2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Korkma dediyse korkma içini ferah tut bnm bakmadılar acıklığa bugün sancı çıkmadığı için sanırım

Benm çok sırt agrım var senn de öyle öi sırt ve kaburga agrısı dünden beri mahvetti kalkamadım yataktn temzilk yordu galiba bi de ondan
Sırt degilde nasıl anlatimm sol omsuzumun 1 karış altı agrıyor kaç gündür gögüsler agır geliyor heralde oraya vurdu gibi değşik pis bi agrı.temizlik yapar birde agırlık var tabi biraz masaj iyi gelir kuzum

Bizde hep böyleyiz kısa kollu zıbınla altı çıplak duruyor. Ya üşümezler değil mi doktoru böyle giydirin diyor ama. Bazen ince müslin örtüyorum açıyor hemen üstünü
Ev çok sıcak 26-28 arası değişiyor. Gece uzun kolluyla yatıyor,gündüz de ince uzun kollu kullanıyordum ama baktım kol kıvrımı isilik olmuş, çıkardım bugün. Usumezler diye düşünüyorum, zaten bı haftaya serinleriz inşallah da bu terleme fasli biter.

Galiba göğüsler bi de karnmnz ağır geliyo ondan oluyo senn normal mi gözüküyor suan ben suniden çok korkuyorum inşallah kendi sancmz gelir

Galiba göğüsler bi de karnmnz ağır geliyo ondan oluyo senn normal mi gözüküyor suan ben suniden çok korkuyorum inşallah kendi sancmz gelir
Evet normal canım 1 cm acıklıga bendne fazla sevindi adam .doktor korkma kanamadan normal demiş
altınada inşallah agrıların cogalır cok güzel bir dogum yaparız yazmış.kaçışı yok bu işin bende pek suni istemem ama ne yapalmki caresizce onalrn gelmesini bekliyoruz cok zorlanırsam epidural alırım napim

Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar dua edin tansiyonum sabah gene yukseldi 17 12 doktor simdi hastaneye cagrdi bebegin durumuna bakalim olmadi haftasi iyi alabilirim dedi 36+2 deyiz dua edin nolur cok korku sardi insaallah saglikla gelsin minik
Canım benimde yüksek tansiyondan 35+3 de doğdu bebeğim 2 kilo ilk başta küvezde kaldık çok zordu Allah bir daha ayırmasın ama toparlanıyor şimdi ki seninkinin haftası iyi hiç merak etme tansiyon anne karnında daha kötü etkileyebilir biz bi hafta bekleyelim derken benim bebiş kendi suyunu patlattı doğum olması daha iyi merak etme

Selam herkese nasılsınız. Muayenesi olan doğum yapan varmı
bugün sezeryan günüm belli oldu. Bize dua edin sağlıcakla kavuşalım kızımla. Haftaya çarşamba 14ünde sabah gidicez hastaneye.bugün son ultrasyon günüydü. Herşey yolunda çok şükür nstde sancım çıkmadı.bebiş biraz önde gidiyor. 3800 gram ve boyu 51 cm olmuş . Haftaya tam 39 da kavuşcaz inşallah

Ahhhh bir gün arayla kavuşacağız bebelere canım hayırlı olsun maşallah kilosu boyu gayet güzel bakalım sapma olacak mı usg ye göre Kiziinin adı ne olacak annesi
Benim de doktora göre 38+5 oluyor bana göre 39+5 oluyor

Kizz maşallah senin doktora hadi inşallah canım sancıyla gidersin kolayca bi doğum olur

İyi hadi çok sevindim canım normal en güzeli bende onu istiyorum evet kaçışımız yok katlancz bebişlermz için

Aynen inşallah canım şükür son 3 haftadır kilo alımı güzel gidiyor. İnşallah bende diyorum usgde sapmaz 3500 doğar diyorum sağlıklı olsunda öncelikle.niye öyle doktora sana göre farklı elif hamide koycaz adını

Bende bazen uzun yatırıyorum klimayı iki gündür açmıyoruz camlar açık artık. Biraz serinlese güzel olacak bizimde bezin olduğu yerler kızarıyor sürekli kremliyoruz

Kameranın içine girip çocukları bebekleri korkutmak gibi şeyler hatta bir ara çok gündem oldu. Görüntüleri falan da var.
Benim aldığım kamera farklı. Sizin dedikleriniz internet le mi calisiyor ya da telefonla mi calisiyor bilmiyorum. Kamera ve ayri olarak da ekran bebegi izlemek için. Internet e de baglayabiliyorsun. Ama ben internetsiz kullaniyorum. Hiç bir baglantisi yok. Yani Bluetooth bile kapalı sadece sarjini dolduruyordum gunluk okadar. Sizin dediginiz büyük ihtimal internet le Bluetooth la baglananlar.Cunku sadece tek kullanan ben degilim.2 eltim de kullandilar bebeklerine.. Halen kullaniyorlar ayri oda da uyuduklari icin. Oyle bisey yasamadilar onlarda. Ve onlarda bayağı rahat oldugunu söyluyorlardi. Biz de oyuzden almistik.. onlarinki de internetsiz Bluetooth falan yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…