Oyy Maslalah hoşgeldin bebiş. Ailene huzur mutluluk getirdin ınslalah.Kızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Uuuiii ayakların güzelliğineeKızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Bizim de buna yakın ama uyurken ayak düz hale geliyorKızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl
Hosgeldi minik kuş Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım darısı başımaKızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
hemde nasıl özledim bende hep özleyenler tuhafıma gidiyodu ama karnımda olmasını bende özledim hele kıpır kıpır heraketlerini her gece karnımı açıp onu izliyordum hepsi özleniyo valla büyüynce bu hallerinide özlicezKıyamam özlenmez mi süt kokulular
Sende de oldu mu bilmiyorum bana hamilelik birden böyle hayal gibi geldi o hissiyati ozleyecegim diyordum hakikaten özledim çok saçma ama
Oh iyi bari canim şifa olsun inşallah ugrastirmaz tekrardan
oy maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Valla el ve ayaklar hala soyuluyor, her gün de kremlemiyorum açıkçası cildin dengesi bozulmasın diyeKızlar bebişlerinizin cildi nasıl bizim 11. Gün soyuluyor özellikle banyoya başladığımızdan beri arttı. Sonrasında mustelayla kremledim hep ama hala soyuluyor. Acaba atopik filan mı bebişkomun cildi yaa bilemedim. Var mı böle
Kaç kez girip baktım bugün çok merak etmiştim gözünüz aydın Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
KesinlikleKızlar bebislerinizin gaz sancısı tuttuğunda hemen kucağınıza alıp pilates topuna oturun ve üzerinde zıplayın çok iyi geliyor, rahatlıyorlar ve gazin çıkmasına destek oluyor. Çok kısa bir süre önce test edip onayladım
Derin uykuya dalana kadar yatağına koymuyorum ben,bazen tabi bu durum bana omuz ağrısı kol kası olarak geri dönüyor ama onun sağlıklı şekilde kesintisiz uyuması daha önemliKesinlikle
Ama yatağına koyunca gözler açılıyor ona daha çare bulamadık
Yaa ayaklara bak masallah supanallahKızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Gidişata göre karar verirsiniz kilolu bebek olursa normal doğum sıkıntılıSlm arkadaşlar nasılsınz bugün Dr a gittim Dr en başından beri normali destekliyirdu bende ilkim normal olduğu için normal istedim bebeğin kilosu 3800 çıktı böyle giderse doğum şeklini tekrsr konuşcaz dedi benim çevremde duyduğum hatta kızımda bile yüksek diyip düşük kilolu doğdu şuan ne yapcam bilmiyorum hafta içi doğurmak istiyorum artık
Ahh bilmez miyim geçmeezİşte beklemek çok zor ya 9 ay geçti 4 gün geçmiyor
Hep öyle olur zatenGelmiş şey şelale gibi akıyormuş
Bi diyor hastanede bi iğne yaptılar hemen sütüm çok geldi vs bi de direk geldi muhabbeti yapıyor doğru düzgün dinlemedim bile
Bebe yağı kullanma demişti bana doktor ikincimde losyon aldım ama atopikse farklı seri kullanmak gerekiyor ya ondan şeettimBenimde aynı bebisin.ve dediğiniz gibi banyodan sonra daha çok arttı.hergun iki kez bebe yağı ile yagliyorum ama genede pul pul.ne yapılabilir başka acaba
Bakalım düzelecek mi bacakları filan bayaa soyuluyoBenimki de öyle canım baya soyuluyo hatta 5. Gün doktora sordum olsun dedi olması gereken dedi. Ne önerirsiniz kullanayim dedim hoc bisey kullanma dedi
Canım bizim bebiş de aynıydı,ayaklar vs hep soyuldu.ben de tedirgin oldum ama sonra geçti, derisi Kendine geldi merak etme
Ayakları bile tatlıKızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Şimdi bazen her gün bazen de 1 gün ara vererek yıkıyoruz zaten toplamda 3 kez yıkandı hepsinde kremliyorum ne bileyim. Bakayım ilk ay kontrolünde belli olur o zaman.Valla el ve ayaklar hala soyuluyor, her gün de kremlemiyorum açıkçası cildin dengesi bozulmasın diye
