Değeri çok mu yüksekti canım yoksa başka bosey mi var. Sarılık için 1 gün yetiyo galiba. Uzukme lütfen sütun etkilenmesin benim ilk kızımda doğdu 3 gün kuvezde kaldı tam cıktı 2 gün sonra sariliktan yattı 20 gün sonra enfeksiyon olmuş 5 gün öyle yapmıştı . Öyle kahrolmuştuk ki. Simidi düşünüyorum nedem üzülüp sutumu etkilemişim ki diyorum. Emzirememistim. Üzülme moralini bozma. Iyi yerde çünkü emin ellerde annesi kavuşacaksınBenim bebis 3 gundur kuvezdesarilik oldu kilo kaybetti
Ben yanlış bisey söylemek istemem karşı olanlar da vardır mutlaka da. Ben şuan sizin yerinizde olsam bir iki çay kaşığı falan şu verirdim. Her önermiyo ama bi arkadaşımın doktoru bi kaç çay kaşığı su ver sarılık olmasın demiş. Bende ilkine değil ama diğerlerine verdim. Şimdi bebeğime de veriyorum biraz. sarılık olmasın diye.Bizimde sarılık değerimiz sınırda canım. Şuan bol bol emzirmeye çalışıyorum ki bizde tekrardan hastanede kalmayalımkaç değeriniz? Fototerapi mi görüyor bebeğin? 3 gün olmuş daha geçmedi mi?
Olsun beklesin canım vakti var. Bide düşündüm ki zamanında güzel.dogan bebekler bence güçlü kuvvetli oluyo. Benimki maşallah bi memeyi kaptı çok şaşırdım. Hiç yorgun gibi de değildi. Kaç gündür ben uyandirmiyorum. Kendi uyaniyo emiyo uyuyo o şekil. Emmesi kuvvetli olur diye düşünüyorum ben. Ama sen şimdi diceksin tabiiii sen doğurdun bitti diyeBnde smdi onu düşünüyodum senin Gibi son gün dogurucam heraldedogmak istemesssede kendi bilir küstüm cünki
Ben topuğuna vuruyorum ya da burnunun ucunu sıkıyorumKızlar merhaba,
Ben 36+3 te normal doğumla oğluma kavuştum. 3 gün yoğum bakımda kalıp bizi taburcu ettiler.. hastaneden çıkmadan hemen önce sarılık değeri 12 oldugu için fototerapi uygulandı, sonrasında taburcu edildi. Bugün kontrole gittik o değere yine bakıldı bu sefer 16 çıktı. Bol bol emzirin dediler.. zor uyandırıyorum ben onu emzirmek için. Çok korkuyorum ya yükselirse ya yeterli emziremezsem, yine alırlarsa onu hastaneyesarılık geçiren anneler varsa uyandırmak için ne yapıyorsunz? Alt açıyorum olmuyor.. çok üzülüyorum bu duruma
Benim uyandığımda hafif pembe akıntılar geliyorduKızlar salı günü çatıdan sonra kanama olablr dedi doktor olduda carsambada nişan gelmişti dünde kanama yoktu bugünde kahverengili kırmızılı akıntılı bi kanama gelmiş fazlaca biraz korktum kasıklarımda agrılar var ama cok değil karnımın alt kısmında baskıda oluyor ne yapim bilemedim doktora yazdımda gitsemmi gitmesemmi
Benim o bacak araları hep olduğu için elbisenin içine şort şeklinde astar giyiyorumBiliyorum biliyorum
Kuzular elbise giymiştim bu bacak aram birbirine sürtmüş kilo alınca tabi, kıpkırmızı olmuş o kısım yanıyor, yürüyemiyorum
Ne yapim bilemedim kasıklarımda sancıyor bi tuhafBenim uyandığımda hafif pembe akıntılar geliyordu
Aslnda dedigini düşünüyorum daha iyi olur diye o yüzden kendimi sakinleştiriyorum.neden öyle diyim kuzum illaki bende dogurcamOlsun beklesin canım vakti var. Bide düşündüm ki zamanında güzel.dogan bebekler bence güçlü kuvvetli oluyo. Benimki maşallah bi memeyi kaptı çok şaşırdım. Hiç yorgun gibi de değildi. Kaç gündür ben uyandirmiyorum. Kendi uyaniyo emiyo uyuyo o şekil. Emmesi kuvvetli olur diye düşünüyorum ben. Ama sen şimdi diceksin tabiiii sen doğurdun bitti diye
Bebeğin hareketleri ne durumda canimNe yapim bilemedim kasıklarımda sancıyor bi tuhaf
Cok az baya bi dürttüm öyle hareket etti azcık oda ama hareket var bide sürekli karnımmtaş gibi oldugundan pek hareketli sayılmazBebeğin hareketleri ne durumda canim
Rabbim acil şifalar versin bu günler bir daha gelmemek üzere bitsin inşallahDoğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
15 günlük bebeğime dün epilepsi ilacı başladılar. Mr eeg temiz ama hareketleri şüpheli. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Geçirdiğim son 1 haftanın rüya olmasını çok isterdim. Onu yoğun bakıma bırakışım gitmiyor zihnimden. Bize alıştığı için çok ağlamış yoğun bakımda. Şükürler olsun şu an serviste en azından yanındayım. Sizden ricam dualarınıza Meteyi de katın ne olur. Kimin duası kabul olur bilinmez. Tek isteğim oğlum sağlıklı olsun yürüdüğü, koştuğu günleri göreyim.
