2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar hastane çantamı hazırladım sadece bir kaç eksiğim kaldı onları da tamamlayabilirsem benden iyisi yok emzik avent almayı düşünüyorum ama bir soft var bir de Air bilgisi olan varmı ne önerirsiniz

Gece uykulari gitti zaten artık sende Antalyadasin anlarsın sıcaktan ölüyorum gerçi ben dogudayim ama buranın sıcağı da fena oluyormuş
Kızlar aklınız varsa ikinci doğumları kısa denk getirin ben bile bile yandım ilki de yazindi olmadı tutturamadik Haziran temmuz gibi

Kızlar hastane çantamı hazırladım sadece bir kaç eksiğim kaldı onları da tamamlayabilirsem benden iyisi yok emzik avent almayı düşünüyorum ama bir soft var bir de Air bilgisi olan varmı ne önerirsiniz
Ben air almışım sanırım digeri daha yumuşak pek bilgim yok ama sen emzigi hemen vericekmisin ben cok kararsızım

Malesef cok sıcak onlarda öyle degince içim rahat etmedi üzülerek iptal ettm.artık buradan verecegim sipariş
Bencede canım oradan alman daha garanti olur. Çikolatada buzdolabında hiç sevmiyorum bakalım evde nasıl saklayacağız
Medicana 11 dedi en son.
Ama her sordugumda artti fiyat
Eski hastanem kime gidiyorsun orada biz Tunç Bey’e gidiyorduk ilgisiz geldi değiştirdik.

Bencede canım oradan alman daha garanti olur. Çikolatada buzdolabında hiç sevmiyorum bakalım evde nasıl saklayacağız

Eski hastanem kime gidiyorsun orada biz Tunç Bey’e gidiyorduk ilgisiz geldi değiştirdik.
Ben doguma kadar bitirmekten korkuyorum çikolatayı digerlerini değil illa onu yemek isterim

Kızlar aklınız varsa ikinci doğumları kısa denk getirin ben bile bile yandım ilki de yazindi olmadı tutturamadik Haziran temmuz gibi
Valla elimde olsa kesin kışa denk getirirdim mavisim.. Bu arada emzik air olan hava alan emzik olması lazımdı o daha iyi olur ben bi model almistim ama bulursam atayim
Biri kuru sıcak biri nemli sıcak ikiside beter
Vallahi burnum kuruyor sıcaktan dışarı çıkınca fırına girmiş gibi eğer eserse

Duruma göre vermeyi düşünüyorum ama emzik kurtarici oğlumdan biliyorum
Ben şu ilk fotodakinden almıştım diğeri de senin dediğin air hava alan bi dahakine de ondan almayı düşünüyorum duruma göre doğumdan sonra kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20220811-115755_Trendyol.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20220811-115658_Trendyol.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu aylarda hamile kalsak olurmuştu ilk gebeligim saglıklı olsaydı temmuzda kalmıştım hamile cok iyi denk geliyordu
Kısmet böyleymiş canim ikincisine artık
benim ilki ağustos ortasıydı full yaz olsun diye bu sefer eylül sonuna denk getirmişim
İkisi de yaz gene bütün sıcaklar üstümüzden geçiyor
Nasipten öte köy Yok kuzum nasıl denk gelirse artık
Ben şu ilk fotodakinden almıştım diğeri de senin dediğin air hava alan bi dahakine de ondan almayı düşünüyorum duruma göre doğumdan sonra kuzum
İkinci fotoya bayıldım çok tatlıs yaa desenleri adı da Alparslan olacak tam adına göre emzik
Hemen vermek meme reddi diyorlar kafam karıştı açıkcaos
Annemler hastanede vermişler ama meme reddini ben emzikten değil de biberondan yaşadım ağzıyla itiyordu göğsümü koca kafali evlat
bir aydan sonra mı veriliyordu emzik ? bir zamanı vardı sanki
O sana kalmış bişey bı zamanı yok hemen de verebilirsin tutarsa, her bebek tutmuyor çünkü ama zor da kalırsan vermen daha mantıklı benim oğlum ağzında eksikle gezern bir bebek olmadı sadeve uyurken veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…