• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok şükür canim ilk kalkisim da korkutugun gibi olmadi tamam ağrı yanma oluyor ama bıçak yaraso sonuçta ağrı kesicilerle hallediyoruz şükür ❤️ ahhh koklarm tabikii😍

Teşekkürler canım 😍

Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması şeklinin bir önemi yok canım yanma olur normal yarını da atlatırsan daha korkma 😍😍🧿

Sağlıcakla kucağına al canim😇

Teşekkürler bebişim darisi sana ve bekleuen bütün annelerime sağlıkla inşallah ❤️

Ahhh kuzucum teşekkürler 🥰❤️

Teşekkürler canım 😍

Amin canım teşekkürler ❤️

Teşekkürler canım 😍

Yaaa dimi 😍 zaman hızlı geçiyor valla canım ben kurtuldum darısı sizlere ❤️

Amin teşekkürler canım🥰

Yaaa sevinmez mi ilk başta geldi ürkerek baktı falan sonra kucağına verdik odadan gitmek istemedi bu sefer de 😍🧿
Kokla bizim yerimize bol bol mavisim bir an önce toparlanın insallah tüm doğum yapan arkadaşlarım 😍😍🙏🏻

Kızlar bu doğum sancısı nasıl oluyor 2 3 gündür midemde bulanma oluyor pek önemsemedim şimdide belimle sol kasigima sancı girip çıkıyor sanki bazen gaz sancısı falan oluyor oda olabilir ama bilmiyorum ya

Serum takıyorlar ama sonra devam ediyor
Doktor falan bisey dedi mi canım geçmiş olsun tekrardan inşallah hemencecik geçer 🥺 gaz falan cikartabildin mi gerçi çıkarmadan hastaneden yollamiyorlarmis ama tekrar olmuşta olabilir. O tür etkenler daha çok zorlar ameliyat yerini

Kızlar bebeğiniz garip sesler çıkarıyormu benimki sürekli keçi gibi eee diye ses çıkarıyor uyurken bile bişeyi varmı diye korkuyorum bir de bugün hiç uyumadı devamlı aranıyor meme istiyor veriyorum baya da emiyor ama yerine koyunca ağlayıp devam ediyor napıcağımı şaşırdım sabahtan beri

Kızlar bebeğiniz garip sesler çıkarıyormu benimki sürekli keçi gibi eee diye ses çıkarıyor uyurken bile bişeyi varmı diye korkuyorum bir de bugün hiç uyumadı devamlı aranıyor meme istiyor veriyorum baya da emiyor ama yerine koyunca ağlayıp devam ediyor napıcağımı şaşırdım sabahtan beri
Evet öyle sesler çıkarıyor 🤭
Acaba gazı mı var
Bende anlayamıyordum emzirsem de ayaklarını böyle karnına çekerek ağlıyordu gazı varmış😳 çıkarınca rahatladı

Ay benim de ilk iki çocuk öyleydi keçi gibi ses çıkartırdı gülerdik bizde. Gazdan dolayı canım o. Gaz ilacı başka ister pek faydası yok ama. Bide sem yediğine içtiğine dikkat et. Sıcak deme çorap git mutlaka

Evet öyle sesler çıkarıyor 🤭
Acaba gazı mı var
Bende anlayamıyordum emzirsem de ayaklarını böyle karnına çekerek ağlıyordu gazı varmış😳 çıkarınca rahatladı
Bende gaz diye düşündüm ama memede uyuyor yatakta uyanıyor hemen beni emzik olarakmı kullanmaya başladı acaba

Ay benim de ilk iki çocuk öyleydi keçi gibi ses çıkartırdı gülerdik bizde. Gazdan dolayı canım o. Gaz ilacı başka ister pek faydası yok ama. Bide sem yediğine içtiğine dikkat et. Sıcak deme çorap git mutlaka
Çorap hep giyiyorum yemek zaten pek iştahım yok malesef 😑 elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yine oluyor bu lanet

Kaç günlük bebeğiniz.gaz sancısı 10 günden sonra başlar diyorlar.ya da doymuyo olabilir

Bende gaz diye düşündüm ama memede uyuyor yatakta uyanıyor hemen beni emzik olarakmı kullanmaya başladı acaba
Aynısı benimkide,gazı yoksa yatağına koyunca uyuyor , varsa hemen açıyor gözünü
Z Zzy gaz ilacı ne canım? Ben pış pış yapıp çıkarmaya çalışıyorum ama

evet kızlar bes saat sancıdan sora sezeryanla aldım bebisi kucagmıza rabbim hepinize kolaylikla kucagniza almayi nasip etsin sezeryan uyanmasindaki o agri disinda sorun yok genel anestezi ile uyuttular korkudan tansiyonum ckyo o sebeple cok guzel bise biraz emzirme zorluyo tutturana kadar
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏tebrikler 🎊

Back
X