Ah çok zor oluyor, hem uyku gizunden akıyor hem uyaniyorlar. kaç kez gaz çıkarırken uyandı saymadım bile, memede uyuyor memeyi bırakıyor, hareket ettirmiyorum dalsin diye, mikirdanarak yeniden meme arıyor, uyumaktan korkuyo gibi.. zaten o kafa sallayarak memede sinir olduğu zamanlarda hep uyku hali oncesi.. resmen savaş veriyor uyumamak için.. bunu nedense geceleri yapmıyor.
Değil canım.degisik bi marka yurttaşındayım. Calpol olsun isterdim ama bulamadım maalesef. Az bisey verebilirsin bence ateş-i de çıkmaz. Yarın ateşlenirse mecbur vereceksin zaten.
Bizimki 4. Gün düştü ama sanırım 15 günlük olana kadar hafif hafif kanayıp durdu. Kabuk dediğiniz kuru kan değil dimi? Ben kurumuş kanı siliyordum hep ama göbek parçası ise dokunmazdım sanırım. Şimdi kan yok tertemiz oldu yavaştan da içeri doğru gidiyor çıkkınlığı
Bizimki sanırım soğuk alğınlığı geçiriyor çok huzursuz. Huzursuzluğunu alsın diye vermek istiyordum ama prospektüste vermeyin diyor. Yarın da aşı olacağız bakalım zor geçecek herhalde.
Bence vermeyin, gereksiz ilaç kullanımı ilacın vücuttaki etkisini azaltabilir. Banyo yaptırabilir, ya da kendiniz bir rezene ya da parol içebilirsiniz.
Ah çok zor oluyor, hem uyku gizunden akıyor hem uyaniyorlar. kaç kez gaz çıkarırken uyandı saymadım bile, memede uyuyor memeyi bırakıyor, hareket ettirmiyorum dalsin diye, mikirdanarak yeniden meme arıyor, uyumaktan korkuyo gibi.. zaten o kafa sallayarak memede sinir olduğu zamanlarda hep uyku hali oncesi.. resmen savaş veriyor uyumamak için.. bunu nedense geceleri yapmıyor.
Valla bişey diyeyim gece gaz oluyordu artık yok gibi, heralde gündüz kuduruklugundan bayılıp kaliyo uykuda, zaten gözünü acamiyo gibi geceleri agliyo ama acıktığı için.. şimdi banyo yaptırdık uyuyo çok şükür.
Geceleri güzel uyusa da bir kaç gündür gündüz uykusu neredeyse yok, geçici uyku sırasında sürekli uyanıp derin uykuya gecemiyor. Büyüyor diye mi huyu değişiyor anlamadim. Bu durum canımı sıkmaya başladı
Bizimkide öyle 3-4 gündür. Birde gündüzleri emmiyor memede kavga halinde sürekli. Bir düzene giremedi şu emme işi. Emmedikçe aç kalıyor mecbur mama veriyoruz çok ağlıyor. Bu çocuk emmeyecek herhalde diyorum artık bir alışmadı
Olabilir canım hala etkileri devam ediyor çünkü tansiyon olarak. Bebekte bazen çok güzel emiyor bazen emmiyor çıldırıyor memede buda beni çok üzüyor ya
Bnm bebiste oyle memedr kendi kendi kendine sinirleniyor kendi kendine söyleniyo .d sonra aliyo bi mutlu oluyo tripten tiribe giriyor bazen aglama kırizine giriyor .d bazen dediginn gibi emmiyor agzinda oyle tutuyor emzk gibi bende kucagima indiriyorum konusuyorum seviyorum aranmaya baslayinca tekrar veriyorum
Bnm bebiste oyle memedr kendi kendi kendine sinirleniyor kendi kendine söyleniyo .d sonra aliyo bi mutlu oluyo tripten tiribe giriyor bazen aglama kırizine giriyor .d bazen dediginn gibi emmiyor agzinda oyle tutuyor emzk gibi bende kucagima indiriyorum konusuyorum seviyorum aranmaya baslayinca tekrar veriyorum
Silikon goğus ucunu denedin mi. Gogusunde kac saate bir besliyorsun 3 saati geckin ac kalmadigi sure icerisinde sabirla gogusunu emmesini beklesen yada meme ucunu verip siringa yardimi ile damla damla verip memeye alistirmaya calissan yazerken boyle kolay gibi ama eminim yaparken sen yorulabilirsin ama bi alissa ne kolay olur sizin icinde mama yerine süt sagip versen olmuyor mu
Tommie tippe antikolik kullandım ben zaten ilk 2 gün verdik mama ama sonra benden süt gelmeye başlayınca bidaa vermemiştim geçen bi huzursuzdu acaba aç mı dedim almadı biberonu ağzına damlattım tükürdü mamayı da. Anne memesine en yakın biberonlardan diye almıştım
Merak etme ben de varım 39+ 3 Benim beyaz beyaz mukuslar gelmeye başladı iki gündür. Yakındır diye düşünüyorum. Her gün hurma yiyorum yürüyüs yapıyorum. Ev işleri derken yeterince yoruluyorum. Artık ne zaman gelirse keyfi bilir