- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 33
Sag salim bebegini kucagına al canımKonuş muhakkak. Evet. Yatışım yapıldı öğlen alacaklar inşaallah. Dua edin kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag salim bebegini kucagına al canımKonuş muhakkak. Evet. Yatışım yapıldı öğlen alacaklar inşaallah. Dua edin kızlar![]()
Şükür şimdilik iyi.carsamba röntgen ile bakılacak.insallah güzel çıkar sonuçları sizlere de sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah..Rabbim kolayca doğum nasip etsin
İnşallah canım çok sağol Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin bebeğineŞükür şimdilik iyi.carsamba röntgen ile bakılacak.insallah güzel çıkar sonuçları sizlere de sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah..Rabbim kolayca doğum nasip etsin
Canım takvimi görünce bi an doğurdun sandım seni yaaOlablir neden olmasınpazar 41.hafta doluyor tahminimce dogurmassan gel şu gün başlatalım dicek kesin
Iyiyim canım ben buralardayım sen nerelerdeydin
Nerdeeeeee keske dogursam ama cok yakın kuzum eli kulagındaCanım takvimi görünce bi an doğurdun sandım seni yaahadi bu gece geliversin artık annesini bekletmesin daha fazla
Bordonunkoyutonu canım hayırlı doğumlar diliyorum sana da hemencecik kavuş yavruna su gibi geçsin zaman inşallah
sağlıklı sıhhatli hayırlı gelsin minnoslar kızlar
![]()
Bende iyiyim. Ya zorulu sezeryan mı isteyerekmi. Bende 38+3 oldum bugün bekliyorum normal istiyorum ama bakalım saha giden gelen yokIyiyim canım ben buralardayım sen nerelerdeydinyok doğurmadım canım yarın sezeryan günü almaya gidicem inşallah sen nasılsın napiyorsun
![]()
Doğum için eksra şeyler yapıyormusun? Hurma gibi ne biliyim böyle anans başka şeyerNerdeeeeee keske dogursam ama cok yakın kuzum eli kulagında
Allah razı olsun canım darısı sana inşaallahCanım takvimi görünce bi an doğurdun sandım seni yaahadi bu gece geliversin artık annesini bekletmesin daha fazla
Bordonunkoyutonu canım hayırlı doğumlar diliyorum sana da hemencecik kavuş yavruna su gibi geçsin zaman inşallah
sağlıklı sıhhatli hayırlı gelsin minnoslar kızlar
![]()
34.haftada başlattı doktorum canım 5 6 haftadır herseyi yapıyorumDoğum için eksra şeyler yapıyormusun? Hurma gibi ne biliyim böyle anans başka şeyer![]()
o yüzden bende yapmayı bıraktım34.haftada başlattı doktorum canım 5 6 haftadır herseyi yapıyorumyapmasam dogururdum eminim
![]()
Ayy anlıyorum seni kuzum 37+3teyim ama ben bile doğsun diyorum artık. Allah bi avazda kurtarsin insallahhhNerdeeeeee keske dogursam ama cok yakın kuzum eli kulagında
Canım biraz zorunlu biraz isteyerek diyeyim. Omuriligimden ameliyatliyim ya ben, normal doğum için bazı doktorlar zor olur dediler bazıları yapabilirsin. Ama bende kendime güvenemiyorum çünkü şuan bile belden sırttan ağrılarım var. Bi avazda kurtulmak istiyorum.Bende iyiyim. Ya zorulu sezeryan mı isteyerekmi. Bende 38+3 oldum bugün bekliyorum normal istiyorum ama bakalım saha giden gelen yok![]()
Allah yardımcın olsun canim sağ salim kavuş yavruna inşallahKızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklardua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Amiin canimm çok heyecanlısındır şimdi güzel haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun canım darısı sana inşaallah![]()
Bence çok dogru karar insan dayak yemiş gibi oluyoro yüzden bende yapmayı bıraktımHerkez diyp sen oturuyorsun merdiven çık yürü ee öylede gelmiyor böylede
Bare dinleneyim
İnşallah kuzum yarın belli olur artıkAyy anlıyorum seni kuzum 37+3teyim ama ben bile doğsun diyorum artık. Allah bi avazda kurtarsin insallahhh
Canım biraz zorunlu biraz isteyerek diyeyim. Omuriligimden ameliyatliyim ya ben, normal doğum için bazı doktorlar zor olur dediler bazıları yapabilirsin. Ama bende kendime güvenemiyorum çünkü şuan bile belden sırttan ağrılarım var. Bi avazda kurtulmak istiyorum.
Seninde miniğin çok bekletmeden gelir inşallah
Allah yardımcın olsun canim sağ salim kavuş yavruna inşallah
Amiin canimm çok heyecanlısındır şimdi güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Bu kadar beklemenin sonu kolayca olsun insallah canım sen bile şaşırİnşallah kuzum yarın belli olur artık![]()
Ya çok geçmiş olsun vede sağlıkla al bebişini kucağınaAyy anlıyorum seni kuzum 37+3teyim ama ben bile doğsun diyorum artık. Allah bi avazda kurtarsin insallahhh
Canım biraz zorunlu biraz isteyerek diyeyim. Omuriligimden ameliyatliyim ya ben, normal doğum için bazı doktorlar zor olur dediler bazıları yapabilirsin. Ama bende kendime güvenemiyorum çünkü şuan bile belden sırttan ağrılarım var. Bi avazda kurtulmak istiyorum.
Seninde miniğin çok bekletmeden gelir inşallah
Allah yardımcın olsun canim sağ salim kavuş yavruna inşallah
Amiin canimm çok heyecanlısındır şimdi güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Sen düşün dünür hiç bişiye ikna edemessiniz kızımı söylimBu kadar beklemenin sonu kolayca olsun insallah canım sen bile şaşırgelin kız nazlıymış ama
![]()
ahudud yaprağı çayı açılmayı çok dedtekliyormuş. Şuan en kıdemli senmisin hamilelikteBence çok dogru karar insan dayak yemiş gibi oluyorBnde bi kaç gündür saldım duşa girip biraz bişiler yapıyorum bide eşimle ugrasıyorum o kadar oda sıcak suyun altonda kemiklerim yumuşuyor rahat oluyor agrımıyor diye
aklıma gelmişken bi adaçayı içeyim
![]()