Hep öyle duruyorsa bir danış canım ama kendi yapıyorsa normal bence. D vit başlattı mı doktorunuzDuruş şekli böyle de parantez bacakmı olcak acaba
Amanın ayaklara bak kuzucuk maşallahKızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Evet şuan farkediyorum ki bizde de bir fark yok. Hala kıvranıp meme istiyoruz… sıfır uyku. Ah delirmemek için zorluyorum kendimi. Sonra bebeğimin yüzüne bakıp rahatlıyorumBize de doktor o damladan verdi sıkıntısı olursa kullan dedi 2 gündür kullanıyorum ama bi fark göremedim gibi suanlik
Çok zor ya hala hatırladıkça sinirleniyorum. Kendi annem yanımda allahtan şuan. Kvyi gönderdim evine. Bir de okumuş mesleği olan insanlar ya. Bunlar kv olunca değişiyor sanırım. Cahillikle alakası yok kesinlikle. Allah sabır versin hepimize. Bence çok da susma. Söyle gitsin üzme kendiniSenin kv benimki olabilir mi acaba ? Resmen aynı hareketleri yaptı biliyor musun? Bebeği yanıma getirin diyorum getirmiyor kadın ya cocugun doğru düzgün yüzünü goremiyordum hastanede. Yattığı yatagi hep uzağa alıyor çocuğun. Seninki de resmen bebegim demiş bi de geldi boğma ya.
Ama bana garip gelen daha bebeğim doğmamışken torun var toruncuk var diyip benim çocuğumu kendince 2. Plana atmıştı. Şimdi bu hareketler noliyor anlamadım. Oğlu Bana bisey yapsa ona bile alttan alttan laf söylüyor. Çorba icecektim eşim alıp gelecek, hastanenin getirdiği çorba vardı o da kötü burda var ya nereye gidiyorsun bunu içsin falan diye triplere giriyor
Ben kavga etmeyelim diye susuyorum ama patlayacagim galiba. Oğluna gösteriş yapıyor halbuki umrunda degil
Ya bu konuya ben de değinmek istiyorum narkozun etkisiyle sersem bir zamanımdı ebe geldi ve göğüs ucu yok eğitime de gerek yok dedi ve gitti mama verdiler ben de sağdım sağdım verdim sütümü emzirmeyi bilmediğimden 5 gün aç kaldı silikon göğüs ucunu ben tedbir amaçlı doğumdan önce aldım aklıma sonradan geldi kullandım 5.gün annemler geldi annem öğretti bana emzirmeyi ne kv ne ebe kimse emzirme eğitimi vermedi bana şaka gibiSana anne sütü diye diretmisler bana direk mama diye direttiler emzirtmediler bile şaka gibiçok pişman oldum hastaneden çok zaten süt az geliyorsa doktor da söylüyor aç kalmasın evet sariligi tetikliyor bu yüzden mama anne sütü şeklinde devam etmeli
Aha benim kv de her arayana göğüs ucu yok emziremiyor diye memleketin yarısına söyledi millet arayıp ee hala mı yok diye günlük arıyorlardı ben de dedim bu aileye bir tane torun yeterBana da dedilerdi canım hamile gibisin diye. Bebeğim ek gıdaya geçince kilo verdim sonra baktım onlar hamile gibi aynı üzülme dicem ama insan takıyor kafaya. Bende ilk çocuğum emzirememistim ayybütün şehir duymuştu. Krize soktulardi beni. Kimseye ama kimseye bem o haldeyken beni uzdukleri için hakkimi helal etmiyorum. Konuşsunlar boş boş duymuyorum bem bisey mi dedin dersin. Zaten benim çocuğuma torun var toruncuk var diyip de karışırsa ben o lafı sürekli söylerim. Bak çocuğum bu babaannen sana böyle böyle dedi derim falan. Ben çok susarım herkes şöyler bisey demek ama sene de geçse o lafı ona yediririm. Bebeğinle ilgilen emzirmeye çalışırken yanında kimse olmasın ve gayet sakin yavaş yavaş memeyi ağzına vermeyi dene. Ahh ben ilk çocuk da memeyi veremezdim zorla olurdu hep onda da ağlardım emiyo diye mutluluktan
Gözün aydın lalamm, çok mutlu oldum çok.Kızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?