- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
Amin canım inşallah emzirdm geldm beş dk görebldm tek benden ayrılınca nasıl ağladı çok kötü oldumBenimmi diyoruum hala o kadar masumki
Canım en kıza zamanda kucagına al inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah emzirdm geldm beş dk görebldm tek benden ayrılınca nasıl ağladı çok kötü oldumBenimmi diyoruum hala o kadar masumki
Canım en kıza zamanda kucagına al inşallah..
Bende öyleyim ama gerçekten hangisi hayırlısıysa o olsun başka bir şey istemiyorumBekleyip bekleyip sezeryana kalacam diye korkuyorum![]()
Kokla bizim yerimize bol bol mavisim bir an önce toparlanın insallah tüm doğum yapan arkadaşlarımÇok şükür canim ilk kalkisim da korkutugun gibi olmadi tamam ağrı yanma oluyor ama bıçak yaraso sonuçta ağrı kesicilerle hallediyoruz şükürahhh koklarm tabikii
Teşekkürler canım
Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması şeklinin bir önemi yok canım yanma olur normal yarını da atlatırsan daha korkma
Sağlıcakla kucağına al canim
Teşekkürler bebişim darisi sana ve bekleuen bütün annelerime sağlıkla inşallah
Ahhh kuzucum teşekkürler
Teşekkürler canım
Amin canım teşekkürler
Teşekkürler canım
Yaaa dimizaman hızlı geçiyor valla canım ben kurtuldum darısı sizlere
Amin teşekkürler canım
Yaaa sevinmez mi ilk başta geldi ürkerek baktı falan sonra kucağına verdik odadan gitmek istemedi bu sefer de![]()
Serum takıyorlar ama sonra devam ediyorAh kuzum neden bu kadar kötü oldun kigenel anesteziyi bilen biri olarak diyorum ilk o kesik acısını çekmek daha zor
acile falan git iğne yapsınlar olmadı canım rahatlarsın
Doğru sağlıkla gelsinler inşallahBende öyleyim ama gerçekten hangisi hayırlısıysa o olsun başka bir şey istemiyorum![]()
İnşallah zor ama ona bakınca bütün agrılarım geçiyor
Aglamazmı ama kavusucaksınız geçici bi süreç Allahın izniyleAmin canım inşallah emzirdm geldm beş dk görebldm tek benden ayrılınca nasıl ağladı çok kötü oldum
Doktor falan bisey dedi mi canım geçmiş olsun tekrardan inşallah hemencecik geçerSerum takıyorlar ama sonra devam ediyor
Merak etme güzelim her şey geçiyor bir haftaya ayaklanırsın sürekli hareket halinde olunca daha hızlı iyileşiyorsunİnşallah zor ama ona bakınca bütün agrılarım geçiyor![]()
Evet öyle sesler çıkarıyorKızlar bebeğiniz garip sesler çıkarıyormu benimki sürekli keçi gibi eee diye ses çıkarıyor uyurken bile bişeyi varmı diye korkuyorum bir de bugün hiç uyumadı devamlı aranıyor meme istiyor veriyorum baya da emiyor ama yerine koyunca ağlayıp devam ediyor napıcağımı şaşırdım sabahtan beri
Ay benim de ilk iki çocuk öyleydi keçi gibi ses çıkartırdı gülerdik bizde. Gazdan dolayı canım o. Gaz ilacı başka ister pek faydası yok ama. Bide sem yediğine içtiğine dikkat et. Sıcak deme çorap git mutlakaKızlar bebeğiniz garip sesler çıkarıyormu benimki sürekli keçi gibi eee diye ses çıkarıyor uyurken bile bişeyi varmı diye korkuyorum bir de bugün hiç uyumadı devamlı aranıyor meme istiyor veriyorum baya da emiyor ama yerine koyunca ağlayıp devam ediyor napıcağımı şaşırdım sabahtan beri
Bende gaz diye düşündüm ama memede uyuyor yatakta uyanıyor hemen beni emzik olarakmı kullanmaya başladı acabaEvet öyle sesler çıkarıyor
Acaba gazı mı var
Bende anlayamıyordum emzirsem de ayaklarını böyle karnına çekerek ağlıyordu gazı varmışçıkarınca rahatladı
Çorap hep giyiyorum yemek zaten pek iştahım yok malesefAy benim de ilk iki çocuk öyleydi keçi gibi ses çıkartırdı gülerdik bizde. Gazdan dolayı canım o. Gaz ilacı başka ister pek faydası yok ama. Bide sem yediğine içtiğine dikkat et. Sıcak deme çorap git mutlaka
Kaç günlük bebeğiniz.gaz sancısı 10 günden sonra başlar diyorlar.ya da doymuyo olabilirKızlar bebeğiniz garip sesler çıkarıyormu benimki sürekli keçi gibi eee diye ses çıkarıyor uyurken bile bişeyi varmı diye korkuyorum bir de bugün hiç uyumadı devamlı aranıyor meme istiyor veriyorum baya da emiyor ama yerine koyunca ağlayıp devam ediyor napıcağımı şaşırdım sabahtan beri
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinevet kızlar bes saat sancıdan sora sezeryanla aldım bebisi kucagmıza rabbim hepinize kolaylikla kucagniza almayi nasip etsin sezeryan uyanmasindaki o agri disinda sorun yok genel anestezi ile uyuttular korkudan tansiyonum ckyo o sebeple cok guzel bise biraz emzirme zorluyo tutturana kadar