok iyi kuzum bende araştırıp bulmuştum çok tatlı ilgili Ben 5+2 yim o zaman sana doğru zaman vermiş canım Kaçırmışım o zaman benim randevu daha erkendi 9 da çıktım hastaneden yoksa denk gelirmişiz belki
Ooyyy kuzum yaa bizimki kafesin üstünde yaşıyor içine yem için giriyor sadece kapatcammı diyede bakıyor yarım yiyip çıkıyor geri kıyamamm Öyle alıştı hep yanımızda