• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar hepinize birşey danışacağım çok kararsızım🥺
şimdi geldim doktordan çatı muanesi yaptı somrasında aşırı yoğun lekem geldi ve ağrım var. Ama doktor bebek çok yukarda inmez gel yarın sezeryan alalım. İstersende cuma günü dedi. Artık bebegin eşi yaşlanmaya başlamış zamanın gelmiş dedi çatıda açıklık pek yok nst sancı çıkmadı🥺 ne yapayım sizce lütfen akıl verin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım senin kararın tabiki ama doğuma 6 gün kalmış zaten. Eğer olmak istersen cumaya bırakma hafta sonuna denk gelmesin derim eğer devletteysen. Doktoruma güveniyorsam sözünü dinlerdim ben sanırım

şimdi geldim doktordan çatı muanesi yaptı somrasında aşırı yoğun lekem geldi ve ağrım var. Ama doktor bebek çok yukarda inmez gel yarın sezeryan alalım. İstersende cuma günü dedi. Artık bebegin eşi yaşlanmaya başlamış zamanın gelmiş dedi çatıda açıklık pek yok nst sancı çıkmadı🥺 ne yapayım sizce lütfen akıl verin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Inan benim içinde çok zor bi karar. Ne desem bilmiyorum canım sen kendin düşün taşın eşinle birlikte em doğru kararı verirsiniz ınslalah hakkınizda hayırlısı olur. Aslında biraz suni verip deneyebilir diye düşünüyorum ama. Bu bebek yukarda ne demek oluyo onu pek anlayamıyorum çünkü sancıyla bebek tersken doğum pozisyonuna bile dönebiliyorkenn aşağı da inebilir.

Canım senin kararın tabiki ama doğuma 6 gün kalmış zaten. Eğer olmak istersen cumaya bırakma hafta sonuna denk gelmesin derim eğer devletteysen. Doktoruma güveniyorsam sözünü dinlerdim ben sanırım
Yok özel hastane. Doktor da bana bırkaktı ama çok kararsız kaldım🥺 ya pişman olursam beklemedim diye

Inan benim içinde çok zor bi karar. Ne desem bilmiyorum canım sen kendin düşün taşın eşinle birlikte em doğru kararı verirsiniz ınslalah hakkınizda hayırlısı olur. Aslında biraz suni verip deneyebilir diye düşünüyorum ama. Bu bebek yukarda ne demek oluyo onu pek anlayamıyorum çünkü sancıyla bebek tersken doğum pozisyonuna bile dönebiliyorkenn aşağı da inebilir.
Yani bebek kanaldan çok fazla yukardaymış dedi. Senin gibilere suni tavsiye etmiyorum boşa acı çekersin ama yap dersen yaparım dedi🥺

• Üzgünüm
Reactions: Zzy
Plesanta yaşlanınca bebeğin kilo alını yavaşlıyor sanırım ben öyle biliyorum.

Bunun kararını vermek kolay değil canım ama tamamen ben olsam ne yapardım düşüncesiyle;

bu yola doktorlarımızla çıkıyoruz, iyisiyle kötüsüyle doktorum bana ne derse ben onu yapardım sanırım.

İnmez diye bir şey yok inebilir, tamamen ters de dönebilir hiç bilmiyoruz bunları ama eğer doktoruma güveniyorsan eşinle de konuşup ona göre karar vermelisin. Çünkü biz doktor değiliz yanlış yönlendirirsek bu sefer bu da büyük vebal Allah korusun korkarım ben öyle şeyden🙏
Kafasının yani yüz kisminin daha mi sola mi me bakmasi gerekiyormus canım sanırım doğum pozisyonu öyleymiş. Benim ilk doğum da doktor demişti ebelere suni şancı vermeyin kendi sancisiyla bebek yüzünü çevirsin demişti. Onu demek istemiştir diye düşünüyorum
Aklıma yattı canım teşekkür ederim, bence de bunu kastetti. Baş aşağı ama biraz yüz kısmında eğiklik olması gerek doğum İçin doğru söylüyorsun 👍🤲

