Ya cok alakasız yerlerime agrı giriyor sol bacagıma agrı giriyor sacma sapam acaba benm dogum sancılarım oralara giriyorda bnmi fsrketmiyorumAğrıları takip et bakalım geliyor mu yoksa cimcime
Şimdi doktor korkma normal bu durum demiş..dua edin agrılarım artsın gidim dogurmayaTam
Bı nst baktirsan iyi olur
Sırtını gıdıkla bakalımKızlar dün doğum yaptım.Yenidoğan bebeği uyandırmak zor mu oluyor acaba sizde ben uyandiramiyorum bir türlü eliyle ayağıyla oynuyorum ama bana mısın demiyor.Emzirmek için zorla uyandırmak gerekiyor ama çok zor
Hayirli olsun canım gozunaydin öncelikle ben burnunu sıkarak uyandiriyordum ayaklarıyla oynayabilirsinKızlar dün doğum yaptım.Yenidoğan bebeği uyandırmak zor mu oluyor acaba sizde ben uyandiramiyorum bir türlü eliyle ayağıyla oynuyorum ama bana mısın demiyor.Emzirmek için zorla uyandırmak gerekiyor ama çok zor
Hadi bakalım bu gece doğacak mi minnoşŞimdi doktor korkma normal bu durum demiş..dua edin agrılarım artsın gidim dogurmaya
Ben smdi gene uyumak için yattm kesin kalkınca agrılarm gitmiş olurHadi bakalım bu gece doğacak mi minnoş
Öğlen uykusu da çok tatlı oluyor yaBen smdi gene uyumak için yattm kesin kalkınca agrılarm gitmiş olur
Evet sanki bu saattlerdeyattıgımda yumusacık oluyor yatak ama gece yattıgımda çivinin üstünde yatıyor gibiyim
Canım telaşlanma benimde aynı durumdan 37+3te alındı boyu kgsu normal bebek gibiydi haftasını tamamlasa iri bebek olacaktı demekki. Bugün 8.günümüz memeye alışıyor yavaştan başta mamayla besleniyorlar benim birde sezeryandı sütüm anca geldi ama geldi bir şekilde zamanla düzeliyor her şey. Hayırlısıyla doğsun inşallahkızlar dua edin tansiyonum sabah gene yukseldi 17 12 doktor simdi hastaneye cagrdi bebegin durumuna bakalim olmadi haftasi iyi alabilirim dedi 36+2 deyiz dua edin nolur cok korku sardi insaallah saglikla gelsin minik
Maşallah maşallahhh Allahım hep iyilikle karşılaştırsın inşallahSıcağa dayanamadık kısa kolluya geçtik teyzeler
Bizde hala uğraşıyoruz gündüz uyanmıyor gece uyumuyor. Hastanede ayaklarına vuruyordu ebeler ama çok sert vuruyorlar kıyamıyorum bende. Biz pamukla siliyoruz soyup bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Altını açmakta işe yarıyor ama kucakta hemen yine uyuyor altını açıp bırakın biraz ağlasın diyorlar genelde kucağa almadanKızlar dün doğum yaptım.Yenidoğan bebeği uyandırmak zor mu oluyor acaba sizde ben uyandiramiyorum bir türlü eliyle ayağıyla oynuyorum ama bana mısın demiyor.Emzirmek için zorla uyandırmak gerekiyor ama çok zor
Teşekkür ederiz, amin inşallahMaşallah maşallahhh Allahım hep iyilikle karşılaştırsın inşallah.yanağın bebeği var
Sıcağa dayanamadık kısa kolluya geçtik teyzeler
Dogruyu söyleyin ıssırıyorsunuz demi o yanakları dayanılmaz cünkiTeşekkür ederiz, amin inşallahAllahım hepsine hayırlı ömürler versin. Aynen o yanaklar kime çekmiş bilmiyoruz
@ kanama olunca gel dedimi doktorun bana kanama su yeşil akıntı gelirse direk gel demişti hem doktor hem ebe . bence git nolur ne olmaz riske atma ben öyle bsy olursa hiç beklemicem ama olmuyo ne sancı ne bsy bugün geldim doktordn nstde sancı bile çıkmadı sen benden önce doğurcnKızlar salı günü çatıdan sonra kanama olablr dedi doktor olduda carsambada nişan gelmişti dünde kanama yoktu bugünde kahverengili kırmızılı akıntılı bi kanama gelmiş fazlaca biraz korktum kasıklarımda agrılar var ama cok değil karnımın alt kısmında baskıda oluyor ne yapim bilemedim doktora yazdımda gitsemmi gitmesemmi
Benm çok sırt agrım var senn de öyle öi sırt ve kaburga agrısı dünden beri mahvetti kalkamadım yataktn temzilk yordu galiba bi de ondanNe yapim bilemedim kasıklarımda sancıyor bi tuhaf
Biraz nişanın devamı gibiydi sadece rengi acıktı ondan korktum çatıyıda yakın zamanda olunca acaba dedim.doktor korkma dedi böyle takılmaya devam@ kanama olunca gel dedimi doktorun bana kanama su yeşil akıntı gelirse direk gel demişti hem doktor hem ebe . bence git nolur ne olmaz riske atma ben öyle bsy olursa hiç beklemicem ama olmuyo ne sancı ne bsy bugün geldim doktordn nstde sancı bile çıkmadı sen benden önce doğurcn
Maaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?