- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum da. Benim ilk kızım kışın doğmuştu. Gaz yönünden rahat ettik o yüzden. Güzel giydirirdim. Burası şuan yağmurlu olunca serin mesela. Öyleyse yaşadığın yer, sıcak su torbasına ılık su koyup ayaklarının altına koyabilirsin. Bana da birisi önermişti o zaman. Herkese fikir soruyordum ilk bebiş olunca. Bir de kendin asla üşütmeyeceksin demişlerdi. Senin hissetmediğin en ufak gaz bile bebeğe geçiyor. Bir fincan ılık rezene içiyordum. Şekersiz ılık komposto. Bebişe de ılık torba. 40tan sonra gaz azalmıştı. Damla kullanmadan atlatmiştik çok şükür. Yüz üstü dizine yatır minik sırtını okşa. Çok rahatlıyorlar yüzüstü masajlaBizim minik de dün ilk defa gaz sancısı yaşadı, inanılmaz bir deneyim oldu,en son o ağlıyor ben agliyordumablam sağolsun geldi hemen yegenimden alışkın,masaj falan yaptı, sıcak havluya sardı biraz rahatladı,gece yine benzer sahneler yaşandı, şuanda da durum belirsiz, bekliyorum bakalım nasıl olacak, yavrumun karnı taş gibi olmuştu dün içim parçalandı
![]()