2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa foto atsana canım. Bende erkek diye şu modeller arasında kaldım mavili istiyorum
Deniz yildizli cok guzelmissss
Ama bunlara bende bakmistim azcik tuzluusonra minilola diye bi sayfadan aldim.
90 tl

Eklentiler

• Screenshot_20220811-192713_Chrome.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 90
Bence deniz kabuklu kesinlikle çok begendimm.istemem demişsn ama seçimini iyi yapmıssn bu işi biliyorsun bence tacım bnun kırmızısı yarın kargom gelicek gelince atayım
Güle güle tak canım Bende kabukluyu sipariş verdim
Aynen bende şasirdim valla garip burda bazi hastaneler normale gore daha uygun fiyat verdigi.icinde cok yukseltemiyor olabilirler
Olabilir burda genel olarak yüksek çünkü çoğunda
Deniz yildizli cok guzelmissss
Ama bunlara bende bakmistim azcik tuzluusonra minilola diye bi sayfadan aldim.
90 tl
Aslında çok fiyat farkı yok 140a sipariş verdim bende deniz kabukluyu

Evet canım bugün 260 TL verdik . 50tl de nst olmuş. Doğum 5000 di 5600 olmuş yeni artışla

Bugün hastane başvurusu için gittim. Ebeye 2 aydır görmedim bebişi dedim. Merak ediyorum doğum pozisyonunu aldı mi diye. Önce eliyle karnima baktı kafası aşağıda dedi. Sonra ultrasonla baktı sağolsun yüzünün fotosunu verecekti uğraştı ama bebiş izin vermedi. Doğumhaneyi gezdirdi değişik geldi bizim çatal dediğimiz masa var onların yatak gibi. Doktor gerekirse bu şekil daha iyi kolay dikiliyor dedi. Yuvarlak küvet var istersen sancim gelince sıcak suda rahatlaman için dedi. Babaya kordonu kestiriyolarmis kızsa pembe makas erkekse mavi makas. Makası da hediye veriyorlarmış hatıra. Hoşuma gitti sıcak kanlilardi da. Inslalah doğumum da kolay güzel olur. Inslalah sizinde herşey içinize siner

İçime su serptiniz aklımdanda soru işareti kalktı demekki herkezde meme reddi olmuyor
Bnce bebek mamaya alısınca meme zor gelıyor ozaman belki reddi olabilir ama emzık ge3cekten kurtarıcı cnku bebekler tokluk hıssıyatı buyudukce gelıyor hep memede kalmak istiyorlar ozamanda hayat ıskenceye dönuyor tok oldugunu bıldıgınde agladıgında ver emzıgı sakinlessın

1 ay önce 4750 demişlerdi ay biran önce dogursak iyi olcak yoksa dahada artacak...bebişin nasılmış
Bebiş şuan 35 hafta da 2771 Gr 46 cm maşallahı var ayın 20sinde tekrar çağırdı doktor doğum tarihini verecekmiş.iki hafta önden gittiği için beklenmeyebilir haftaya gelişimine görekarar vercez dedi bakalım.ah evet çok artmadan dogursak artık daha doğduktan sonrası da var çocuğun kontrolleri vs para yükü hersey

Maşallah minnoşa hayırlısıyla saglıklıca gelsin inşallah doktorun kimdi

Valla tup bebek işlemlerinde öyle kontrollerden geçiyorsun ki öyle birseydir heralde
Ocak'ta biz de tüp bebek düşünüyorduk tam o ay hamile kaldığımı öğrendim. Araştırdığımda kadarıyla epey zor cidden ama değecek inşaallah. Sonu öyle güzel olacak ki tüm zorlukları unutturacak. Çok uzun sürmedi bizim hasretimiz yine de beklemek çok zor geldi şimdi sanki hiç zorluk çekmemiş beklememiş gibi hissediyorum. Sanki hemen tutmuş da umutsuzluğa hiç düşmemişiz altın bozdurup tüp bebek yapmak geçmemiş aklımızdan. Hormon ilaçlarını kullanmamışız doktor doktor sorun mu var diye gezmemişiz ilk denemede tutmuş sanki. Doğunca nasıl ki hamilelik ve doğumdaki zorlukları unutuyor insan bu da öyle bişi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…