2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biz de 27. Gündeyiz her yerimiz soyuluyor saç dipleri bile saçında kepek varmış gibi bir görüntü hatta bizim premature olduğumuz için hala devam ediyordur belki ama normal bu durum canım

Kızzlar nurtopu gibi koliğimiz oldu sanırım bu saatlerde başlıyoruz sabah ezanına kadar kucaktan inmek istemiyoruz indiğimiz an kıyamet bağıra çağıra ağlama yine başladık
Kolik değildir o gazdır gaz diyelim ve 40 da geçer diyelim. Evrene iyi enerji yollayalım
Onlara okumuş cahil diyoruz canım. Daha kötü bence o durum. Teoriyi halledip meslek sahibi olmuşlar bi şekilde ama hayatta yaşadıklarını hiç karamamışlar kendilerine. Düşünmemişler hiç üstüne öyle gelişine yaşıyorlar boş.

Süt istiyordur belki onada verseydin boşver ya bn artk takılmıyorum cnki ne kadar takılırsam bebegime daha az verimli olucam ulusun dursunlar

Yok canım daha başlatmadı erken demişti

Kızlar bebeğine Calpol vermek durumunda kalan oldu mu aranızda? Doktorunuz önerdi mi?

Doktordan doktora değişiyor galiba canım bize 2.gün başlattı hemen. 15.günde biogai başlattı ilk 3gün kakasını yapamadı sonra damla çok işe yaradı şu an çok rahat yapıyor
Ay inşallah verir rahatlatır gerçekten geceleri yavrum inliyor uykusunda gazdan

Geceleri güzel uyusa da bir kaç gündür gündüz uykusu neredeyse yok, geçici uyku sırasında sürekli uyanıp derin uykuya gecemiyor. Büyüyor diye mi huyu değişiyor anlamadim. Bu durum canımı sıkmaya başladı

Calpol bulamadık fitil verdim
Paranox mu?
Asidan dolayı ateş olursa diye doktorumuzdan istedim, gerek olmadı henüz
Bizimki sanırım soğuk alğınlığı geçiriyor çok huzursuz. Huzursuzluğunu alsın diye vermek istiyordum ama prospektüste vermeyin diyor. Yarın da aşı olacağız bakalım zor geçecek herhalde.

Değil canım.degisik bi marka yurttaşındayım. Calpol olsun isterdim ama bulamadım maalesef. Az bisey verebilirsin bence ateş-i de çıkmaz. Yarın ateşlenirse mecbur vereceksin zaten.

Kızlar sizin bebeğinizin göbeği nasıl. Benimki kabuklanmis. Bi şekilde duruyo orayı çıkartmalı miyim. Sizinkiler nasıl

Benimki de süt emdikten sonra biraz göğsümde dik tutup öyle yatırıyorum yatırır yatırmaz uyanıyor beyaz gürültüyle desteklememe rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…