Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki yarın belki yarından da yakınDün doğururum diye düşünüyordum çünkü daha hamileliğimi bilmeden rüyamda biri beni düğüne çağırıyor ben de ama benim 11 eylül gibi doğumum var diyorum. Sonra hamile kaldığımı öğrenince vay canına bee dedim. Ama gördük ki o kadar da ermiş bi insan değilmişim![]()
Bir sürede alışıyorsun canım. Ama gündüz yatmak pek mümkün olmuyor seninde kişisel işlerin oluyor vs. Gece yatabiliyorum anca işte. Çarşamba urlada fotoğraf çekimi var şimdiden düşünüyorum acaba bizi neler bekliyor diye vallahi gözümde büyüyorResmen gece seninle yatıp seninle kalktım
Sürekli aklımdasın canım, sağlıklı kolay güzel bir doğum olsun inşallah, biraz zorlu bir yolun sonu bugün. Güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz koyma
Nerden nereye bak insan bir şekilde adapte oluyor, bebek de dünyaya adapte oluyor bu süreçte
Bebeğin uyuduğu her an sizde uyuyun diyorlar, henüz yaşamadığım İçin ne kadar mümkün bilmiyorum ama gece gündüz döngüsünde farketmez bizim de uyumamız lazım galiba.
E çok şey almayın diyorlardı bu sizin için geçerli olmadı diyorsun o zaman :)
Canım doğumun bugün mü? Kaçırmış olabilirim ben. Eğer öyleyse sağlıklı kolay güzel bir doğum diliyorum![]()
inşallahayni sekilde nst de normal cknca benide bi hafta daha dursun diye yolladı saglkli olsunda ne zaman isterze ozaman gelsin minikler
Mavisim dogum ne zman yada yaptin mi hic haberim yok ne zmandir giremedim buraya bi dürt beni gorunceBugün hava biraz basık ya yağmur yagacakmid gibi İstanbul da bende çok darlandim valla
Bebişim sağolasın sorduğun için bu hafta perşembe geliyor bebişko üç güncük kaldıMavisim dogum ne zman yada yaptin mi hic haberim yok ne zmandir giremedim buraya bi dürt beni gorunce
Hadi hayirli gelsin bakalim Alparslan beyimiz kazasiz belasizBebişim sağolasın sorduğun için bu hafta perşembe geliyor bebişko üç güncük kaldı![]()
Canım bana kuzenim süt sür poşet tarzı bişey koy dedi bende streç film koydum inanamazsın bi gecede kabuk yara vs ne varsa iyileşiyo gümüş kapağın mantığıda buymuş nemli tutmak yara olduktan sonra lansinoh vs işe yaramıyo streç filmi dene bi gece tut sabaha yumuşacık geçmiş oluyoPeki bu göğüs ucu yaralarını napıcaz ya, mustela kullanıyorum ama sürekli emdiği için hemen iyileşmiyor.
Lansinoh ‘a mı geçsem?
bende kantaron yağı çok iyi geliyormuş diye duydum.Canım bana kuzenim süt sür poşet tarzı bişey koy dedi bende streç film koydum inanamazsın bi gecede kabuk yara vs ne varsa iyileşiyo gümüş kapağın mantığıda buymuş nemli tutmak yara olduktan sonra lansinoh vs işe yaramıyo streç filmi dene bi gece tut sabaha yumuşacık geçmiş oluyo
Kaç haftalık? İnşallah kısa zamandayızdırAy kızlar benim göbeğim düştü kursagim boşalmış sizce bebişim ne zaman gelirannem uzakta hep foto atiyorum dusmusmu dusmusmu düşmemiş diyordu bugün evet diyince yuppii demişim
![]()
Evet o da iyi geliyomuş ama ben streç filmle kanayan kabuk bağlayan meme ucum bi gecede geçince şok oldum açıkçasıbende kantaron yağı çok iyi geliyormuş diye duydum.
bu bilgi için teşekkür ederiz inşallah yaralanmam ama yaralanırsam deniyeceğimEvet o da iyi geliyomuş ama ben streç filmle kanayan kabuk bağlayan meme ucum bi gecede geçince şok oldum açıkçası![]()
ya birde bugün benim aşırı vajinam ağrıyor geceden belli. Sizde de oluyormu yada aranızda ağrıyan varmı?Evet o da iyi geliyomuş ama ben streç filmle kanayan kabuk bağlayan meme ucum bi gecede geçince şok oldum açıkçası![]()
Doğumdan sonra ağrılarla kanka oldum ben hahs ama hamileliğin son zamanları aşırı ağrıyodu doğum yapmadıysanız hala normal doğum sonrasıda normalya birde bugün benim aşırı vajinam ağrıyor geceden belli. Sizde de oluyormu yada aranızda ağrıyan varmı?
Nefesleri tuttuk güneş kızı bekliyoruz ne bereketli bebiş maşallah yağmur bereketiyle geliyorAy valla ne gece uyudum ne gündüz. Şimdi de habire şunu koyayım bunu edeyim. Keşke bu kadar detaycı olmasam. Evden uzakta olacağız zaten o yüzden de bu telaş.
