- 24 Temmuz 2022
- 112
- 88
- 28
- 48
Günaydın kızlar bütün gece ıkındı yavrum kıpır kıpırtabi gram uyku yok bende de
Sab simplex damlayı kullanmayı bıraktım ve ertesi gününden itibaren ıkınmaları sancıları durdu yavrumun.. bir haftadır mutlu uyuyup mutlu uyanıyorGünaydın..bizdede durum aynıydınormalde sabah gazını patır patır cıkarırdı bugün cıkarmadı hala ıkınıyor.seninkide uykusunda aglıyormu ?
Kaç gün kullanıp bıraktınız acaba bizimki ilaçtan sonra rahatlıyor çünkü doktor tamam diyene kadar düzenli devam edeceğiz sanırımSab simplex damlayı kullanmayı bıraktım ve ertesi gününden itibaren ıkınmaları sancıları durdu yavrumun.. bir haftadır mutlu uyuyup mutlu uyanıyor
Yaa cok sevindim çikolatan olmamış o halde değişiklik. Şoka gelmişti ucuzaO vegan çikolatayı geçen günkü Migros indirimiyle stokladim. Onlineda yazmıyordu, pakette yazıyor aynı fabrikada üretilmiştir diye. Yedim günde iki parça bı sorun olmadı. Sadece hafif yeşile döndü, yeşil sebze yemiştim ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yani bana doktor etiket okuyacaksın dedi ama bu detayı ben de o an düşünüp soramadım. Bence o kadar da değildir yaBağırsak tepkili alerji bizimkisi kategorisi orta gibi düşün. Yine de sorarım bı sonraki kontrolde.
Poğaçayı da annem yapmış, ben de ondan sonra evde denedim. 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 çay bardağı ılık su, 3 kabartma tozu, 1 yada 1,5 çay kaşığı tuz, aldığı kadar un. İçine haşlanmış patates, tuz, karabiber koydum. Şekil verip galeta ununa buladim üst kısmını, 180 derecede pişene kadar. Patates, poğaçayı yumuşak tutuyor piştikten sonra
Kaç gün sürüyor peki ateş olayıBen de kaç gün stres yaptım. İki farklı ateş ölçer aldım, doktorla ve ebeyle calpol ölçüsünü saatlerini vs sordum. Korktuğum gibi olmadı normalde 36.6 olurdu en fazla 37.3 fln görmüşümdür. On dakikada bir kontrol edip manyak olmuştum. Korkma, baktın 38 e yaklasiyo verirsin calpolu, doktorlar öyle diyor.
Çıkarsa eğer 48 saat sürebilir ara ara kontrol edin demişlerdi.Kaç gün sürüyor peki ateş olayı
Çikolata keyfi iyi moral oluyor. AlmalisinYaa cok sevindim çikolatan olmamış o halde değişiklik. Şoka gelmişti ucuzaşimdi baktım tükenmiş. Kahve yanında bi çikilata keyfimiz vardı alayım ben de iyi olur
Bu arada ipliksi görüntü tamamen kayboldu mu ?
Artık o kadar alıştım ki o görüntüye, normali nasıl unuttum bile sanki
Teşekkür ederim, 3 kabartma tozu doğru değil miTarif topluyorum günler diyetle zor geçiyormuş
Her gün 9da yatan bebe dün gece 11de zorla uyudu eli kolu da durmuyor ben tutunca sinirleniyor bir de ittiriyor beni zor zapt ediyoruz savaşa savaşa 1 saatte uyutabildimUyudu sanmisim zaten şu an babası uğraşıyor halaBizde iki uzun uyku yaptık bugün ama engec 10,10:30 gibi geçerdi gece uykusuna,o kısım zorluyor
Az kaldı güzelim inşallah gece 1 kere 6 saat uyumalarınız erken başlar senin. Bizimki 4-5 saat oluyor bir kere sonra 1-2 saatte bir uyanıyor eskiden uykuyu hiç sevmezdim şimdi o kadar yoruluyorum ki çocukla beraber ben de tavuk gibi yatıyorumSonra da diş olayı başlayacak bizim nöbetler bitmez. Ben gece daha fena oluyorum, uykudan uyanmaz zor geliyor o yüzden olabildiğince geç yatsın geç uyansın kafasındayım
Geçmiş olsun iyi misinizİzmir çok kötü sallandı kızlar çok kötü
Çok çok geçmiş olsunİzmir çok kötü sallandı kızlar çok kötü
Alayım hemenÇikolata keyfi iyi moral oluyor. Almalisin
Mukus azaldı evet, sarı kahve rengine döndük. Koku bile değişti.
3 kabartma tozu evet, yoğurt ve yumurta eksikliğini kapatmak için malesef öyle. Ilık suyun içine atınca biraz etkileşime giriyor.