Bizde de gaz var geceleri 4-5 saat uğraşıyoruz. Memede rahatliyo biraz ama ben çok yoruluyorum. Yatağına bırakınca agliyo alıştırmak istemiyorum ama galiba çoktan alıştı 🙄
Cok çabuk alisiyorlar. Dün 2.5 saat uyumadı meme, gaz çıkar, kusma, yatakta uyutmaya çalış, hıçkırık, tekrar meme, tekrar gaz çıkar,en sonunda sinirlerim zıpladı, azarladım birazcık, kolumda sallarken bayıldı 🤣Kokuna alışmış bence ve gaz geldiğinde memede rahatliyorlar bunu keşfetmisler.
Bugün 8/10:30 arası yine aynı döngü yaşandı. Şimdi uyuyo arada gazı geldi azcik emzirdim. Uyandırmamlazim ama korkuyorum😬 Allah yardımcımız olsun.

Yok özel hastane. Doktor da bana bırkaktı ama çok kararsız kaldım🥺 ya pişman olursam beklemedim diye
Ben biraz korkuyorum sanirim normal doğumdan. Gitgide bunu anladım. Ama süreç normal işlerse de sezeryanı tercih edemem gibi geliyo. İçten içe Allah'ım sezeryan için bir sebep olsun da tercih etmek zorunda kalmayım diye geçirdim hep. Şu an kızım hala ters duruyo kafasına dokunuyorum tam midemin altında. Senin ki gibi deseler tamam derdim sanırım. Bı de hemen kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum.

İdrar kültürü dışındakiler çökmüş bir sorun yok canım hepsi referans değeri içinde, doktora da ayrım bakalım.

Valla yeri rahat bence de gelesi yok o kadar merdiven çıkıyoruz ama bana mısın dememiş. Kanala girmiş mi dedim doktora oralarda ama kafasını sağa sola ittirmiyor dedi. Ne demekse çok üstüne düşmedim ben de. Son bekleyişlere devam👶🫶😍
Süper temiz çıkmış miss🌺
Bak sen miniğe gelebilirim ama gelesim de yok kıvamında takılıyor,tamamen keyfine göre 🤭 bakalım ne zaman gelecek ben de en az senin kadar heyecanla bekliyorum 🥰

Cok çabuk alisiyorlar. Dün 2.5 saat uyumadı meme, gaz çıkar, kusma, yatakta uyutmaya çalış, hıçkırık, tekrar meme, tekrar gaz çıkar,en sonunda sinirlerim zıpladı, azarladım birazcık, kolumda sallarken bayıldı 🤣Kokuna alışmış bence ve gaz geldiğinde memede rahatliyorlar bunu keşfetmisler.
Bugün 8/10:30 arası yine aynı döngü yaşandı. Şimdi uyuyo arada gazı geldi azcik emzirdim. Uyandırmamlazim ama korkuyorum😬 Allah yardımcımız olsun.
Bizim minik de dün ilk defa gaz sancısı yaşadı, inanılmaz bir deneyim oldu,en son o ağlıyor ben agliyordum 😬 ablam sağolsun geldi hemen yegenimden alışkın,masaj falan yaptı, sıcak havluya sardı biraz rahatladı,gece yine benzer sahneler yaşandı, şuanda da durum belirsiz, bekliyorum bakalım nasıl olacak, yavrumun karnı taş gibi olmuştu dün içim parçalandı 😔

aynen basta beyaz sıyı icinde yapiskanmsi bise vardi sora gittigimde durmus kan gibi sarı acık kahvemsi bise gelmisti kusura bakmayn ya bole ayrntili yazyorum ama korktum baya yaa ikide randevum var bana kalsa simdi kosup gidicem
Açık kahveyse nişandır o. Hamilelik boyunca kahve leke hiç gelmiyor. Nişanın içinde pembe ya da kahve oluyor. Hadi bakalım yaklaştın demek ki gözün aydın🤗 ben bir heyecanlanmıştım. Koştum eşime dedim nişan geldiiii. Ee yani ? dedi bana. Sonra gittim yattım 😀 neticede yine ne zaman doğuracağın belli değil 😀

