2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimki de süt emdikten sonra biraz göğsümde dik tutup öyle yatırıyorum yatırır yatırmaz uyanıyor beyaz gürültüyle desteklememe rağmen
Ah çok zor oluyor, hem uyku gizunden akıyor hem uyaniyorlar. kaç kez gaz çıkarırken uyandı saymadım bile, memede uyuyor memeyi bırakıyor, hareket ettirmiyorum dalsin diye, mikirdanarak yeniden meme arıyor, uyumaktan korkuyo gibi.. zaten o kafa sallayarak memede sinir olduğu zamanlarda hep uyku hali oncesi.. resmen savaş veriyor uyumamak için.. bunu nedense geceleri yapmıyor.

Değil canım.degisik bi marka yurttaşındayım. Calpol olsun isterdim ama bulamadım maalesef. Az bisey verebilirsin bence ateş-i de çıkmaz. Yarın ateşlenirse mecbur vereceksin zaten.
Vereceğim sanırım herhalde birşey olmaz
Kızlar sizin bebeğinizin göbeği nasıl. Benimki kabuklanmis. Bi şekilde duruyo orayı çıkartmalı miyim. Sizinkiler nasıl
Bizimki 4. Gün düştü ama sanırım 15 günlük olana kadar hafif hafif kanayıp durdu. Kabuk dediğiniz kuru kan değil dimi? Ben kurumuş kanı siliyordum hep ama göbek parçası ise dokunmazdım sanırım. Şimdi kan yok tertemiz oldu yavaştan da içeri doğru gidiyor çıkkınlığı

Reactions: Zzy
Bence vermeyin, gereksiz ilaç kullanımı ilacın vücuttaki etkisini azaltabilir. Banyo yaptırabilir, ya da kendiniz bir rezene ya da parol içebilirsiniz.

aynı bizimki de gece bazen uyuyor bazen uyumuyor dün arabayla dışarı çıkardım uyusun diye orda bile direndi uyumamak için

Gazdan desen gece gazı olmuyor mu di mi

Ay inşallah verir rahatlatır gerçekten geceleri yavrum inliyor uykusunda gazdan
Bizimki baya gaz çıkarıyor alttan üstten ona rağmen karnı şiş gaz doluymuş. Bakalım bir ay kontrolünde gaz damlası verebilir duruma göre ilave

Bizimkide öyle 3-4 gündür. Birde gündüzleri emmiyor memede kavga halinde sürekli. Bir düzene giremedi şu emme işi. Emmedikçe aç kalıyor mecbur mama veriyoruz çok ağlıyor. Bu çocuk emmeyecek herhalde diyorum artık bir alışmadı

Kızlar sizin bebeğinizin göbeği nasıl. Benimki kabuklanmis. Bi şekilde duruyo orayı çıkartmalı miyim. Sizinkiler nasıl
Göbek bağı düştükten sonra içinde biraz kalıtor onu diyorsun sanırım, 1-2 gün sonra oda düşüyor normal göbek deliği oluyor

Reactions: Zzy
Olabilir canım hala etkileri devam ediyor çünkü tansiyon olarak. Bebekte bazen çok güzel emiyor bazen emmiyor çıldırıyor memede buda beni çok üzüyor ya
Bnm bebiste oyle memedr kendi kendi kendine sinirleniyor kendi kendine söyleniyo .d sonra aliyo bi mutlu oluyo tripten tiribe giriyor bazen aglama kırizine giriyor .d bazen dediginn gibi emmiyor agzinda oyle tutuyor emzk gibi bende kucagima indiriyorum konusuyorum seviyorum aranmaya baslayinca tekrar veriyorum

Bizimki iyice mama bağımlısı oldu malesef.

Kızlar bebeğim iyice kaşık biberona bağlandı beni istemiyor zorla veriyorum çıldırıyor ağlıyor mecburen mamasını veriyoruz susuyor. Emme refleksini kaybedecek korkuyorum kaşık biberonla lıkır lıkır içiyor çünkü anne memesine uygun biberon arıyorum var mı kullanan öneren

Bizimki iyice mama bağımlısı oldu malesef.
Silikon goğus ucunu denedin mi. Gogusunde kac saate bir besliyorsun 3 saati geckin ac kalmadigi sure icerisinde sabirla gogusunu emmesini beklesen yada meme ucunu verip siringa yardimi ile damla damla verip memeye alistirmaya calissan yazerken boyle kolay gibi ama eminim yaparken sen yorulabilirsin ama bi alissa ne kolay olur sizin icinde mama yerine süt sagip versen olmuyor mu

Canim Chicco aldım kullaniyorum meme reddi yaşamadım çok şükür biberonu da beni de emiyor

Tommie tippe antikolik kullandım ben zaten ilk 2 gün verdik mama ama sonra benden süt gelmeye başlayınca bidaa vermemiştim geçen bi huzursuzdu acaba aç mı dedim almadı biberonu ağzına damlattım tükürdü mamayı da. Anne memesine en yakın biberonlardan diye almıştım

39+2 den herkese merhaba
Bende hala tık yok beklemedeyim sanırım en son ben doğurucam burada
Merak etme ben de varım 39+ 3 Benim beyaz beyaz mukuslar gelmeye başladı iki gündür. Yakındır diye düşünüyorum. Her gün hurma yiyorum yürüyüs yapıyorum. Ev işleri derken yeterince yoruluyorum. Artık ne zaman gelirse keyfi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…