Bi de kim gelecek kim gidecek stresi sardı. O arada bebeyi odamıza evimize getirebilecek miyiz düşünceleri. Evde anne stres eş stres valla sanki 8 saat sonra ameliyata ben girmeyeceğim.
Kasıla kasıla bi hal oldum
kuzum 5 e doğru evden çıkacağız. 8 de ameliyat planlandı. Bilmiyorum ki.
her şey yolunda giderse inşallah, tık dedi doğdu güneşim yazar çıkarım herhalde. öğlene doğru bana bakın![]()
Bizleri haberdar et canım suni sancı mi verecekler bizim Eylül bebeleri tembel çıktı birazcık gelesileri yok vallaHaftam dolmasına rağmen hala doğum gerçekleşmedi. Cuma günü kontrole gittiğimde 3 cm açılmam olduğu söylenildi doktorum Pazartesi ( Yarın) tekrar çağırdı kontrol için fakat sancım suyum vs. gelmedi hala. Bebeğimin ağırlığı 3600 gr. İnşallah yarın doğum gerçekleşir artık bebeğime kavuşmak istiyorumBebişine kavuşan annelerimizi tebrik ediyorum allah evlatlarına hayırlı uzun ömür nasip etsin doğumu hala gerçekleşmemiş annelerimize de hayırlı doğumlar diliyorum bir avazda kurtuluruz inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun
![]()
Ahahah nazlıKızlar 4.trimestride görmedik demeyiz Elhamdülillahhamileliği dibine kadar yaşatan vede yaşatmaya devam eden kızım eylül sarem seni seviyorum
![]()
Ayyy deme zehrosum benim 15 inde doğum var bı zam daha yersek kalbime inerKızlar doğum için konuşunca söylediler bizim hastanede ayın 15'inde ücretler zamlanacakmış. Genelde özel hastaneler aynı dönemde güncelliyor fiyatları hastanenizde bir konuşun bu konuyu bilginiz olsun. Vee bu arkadaşınıza dua edin lütfenHepimiz için güpgüzel musmutlu bol sağlıklı doğumlu bi gün olsun
![]()
Hahahah çok iyiymiş yaDün doğururum diye düşünüyordum çünkü daha hamileliğimi bilmeden rüyamda biri beni düğüne çağırıyor ben de ama benim 11 eylül gibi doğumum var diyorum. Sonra hamile kaldığımı öğrenince vay canına bee dedim. Ama gördük ki o kadar da ermiş bi insan değilmişim![]()
Sağolasın kuzum çok korkuyorum başıma gelecekleri bildiğim için sezeryandan asla korkmuyorum hissiz ama sonrasındaki ilk kalkış gözümü korkutuyorHadi hayirli gelsin bakalim Alparslan beyimiz kazasiz belasiz![]()
Ayyy bize de at fotosunu bakalım düşen gobus nasıl oluyormuş bilgi olsun hepimize benim hala mideme çok yakın düşeceği yok aman olsa da sezeryan zaten Perşembe günüAy kızlar benim göbeğim düştü kursagim boşalmış sizce bebişim ne zaman gelirannem uzakta hep foto atiyorum dusmusmu dusmusmu düşmemiş diyordu bugün evet diyince yuppii demişim
![]()
Bi konuş derim Maviş bir günle zam yemek de içine oturur insanın vallaNefesleri tuttuk güneş kızı bekliyoruz ne bereketli bebiş maşallah yağmur bereketiyle geliyorbelki de şuan doğdu kollarında minik kızı
Bizleri haberdar et canım suni sancı mi verecekler bizim Eylül bebeleri tembel çıktı birazcık gelesileri yok valla
Ahahah nazlıyaaa bu kız hadi bugün gelirsin insalalh sağlıkla minnoş kizce
Ayyy deme zehrosum benim 15 inde doğum var bı zam daha yersek kalbime iner
Hahahah çok iyiymiş yaben rüya görmeleri bıraktım artık yarım yamalak uyuduğum için rüya da göremiyorum
her çise kalkmam da bakınıyorum doğuran var mı yok anam yok gelmiyor bebikler
Sağolasın kuzum çok korkuyorum başıma gelecekleri bildiğim için sezeryandan asla korkmuyorum hissiz ama sonrasındaki ilk kalkış gözümü korkutuyor
Ayyy bize de at fotosunu bakalım düşen gobus nasıl oluyormuş bilgi olsun hepimize benim hala mideme çok yakın düşeceği yok aman olsa da sezeryan zaten Perşembe günü![]()
Aynen öyle. Aslında şu anda prenseslik doğduktan sonrasına göre en azından kendi zamanını kendin ayarlayabiliyorsun. Sonrası tuvalet için bile hanfendi beyefendilerin keyfine göre seçim yapmak gerekiyor.Belki yarın belki yarından da yakın
Sayılı kişi kaldık doğurmayan ya da doğum tarihi netleşmeyen. İlk haftalar acaba sağlıklı mı diye zordu. Şimdiyse acaba ne zaman doğum başlayacak, bebiş kime benzeyecek diye zor.
2. Trimester gerçekten prenseslikmiş hem bedenen hem ruhen![]()