Aynen ikizler biraz kendisine uyum sağlayanları sever fikir verir hep. Ama samimiyetlidir içtendir sanılanın aksine☺️ Terazide ona inanıp uyum sağladığıiçin fikirlere açık olduğu İçin muhteşem uyumu yakalarlar😍bende o yüzden oğlum terazi olsun istiyorum🤩 eşimde korkuyor başak olsun ağır olsun senin enerjin birde oğluşun enerjisi duramayız diye😅 çünkü o boğa burcu tam bir evcimen sakinliğe dinlenmeye düşkün😆
Terazi uyumludur. Kurallardan çıkmayan saftirik bir çocuktum ben 😀 ergenlikte tabi değişiyor insan biraz. Hem çok doğrucudur, iletişim yönü de güçlüdür terazinin. Terazi erkeği de biraz entel, görgülü, bilgilidir. Ben de sabrediyorum. Teraziye az kaldı 😀😀

Göbek bağı dediğiniz gibi normalmiş bugün kontrol vardi sorun yok dedi doktor orayı temizledi alkolle. Sarılık doğduğunda 5.5 tu bugün 11 cikti takip edelim dedi doktor böyle olabilir suan kritik değil dedi. Bi de benim bebisin alt on dışı var gibi tam çıkık deil ama izi var doktor bazı yenidogan çıkarabiliyor bu çıkarsa alınması lazım dedi ona üzüldüm biraz umarım çıkmaz. Sizinkilerde var mi oyle bise? kilosunu da biraz kaybetmiş bebis, sadece anne sütü veriyorum. Daha fazla kaybetmesin dedi. Siz nasıl bekliyorsunuz ek gıda veriyor musunuz.
Bebeğiniz hayırlı olsun.benim arkadaşım doğum yapmıştı bebegi bı tane dişle doğdu.kalsiyum fazlalığından olabiliyormuş.hemen o gün hastanede çektiler dişini.hicbir sorun olmadı şimdi 7 yaşında.

Kızlar 15.günde meme reddi yaşayan var mı memede kendini geri atıyor biraz çekiyor geri atıyor bi de ağlama acaba kaşık biberondan daha hızlı mama gidiyor ona mı alıştı çekmek istemiyor mama+meme gidiyoruz da böyle bişey yaşayan Sonradan düzelen var mı?

bugun heralde o cati muaynesine bende giricem bi dogumdan bide o cati muayensinden korkuyorum
Bence o kadar da korkunç değil çatı muayenesi. Tabi baya tedirgindim ben. Parmakla bakacağını bile anlamadım doğrusu 🙄 bir şok oldum orda😀 öyle ittirmedi de, ağrılı filan değildi. İnşallah öyle geçer seninki de

Kızlar 15.günde meme reddi yaşayan var mı memede kendini geri atıyor biraz çekiyor geri atıyor bi de ağlama acaba kaşık biberondan daha hızlı mama gidiyor ona mı alıştı çekmek istemiyor mama+meme gidiyoruz da böyle bişey yaşayan Sonradan düzelen var mı?
Biz çok sonra yaşadık meme reddini. Bence gazdan olabilir diye düşünüyorum. Memeyi daha sık teklif etsen yani mama yerine belki acıkınca mecbur memeyi alır. Yine de en iyi gözlemci sensin tabiki

Ben biraz korkuyorum sanirim normal doğumdan. Gitgide bunu anladım. Ama süreç normal işlerse de sezeryanı tercih edemem gibi geliyo. İçten içe Allah'ım sezeryan için bir sebep olsun da tercih etmek zorunda kalmayım diye geçirdim hep. Şu an kızım hala ters duruyo kafasına dokunuyorum tam midemin altında. Senin ki gibi deseler tamam derdim sanırım. Bı de hemen kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum.
Daha döner bence seninki haftan erken. Benimki de geç döndü ama bir hareket yaptım. Hemen vereyim sana taktiği. İse yaramasına çok şaşırmıştım çünkü. Yatağın üzerinde kedi gibi durdum bekledim. Ellerimi ve dizlerimi koydum bekledim. İnternetten okudum bende. Cidden döndüğünü hissettim. Belki seninki de döner 🌸

Back
X