2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizim de buna yakın ama uyurken ayak düz hale geliyor

hemde nasıl özledim bende hep özleyenler tuhafıma gidiyodu ama karnımda olmasını bende özledim hele kıpır kıpır heraketlerini her gece karnımı açıp onu izliyordum hepsi özleniyo valla büyüynce bu hallerinide özlicez

Valla el ve ayaklar hala soyuluyor, her gün de kremlemiyorum açıkçası cildin dengesi bozulmasın diye

Kesinlikle
Ama yatağına koyunca gözler açılıyor ona daha çare bulamadık

Kesinlikle
Ama yatağına koyunca gözler açılıyor ona daha çare bulamadık
Derin uykuya dalana kadar yatağına koymuyorum ben,bazen tabi bu durum bana omuz ağrısı kol kası olarak geri dönüyor ama onun sağlıklı şekilde kesintisiz uyuması daha önemli tabi bazen ne yaparsam yapayım uyumayinca uyumuyor pat gözler faltaşı

Gidişata göre karar verirsiniz kilolu bebek olursa normal doğum sıkıntılı
İşte beklemek çok zor ya 9 ay geçti 4 gün geçmiyor
Ahh bilmez miyim geçmeez
Gelmiş şey şelale gibi akıyormuş
Bi diyor hastanede bi iğne yaptılar hemen sütüm çok geldi vs bi de direk geldi muhabbeti yapıyor doğru düzgün dinlemedim bile
Hep öyle olur zaten amaaan kaynana işte benim annemin de sütü çok olurmuş babanem jarse ineği dermiş anneme illa bişi buluyolar yanii gelse de gelmese de
Benimde aynı bebisin.ve dediğiniz gibi banyodan sonra daha çok arttı.hergun iki kez bebe yağı ile yagliyorum ama genede pul pul.ne yapılabilir başka acaba
Bebe yağı kullanma demişti bana doktor ikincimde losyon aldım ama atopikse farklı seri kullanmak gerekiyor ya ondan şeettim
Benimki de öyle canım baya soyuluyo hatta 5. Gün doktora sordum olsun dedi olması gereken dedi. Ne önerirsiniz kullanayim dedim hoc bisey kullanma dedi
Bakalım düzelecek mi bacakları filan bayaa soyuluyo
Canım bizim bebiş de aynıydı,ayaklar vs hep soyuldu.ben de tedirgin oldum ama sonra geçti, derisi Kendine geldi merak etme
bizimki de geçer belkim biraz bekleyelim o vakit
Kızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Ayakları bile tatlı yerim seni. Gözün aydın canım kendine gel de anlatırsın. Çok merak ettik seni
Valla el ve ayaklar hala soyuluyor, her gün de kremlemiyorum açıkçası cildin dengesi bozulmasın diye
Şimdi bazen her gün bazen de 1 gün ara vererek yıkıyoruz zaten toplamda 3 kez yıkandı hepsinde kremliyorum ne bileyim. Bakayım ilk ay kontrolünde belli olur o zaman.

Duruş şekli böyle de parantez bacakmı olcak acaba
Hep öyle duruyorsa bir danış canım ama kendi yapıyorsa normal bence. D vit başlattı mı doktorunuz
Kızlar biz doğduk, hikayemi detaylı anlatacağım biraz ağrılarım var şimdi
Amanın ayaklara bak kuzucuk maşallah çok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sevgiyle

Bize de doktor o damladan verdi sıkıntısı olursa kullan dedi 2 gündür kullanıyorum ama bi fark göremedim gibi suanlik
Evet şuan farkediyorum ki bizde de bir fark yok. Hala kıvranıp meme istiyoruz… sıfır uyku. Ah delirmemek için zorluyorum kendimi. Sonra bebeğimin yüzüne bakıp rahatlıyorum

Çok zor ya hala hatırladıkça sinirleniyorum. Kendi annem yanımda allahtan şuan. Kvyi gönderdim evine. Bir de okumuş mesleği olan insanlar ya. Bunlar kv olunca değişiyor sanırım. Cahillikle alakası yok kesinlikle. Allah sabır versin hepimize. Bence çok da susma. Söyle gitsin üzme kendini

Ya bu konuya ben de değinmek istiyorum narkozun etkisiyle sersem bir zamanımdı ebe geldi ve göğüs ucu yok eğitime de gerek yok dedi ve gitti mama verdiler ben de sağdım sağdım verdim sütümü emzirmeyi bilmediğimden 5 gün aç kaldı silikon göğüs ucunu ben tedbir amaçlı doğumdan önce aldım aklıma sonradan geldi kullandım 5.gün annemler geldi annem öğretti bana emzirmeyi ne kv ne ebe kimse emzirme eğitimi vermedi bana şaka gibi

Aha benim kv de her arayana göğüs ucu yok emziremiyor diye memleketin yarısına söyledi millet arayıp ee hala mı yok diye günlük arıyorlardı ben de dedim bu aileye bir tane torun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…