• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şükür şimdilik iyi.carsamba röntgen ile bakılacak.insallah güzel çıkar sonuçları sizlere de sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah..Rabbim kolayca doğum nasip etsin
İnşallah canım çok sağol Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin bebeğine ❤️🧿

Olablir neden olmasın😍pazar 41.hafta doluyor tahminimce dogurmassan gel şu gün başlatalım dicek kesin
Canım takvimi görünce bi an doğurdun sandım seni yaa 🙈 hadi bu gece geliversin artık annesini bekletmesin daha fazla 😍
Bordonunkoyutonu Bordonunkoyutonu canım hayırlı doğumlar diliyorum sana da hemencecik kavuş yavruna su gibi geçsin zaman inşallah 😍 sağlıklı sıhhatli hayırlı gelsin minnoslar kızlar 😍

Canım takvimi görünce bi an doğurdun sandım seni yaa 🙈 hadi bu gece geliversin artık annesini bekletmesin daha fazla 😍
Bordonunkoyutonu Bordonunkoyutonu canım hayırlı doğumlar diliyorum sana da hemencecik kavuş yavruna su gibi geçsin zaman inşallah 😍 sağlıklı sıhhatli hayırlı gelsin minnoslar kızlar 😍
Nerdeeeeee keske dogursam ama cok yakın kuzum eli kulagında

Allah razı olsun canım darısı sana inşaallah 😍

Nerdeeeeee keske dogursam ama cok yakın kuzum eli kulagında
Ayy anlıyorum seni kuzum 37+3teyim ama ben bile doğsun diyorum artık. Allah bi avazda kurtarsin insallahhh🤲🏻
Bende iyiyim. Ya zorulu sezeryan mı isteyerekmi. Bende 38+3 oldum bugün bekliyorum normal istiyorum ama bakalım saha giden gelen yok😁
Canım biraz zorunlu biraz isteyerek diyeyim. Omuriligimden ameliyatliyim ya ben, normal doğum için bazı doktorlar zor olur dediler bazıları yapabilirsin. Ama bende kendime güvenemiyorum çünkü şuan bile belden sırttan ağrılarım var. Bi avazda kurtulmak istiyorum.
Seninde miniğin çok bekletmeden gelir inşallah 🤲🏻
Kızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklar🥺 dua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Allah yardımcın olsun canim sağ salim kavuş yavruna inşallah 🤲🏻🤲🏻
Allah razı olsun canım darısı sana inşaallah 😍
Amiin canimm çok heyecanlısındır şimdi güzel haberlerini bekliyoruz 😍😍

o yüzden bende yapmayı bıraktım😂 Herkez diyp sen oturuyorsun merdiven çık yürü ee öylede gelmiyor böylede 😂 Bare dinleneyim
Bence çok dogru karar insan dayak yemiş gibi oluyor 🤪Bnde bi kaç gündür saldım duşa girip biraz bişiler yapıyorum bide eşimle ugrasıyorum o kadar oda sıcak suyun altonda kemiklerim yumuşuyor rahat oluyor agrımıyor diye 🤣aklıma gelmişken bi adaçayı içeyim🤤

Ayy anlıyorum seni kuzum 37+3teyim ama ben bile doğsun diyorum artık. Allah bi avazda kurtarsin insallahhh🤲🏻

Canım biraz zorunlu biraz isteyerek diyeyim. Omuriligimden ameliyatliyim ya ben, normal doğum için bazı doktorlar zor olur dediler bazıları yapabilirsin. Ama bende kendime güvenemiyorum çünkü şuan bile belden sırttan ağrılarım var. Bi avazda kurtulmak istiyorum.

İnşallah kuzum yarın belli olur artık 🤲🏼

Ya çok geçmiş olsun vede sağlıkla al bebişini kucağına😘 Amin Amin inan günler yaklaştıkça frnalık basıyor😅 9 ay geçtide şu son 10 gün geçmiyor

Bence çok dogru karar insan dayak yemiş gibi oluyor 🤪Bnde bi kaç gündür saldım duşa girip biraz bişiler yapıyorum bide eşimle ugrasıyorum o kadar oda sıcak suyun altonda kemiklerim yumuşuyor rahat oluyor agrımıyor diye 🤣aklıma gelmişken bi adaçayı içeyim🤤
ahudud yaprağı çayı açılmayı çok dedtekliyormuş. Şuan en kıdemli senmisin hamilelikte😂 4. Trimester

Back
X