2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Emzik emen bebeklere hep bayılmışımdır sanırım dayanamayıp bn veririm hastanede tutarsa

Yeni model herhalde mavisim bende yeni gördüm ondan al bari bende bayıldım

Kızlar hastane çantamı hazırladım sadece bir kaç eksiğim kaldı onları da tamamlayabilirsem benden iyisi yok emzik avent almayı düşünüyorum ama bir soft var bir de Air bilgisi olan varmı ne önerirsiniz
Ben digerlerinde de air kullandim simdi de air aldim
Emzik kurtarici valla. Oglum 1 haftalik falandi anca kabullendi.
Kizim dogdugu gece aldi hemen
İkisinde de meme reddi yasamadim cok sukur
Kızlar aklınız varsa ikinci doğumları kısa denk getirin ben bile bile yandım ilki de yazindi olmadı tutturamadik Haziran temmuz gibi
Benim 1 numara ağustos dogumlu cok fenaydi
2 numara subat dogumlu harikaydi
Ben air almışım sanırım digeri daha yumuşak pek bilgim yok ama sen emzigi hemen vericekmisin ben cok kararsızım
Hemen verdim ikisinde de
Biri 1haftalikken falan kabullendi
Digeri dogdugu gun aldi
Bencede canım oradan alman daha garanti olur. Çikolatada buzdolabında hiç sevmiyorum bakalım evde nasıl saklayacağız

Eski hastanem kime gidiyorsun orada biz Tunç Bey’e gidiyorduk ilgisiz geldi değiştirdik.
Mustafa bey e gidiyorum canım. Cok ilgili memnunum. İstedigim zaman ulasabiliyorum hemen cevap veriyor

Bazıları öneriyor bazıları doğum öncesi önermiyor. Benim göğüslerimde acımıyor hiç o yüzden doğum sonrası kullanacağım sanırım
Benim de hiç acı yok, Kağan Kocatepe kremi hiç önermiyordu hatta. Ama aldık bulunsun diye
Kullanmaya başlamadım, hele bı doğsun
:)) yakındır o günler.

İmzamda 35. Hafta yazıyor duygulanmamak elde değil

Kızlar çikolatamız geldi şekerden dolayı sadece tadına bakabildim çok güzel dandik çikolatalardan değil sütlü sütlü madlen
Oh süper. Ben de baktım inceledim bir de Burda bi çikolatacı biliyorum onunla konuşacağım.

Ne kadarını ne madara yaptırdın sen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…