2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım
İlk kizimda yaşadım crp değeri yüksekti kanında enfeksiyon demek 1 hafta Anneli serviste yattık antibiyotik başlandı korkma 1 hafta sonra taburcu oluyorsun toparlanıp süt içinde benimde yoktu günde nerdeyse 5 litrelik su bitiriyordum hastane makinesiyle sagmistim 5 ml bile çıkmamıştı ama sonra çok güzel arttı ilk günler normal geçmiş olsun geçecekte zaten

Kızlar kulak testi doğum yapan annelerin bebekleri hepsi geçtimi bizimki geçmedi ama doktor hiç korkmayın sıvı vardır içinde dedi bir hafta sonra tekrar getirin dedi prosedür öyleymiş hemen yapılıyormus sızın hastanelerde de yapildimi

Az iş degil gerçekten sonsuz fedakarlık annelikSen de hayırlısıyla kucağına al inşallah sağlıkla.Dediğin gibi öğrenerek, değişimi tecrübe ederek buyutucez birlikte

Benim kizimda kaldı ilk kızım 2 test yaptılar ikisinden de kaldı çok korktum 3.teat için artık esim dedi ki gayet güzel duyuyor konuşuyor dedi gerek yok götürmedi çünkü testte uyuması lazım benim kızım testlerde hiç uyumuyor Du o yüzden kalıyordu şimdi 2 yasinda çok güzel duyuyor ve konuşuyor bu kizimda ilk testte kaldı ama sese tepkisi vs her şeyi tam

Evet, prosedür olarak doğduğu gün işitme testi yapılıyor. Biz, işitme testi yapılmadan yoğun bakıma başka bir kuruma sevk olduk. Taburcu olunca doğum yaptığım hastaneye götürüp yaptırdım, sorun yok. Ama bize de bı hafta yogun bakimda kalan bebekler için 2 aylık olduklarında devlet hastanesi testi kabul görüyormuş. Bı de böyle bir prosedür varm

Korktum bnde gecemeyince

Sabaha kavuştum mesajını görürüz inşallah canım Allah yardımcın olsun

Gözüm de canlandı koskoca
Mazi ilk zamanlar geldi aklıma şimdi bebeğin geliyor hayırlısıyla çok güzel bı doğum hikayen olacak Allah'ın izniyle canim ilk olmasına rağmen harika yonettin süreci maşallah güzel anne Rabbim bir avazda sağlıkla kavuştursun sizi
Canim aynı sorunsalı biz yaşadık doğduğunda yapılmış işitme testi sağ kulak geçmiş sol kulak takipte dediler doğum sırasında sıvı kaçmış olabilir 5 gün sonra kontrol de bir kere daha test yapacağız dediler öyle de oldu kontrole gittiğimiz gün sol kulakta geçti testten hiç korkma yani

Olabilir bir de henüz ceviz kadar midesi sık acıkıyordur ne zaman isterse meme ver hem sütün artar hem de midesi genişler ilk başta bizim de hemen karnımız doyuyordu hemen de acıkıyordu şimdi yumurta büyüklüğüne ulaşmış oluyor kendi bırakana kadar duruyor

Ahh içimi rahatlattın resmen canim

Kızlar birşey sormak istiyorum. Benim sağ gogusum galba mastit olmuş. Sağmaya kalktım bişi çıkmadı ama şiş gibi duruo. Sol gogusumu sağdım süt gelio. Digerinde problem var galba hafif sıcak uyguladım tekrar sağdım ama yine bi kaç damla geliyor okadar. Ne yapmam gerekiyor tıkanmış gibi , acaba bebek emerken süt geliyormudur? Tecrübeli annelerden cevap brkliyorum ,

Biz henüz yaptırmadık bu hafta için randevu vermişlerdi babamız ancak doktorumuzun da uygunluğuyla haftaya Cumartesiye erteledik
Mastit olunca kitleniyo canım bol bol emzirerek çözdürebilirsin emzirmeden önce sıcak kompres sonra emzirirken sürekli masaj emzirme bittikten sonra da soğuk kompress iltihap yapmaması için. Bi de duşa girip masaj yapmakta iyi geliyo kolay gelsin

Sütün baya çoğaldı mı yani canım? Bir de tadı nasıl bişey
Baya çoğaldı. Zaten 3. Günden sonra biraz sulandığı için daha da çok geldi. Hatta bazen kıyafetime taştığı oluyor. Tadı da çok güzel. Hiç beklediğim gibi değildi. Tavsiye ederim eğer doktorun müsaade ediyorsa

Biz de cumartesi doğumdan sonra salı öğlen test yaptırdık. Geçti şükür. Ama doktorumuz hemen yaptırmayın demişti zaten. Kalıyorlar genelde sıvıdan dolayı diye. Normal yani geçmemesi. Bence endişe etmeyin. Hapşırarak atıyorlar genelde sıvıyı vs

Zamanla uyanıklık süresi artıyor. İki göğsü de 6-7 dakika emdikten sonra uyuyor.

Aa o zaman kadin dogum dr beni neden dahiliyeye yönlendiriyor ki anlayamadim seni hangi bolumden yonlendirdilrr nefrolojiye
Ben acillik olup o gece kardiyolojide yattım. Nefrolojiye hem kardiyog hem acil doktoru hemde kadın doğum doktorum yönlendirdi. Dahiliyeyle işin yok dediler.
Aynen en iyisi normal doğum bence. Keşke öyle olsaydı ama kısmette sezaryan varmış. Çok zor bence

Canım arada çık gez eşinle eskidenmiş kırkı dolmadan çıkılmaması falan bence. Bende pek bebekle ilgilenmekten çıkamasamda arada çıkıp hava alıyoruz çok iyi geliyor bazen bebeğide götürüyoruz iyice güneş gitmeden d vitamini alsın diye

Maşallah çok güzel geçirmişsiniz emzirme sürecini. Yani bir göğsü tam emse bile tekrar emerken aynı göğsü verip sonra diğerine mi geçiyorsunuz? Ben hep bir diğerini veriyordum çünkü verdiğim göğüs sönüyordu.

Evet 10 günlükken yapılmıstı diye hatırlıyorum. Geçmişti benim kızım. Hatta ben duymuyor sanmıştım hiç uyanmıyor emdikten sonra uyuyordu. Ses, gürültü hiç uyanmıyordu. Sonra gaz başladı aradık o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…