2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
L Lalalala1 ahh hadi bakalım heyecan dorukta,herşey kolaylıkla olsun inşallah Buraya,"kizlar mis kokuluma kavuştum" yazacağın mesajı dört gözle bekliyorum, çiçek gibi bir doğum olsun inşaallah

Yok canım bir göğsü diyelimki sağ 15 dk emziriyorum sonra altını alıyorum diğerine geçiyorum mesela bazen 15 dakikayı tamamlıyor ama bazen de sadece 5 dakika emerken uyuyor yani solu Ozaman bi sonrakinde yine soldan başlıyorum ve oradaki yağlı sütü de almış oluyor gibi. Bazen saçmalayıp emme tamamlandıktan yarım saat sonra bida isterse Ozaman tekrar sağdan başlarımın durumda gibi gibi

Çıkcam ya şurda kalmış 5 gün zaten oturmam hataydı evde

Koluma lastik toka taktım hangi göğsü emzirdiğimi unutmayayım diye bi sonrakinde hangisini emzireceksem hemen ona geçiyorum ki uyku sersemi hatırlayamıyorum
Ay bu ortak problemimiz ben artık hatırlamadığım zaman ellerimle memeleri tartıyorum hangisi doluysa ondan başlıyorum

Kızlar yine bir sorum var bende çok kaşıntı var heryerim uyuz olmuş gibi kaşınıyor kabardı da burda hemşirelere söyledim cildyeye sormak lazım dedi bugünde eve gececem iyi bir Krem ilaç varmı bildiğiniz

Sistral diye bir krem almışım gen iyi gelmişti birde maalesef kortizonlu adventen kullanmak zorunda kaldım ilk doğumda gebelik alarji si olduğum için şimdi şimdi kullandım ilkim kadarolmadu

Bizde aynı durumdayız şuan bile memede ve dün gece migrenim tuttu emzirme haricinde alamadım babası hep evin içinde gezdirdi kucakta uyuyor ama yatağa koyunca başlıyor ciyak ciyak resmen çığlık atıyor . Bu arada uykuda ses çıkarmaları çok olmaya başladı ve sanırım çok bağırarak ağladığı için sesi kısıldı ama yutkunurken balgamımsı sesler geliyor bugün dokroruna gitmeyi düşünüyorum hasta olmuş olmasın

Ah canım geçmiş olsun ya. Kendi sütünü de sür o da iyi geliyormuş. Aynen vallahi bazen bakıyorum da zaman geçmiyor derken yanimizdalar artık

Yaa seni emmez. Acaba bu sarılık olayı ne zaman sona eriyor aç kalsada sarılık olmaz?
Canım 2 günde biberona alıştı ben çok çaresiz kalınca amacım 1 2 kere vermekti sadece. Ama hastanede bile saçma sapan insanlar denk gelince bu duruma geldik. Hastanede ebe daha doğalı 2 saat olmuş çocuğa hiç beni denettirmeden direk bineronu soktu ağzına aç kalmasın diye, emzirme danışmanı geldi memeyi c şeklinde tut dedi afedersin defoldu gitti. Çok bilmiş kv çocuk sarılık olacak senin sütün yok diye ( daha doğum yapalı 3 5 saat olmuş) yine biberon soktu ağzına. İlk denediğim de beni emen çocuk 2 gündür iktiriyor tutmuyordu. Zorla silikon ucla emzirdim dün artik diğer türlü hiç tutmuyor çünkü onun sertliğini alışmış
Yemin ederim tecrubesizim diye kendimi çektim ama hepsinden daha bilgiyim. 4 5 gündür sinir krizi geciricem artık şu ithamlardan.
Hiç kimse bana bi fırsat tanımadı
Sarılık için de bi yerde ilk 10 gün dediler dün sağlık ocağında da ilk 1 ay dediler canım, gün içinde düşer çıkar gözünün beyaz kısmında sarı olursa ciddi artmıştır dedi dün saglikocagindaki ebe. Aç kalmasın dedi işte sen kendini emziriyorsan sık sık sorun olmaz o emdikce gelecek artacak sütünde zaten

Çok şükür canım ilk günlere göre cok cok iyiyiz bnde ayaklandımm iyice alıştık birbirimize gazımız var oda olmasa pamuk gibiyizsiz nasılsınız
Az önce M maco44 da yazdım kuzum cildirmaca ve tek başına ugrasmaca benimkisi. Çok zorlanıyorum bazrm maalesef. Mecbur iyileştim gibi bisey oldu sezeryanin 2. Gününden beri kendim görüyorum tüm işlerimi
Gaz sıkıntısı çok fena ya doktor damla verdi mi?

Uykuda ses olayı bizde de var, genelde gaz sorunu yüzünden olduğunu düşünüyorum. Ses kısıklığı kusmanın ardından oluyor bizde de ama balgam vs şüphesini doktor değerlendirmeli

Eşim ve annemde eve hapsetti beni o sıcak gunlerde.simdi buz gibi havada bir kez kendim çıkarmak zorunda kaldım buyuk oglum icin ve aninda usuttu bebeğim.kimseyi dinlememeliydim
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…