Doğum olacaksa hareket olmaz zatende. Sancin var mı hafif hafif. Hissediyosun ama ya farklı bi his farklı bi şancı oluyo. Duşa gir bence biraz kasıklarına falan tut.Cok az baya bi dürttüm öyle hareket etti azcık oda ama hareket var bide sürekli karnımmtaş gibi oldugundan pek hareketli sayılmaz
Mutlaka doktorunla görüş canim hem sezeryanli hemde alerjik olman iyi olmayabilirHapşırma çok yok ama burnum tıkalı böyle devam ederse ertelemek için konuşacağım sanırımHem alerji hem ameliyat zor olur diye tahmin ediyorum
Ayyy tövbe o nedir öyle ne yapacaklarını şaşırdılar iyice ya ben kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum evim küçük zatenInstagram da dijital baba var onda görmüştüm bende bebek telsizi kamerası.ile.ilgili. senin telsizine kamerana girip farklı sesler korkutucu şeyler falan söylüyorlardı. Dijital baba sayfasında vardı.
Ahhh o bende de oldu kalp atışı 180 lere çıktı bı kaç kere ama doktor bı problem görmedi canimNst ye girdim uyarı ötüşü yaptı ilk kezhemşireye sordum bebek bişeye heyecanlanmış dedi kalp atışı artınca olurmuş. Bakalım doktor ne der. Sancılar da yüksek biraz bugün gısmet. Bugün de Nst nin askerleriyiz @Lalalala1
Canım çok geçmiş olsun inşallah müdahale ile düşer tansiyonun en azından bir hafta daha idare edersen sağlıkla doğsun bebeğinkızlar dua edin tansiyonum sabah gene yukseldi 17 12 doktor simdi hastaneye cagrdi bebegin durumuna bakalim olmadi haftasi iyi alabilirim dedi 36+2 deyiz dua edin nolur cok korku sardi insaallah saglikla gelsin minik
Ahh bilemedim kuzum ya acaba gitsen bı nst ye bağlansan mi doktor dönüş yaptı miCok az baya bi dürttüm öyle hareket etti azcık oda ama hareket var bide sürekli karnımmtaş gibi oldugundan pek hareketli sayılmaz
Yok kuzum dönüş yapmadı biraaz daha gelirse direk ararmMutlaka doktorunla görüş canim hem sezeryanli hemde alerjik olman iyi olmayabilir
Ayyy tövbe o nedir öyle ne yapacaklarını şaşırdılar iyice ya ben kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum evim küçük zaten
Ahhh o bende de oldu kalp atışı 180 lere çıktı bı kaç kere ama doktor bı problem görmedi canim
Canım çok geçmiş olsun inşallah müdahale ile düşer tansiyonun en azından bir hafta daha idare edersen sağlıkla doğsun bebeğinhaber ver bize de
Ahh bilemedim kuzum ya acaba gitsen bı nst ye bağlansan mi doktor dönüş yaptı mi
Hareketleri az şuan ayaklarını sag tarafıma ittirdi çekti.Değişik bi agrılar oluyor kasıklarımda bi geliyor bi gidiyor devamı yok tabiki .karnım sürekli taşDoğum olacaksa hareket olmaz zatende. Sancin var mı hafif hafif. Hissediyosun ama ya farklı bi his farklı bi şancı oluyo. Duşa gir bence biraz kasıklarına falan tut.
Yok kuzum dönüş yapmadı biraaz daha gelirse direk ararm
Ağrıları takip et bakalım geliyor mu yoksa cimcimeHareketleri az şuan ayaklarını sag tarafıma ittirdi çekti.Değişik bi agrılar oluyor kasıklarımda bi geliyor bi gidiyor devamı yok tabiki .karnım sürekli taş
Bı nst baktirsan iyi olurHareketleri az şuan ayaklarını sag tarafıma ittirdi çekti.Değişik bi agrılar oluyor kasıklarımda bi geliyor bi gidiyor devamı yok tabiki .karnım sürekli taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?