Vaaaay akşam akşam cebelleştiğim kızım tam tamına 4 saat uyuyarak anasına jest yaptııııAz kaldı güzelim inşallah gece 1 kere 6 saat uyumalarınız erken başlar senin. Bizimki 4-5 saat oluyor bir kere sonra 1-2 saatte bir uyanıyor eskiden uykuyu hiç sevmezdim şimdi o kadar yoruluyorum ki çocukla beraber ben de tavuk gibi yatıyorum
Sağolasin, değilim hala etkisindeyiz uyumadik. Mideme ağrı saplandı, bütün eklemlerim gevşek halaGeçmiş olsun iyi misiniz
Sağol cnm, evet epey korkutucuydu, çoğu ksii dışarda, evde olanların da pek uyuyacağım sanmam. Mukus olayı aslında çok fazla sebepten olabiliyormuş, yani duzelmeyedebilir diye düşünüyorum. Kan bile 20 güne yakın sürdü, daha toparlamis değildir bizim de,zamanla sizin de düzelecek.Çok çok geçmiş olsun
Fazlasıyla şiddetli hissedilmiş sanırım
Alayım hemen
Bu arada iplik görüntüsü haricinde ben dışkısında, sanki doğum öncemizde bizde gelen nişan kıvamında mukus gözlemliyorum. Bu sanırım geçirdiği hastalık kaynaklı oluşmuş. Çünkü böyle tanımlayan hiç görmedim.
Yaa Kokuda azalma yumurtayı kestikten sonra bizde de oldu. Komple düzelmedi tabi henüz.
Teşekkür ederim katinacım
Vaaaay akşam akşam cebelleştiğim kızım tam tamına 4 saat uyuyarak anasına jest yaptııııbu kadar uyuduğu bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmemiştir
Sağol cnm, evet epey korkutucuydu, çoğu ksii dışarda, evde olanların da pek uyuyacağım sanmam. Mukus olayı aslında çok fazla sebepten olabiliyormuş, yani duzelmeyedebilir diye düşünüyorum. Kan bile 20 güne yakın sürdü, daha toparlamis değildir bizim de,zamanla sizin de düzelecek.
Yaa kanda da çıktı demek. Allah kolaylık versin
Bakalım bizim kaç günde düzelecek
ben de evde aç geziyorum su anda bi düzen pek tutturamadım. Kahvaltıları yulafla geçiriyorum kahve filan derken öğlen 2-3 oluyor. Ardından karabuğdaya sardım iyi oldu. Ya da sebze yemeği. Dışarıda yemek büyük problem ben de onu düşünüyorum haftaosnu bi dışarı çıksak protein yok
Paketli gıdalarda içinde süt yumurta vs olmasa bile o ürünlerle aynı üretim bandından geçmesi sorun teşkil ediyor mu, biliyor musun? Ülker vegan bitter çikolata çıkarmış, sütsüz. Ama aynı üretim bandından geçiyo muhtemelen. Yaptığımız diyetin çölyakta olduğu gibi hassas bi diyet olmasına gerek var mı bilmiyorum.
Poğaça mıalırız bi tarif L Lalalala1
Akşam uykuları zorlamaya başladı bizim de. Algıları iyice açıldı uykuya zor geçiyor.
fön makinesi kurtarıyor beni biraz:)
Lalam artık güneş de uykuya cok zor geçmeye başladı.
Gerçi doğduğu tarihe göre atak haftasındayız
Mızır mızır eli kolu durmuyordu fön makinesi çalıştırıyorum artık uyusun diye. YouTube filan sallamıyor yanında çalışacakanında sakinleyip gözleri kapıyor. Birkaç dk çalıştırıyorum. Nerdeyse 4 saattir uyanık Ancak daldı
4 saat kesintisiz uyku muÇok çok geçmiş olsun
Fazlasıyla şiddetli hissedilmiş sanırım
Alayım hemen
Bu arada iplik görüntüsü haricinde ben dışkısında, sanki doğum öncemizde bizde gelen nişan kıvamında mukus gözlemliyorum. Bu sanırım geçirdiği hastalık kaynaklı oluşmuş. Çünkü böyle tanımlayan hiç görmedim.
Yaa Kokuda azalma yumurtayı kestikten sonra bizde de oldu. Komple düzelmedi tabi henüz.
Teşekkür ederim katinacım
Vaaaay akşam akşam cebelleştiğim kızım tam tamına 4 saat uyuyarak anasına jest yaptııııbu kadar uyuduğu bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmemiştir
Kızlar dikkat dinleyin !!!!! Gece en fazla kesintisiz 1 saat uyuyan bebeğim bu gece 5 saat beslenmeden uyudu.annem gece mamasini verdikten sonra kollarini kundaklayip agzina emzik verip ayağinda sallayarak uyuttu mucize gibi ara ara uyanir gibi oldu salladı emzigini atti tekrar verdi .kucaktan hic inmezdi bütün gece ağlardi gezdirirdik ay çok mutluyum paylaşmak istedim.ben kıyamayıp sarmiyordum meğer sarmak lazimmış.
İyiyiz çok şükürkatinaizmir canım çok çok geçmiş olsun, iyi misiniz ?
Ben de kocaelideyim malum Travmalarımız var, deprem deyince tüylerim diken diken oluyor..
Cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?