2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydın kızlar bütün gece ıkındı yavrum kıpır kıpır tabi gram uyku yok bende de

Günaydın..bizdede durum aynıydı normalde sabah gazını patır patır cıkarırdı bugün cıkarmadı hala ıkınıyor.seninkide uykusunda aglıyormu ?
Sab simplex damlayı kullanmayı bıraktım ve ertesi gününden itibaren ıkınmaları sancıları durdu yavrumun.. bir haftadır mutlu uyuyup mutlu uyanıyor

Sab simplex damlayı kullanmayı bıraktım ve ertesi gününden itibaren ıkınmaları sancıları durdu yavrumun.. bir haftadır mutlu uyuyup mutlu uyanıyor
Kaç gün kullanıp bıraktınız acaba bizimki ilaçtan sonra rahatlıyor çünkü doktor tamam diyene kadar düzenli devam edeceğiz sanırım

Yaa cok sevindim çikolatan olmamış o halde değişiklik. Şoka gelmişti ucuza şimdi baktım tükenmiş. Kahve yanında bi çikilata keyfimiz vardı alayım ben de iyi olur

Bu arada ipliksi görüntü tamamen kayboldu mu ?
Artık o kadar alıştım ki o görüntüye, normali nasıl unuttum bile sanki

Teşekkür ederim, 3 kabartma tozu doğru değil mi Tarif topluyorum günler diyetle zor geçiyormuş

Kaç gün sürüyor peki ateş olayı

Çikolata keyfi iyi moral oluyor. Almalisin
Mukus azaldı evet, sarı kahve rengine döndük. Koku bile değişti.
3 kabartma tozu evet, yoğurt ve yumurta eksikliğini kapatmak için malesef öyle. Ilık suyun içine atınca biraz etkileşime giriyor.

Uyudu sanmisim zaten şu an babası uğraşıyor hala Bizde iki uzun uyku yaptık bugün ama engec 10,10:30 gibi geçerdi gece uykusuna,o kısım zorluyor
Her gün 9da yatan bebe dün gece 11de zorla uyudu eli kolu da durmuyor ben tutunca sinirleniyor bir de ittiriyor beni zor zapt ediyoruz savaşa savaşa 1 saatte uyutabildim

Sonra da diş olayı başlayacak bizim nöbetler bitmez. Ben gece daha fena oluyorum, uykudan uyanmaz zor geliyor o yüzden olabildiğince geç yatsın geç uyansın kafasındayım
Az kaldı güzelim inşallah gece 1 kere 6 saat uyumalarınız erken başlar senin. Bizimki 4-5 saat oluyor bir kere sonra 1-2 saatte bir uyanıyor eskiden uykuyu hiç sevmezdim şimdi o kadar yoruluyorum ki çocukla beraber ben de tavuk gibi yatıyorum

İzmir çok kötü sallandı kızlar çok kötü
Çok çok geçmiş olsun
Fazlasıyla şiddetli hissedilmiş sanırım
Alayım hemen
Bu arada iplik görüntüsü haricinde ben dışkısında, sanki doğum öncemizde bizde gelen nişan kıvamında mukus gözlemliyorum. Bu sanırım geçirdiği hastalık kaynaklı oluşmuş. Çünkü böyle tanımlayan hiç görmedim.
Yaa Kokuda azalma yumurtayı kestikten sonra bizde de oldu. Komple düzelmedi tabi henüz.
Teşekkür ederim katinacım
Vaaaay akşam akşam cebelleştiğim kızım tam tamına 4 saat uyuyarak anasına jest yaptıııı bu kadar uyuduğu bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmemiştir

Sağol cnm, evet epey korkutucuydu, çoğu ksii dışarda, evde olanların da pek uyuyacağım sanmam. Mukus olayı aslında çok fazla sebepten olabiliyormuş, yani duzelmeyedebilir diye düşünüyorum. Kan bile 20 güne yakın sürdü, daha toparlamis değildir bizim de,zamanla sizin de düzelecek.

Bakalım zamanla geçer gider umarım bunlarda. Üzülüyor insan bi kaçak yapsak günlerce etkisi sürebiliyor En geç 6. Aya alerjileri hafifler düzelirler inşallah

Kızlar dikkat dinleyin !!!!! Gece en fazla kesintisiz 1 saat uyuyan bebeğim bu gece 5 saat beslenmeden uyudu.annem gece mamasini verdikten sonra kollarini kundaklayip agzina emzik verip ayağinda sallayarak uyuttu mucize gibi ara ara uyanir gibi oldu salladı emzigini atti tekrar verdi .kucaktan hic inmezdi bütün gece ağlardi gezdirirdik ay çok mutluyum paylaşmak istedim.ben kıyamayıp sarmiyordum meğer sarmak lazimmış.

4 saat kesintisiz uyku mu
Oh maşallah ya az biraz olsun dinlenmişsiniz canım benim, yaşadık fön makinesi demek istiyorum. Gerçekten fön makinesini açıyor musun yoksa o tarz sesler çıkaran uygulamalar var ya onlardan mı yararlanıyorsun

Bizimki yine standart bi 3 gibi uyandı bir de 6 da böyle olsun canımı yesin ya 3 saat de yetiyor bana uyumak İçin.

O kundak olayı şöyle; bebekler eli kolu açık olduğunda boşluk hissine kapılıyorlarmış kundak sarıp sarmaladığı İçin kendilerini güvende hissediyorlarmış. Ben de kullanıyorum son zamanlarda ama bizimki dün çok bunaldı çıkarıverdim. İmkan varsa yapmak lazım :)

katinaizmir canım çok çok geçmiş olsun, iyi misiniz ?
Ben de kocaelideyim malum Travmalarımız var, deprem deyince tüylerim diken diken oluyor..
İyiyiz çok şükür Uykudan uyanıp o travmayı yeniden yaşamak oldukça kötüydü. Bildiginiz kısa bı şok anı yaşadım, konuşamadım, hiç bişey yapamadım. Eşim konuştu, su getirdi öyle kendime geldim. Yavrum da uyandı, beslenme saatiydi ztn, kucağımda uyuttum saatlerce. Allah'ım hepimizi korusun.
katinaizmir çook çok geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…