Ah kıyamamAz az uyuduk bugün de sersem gibiyiz çok şükür
Robot süpürgeyi çalıştırdım sesiyle uyuyor şimdinormalde sessiz ortamda terlik sesine gözünü açıyor
Ekmeği komple mi kessek diyeceğim ama o da çok zor. Başlamışken ufaktan glütensiz mi beslensem dedimölü gibiyim kahve yapıp kendime gelmeye çalışacağım
Sizin normalde uyku süreniz nasıl ? Bizimki hep 2-3 saat
Gündüzleri 1 saat oluyor bazen
katinaizmir bu arada güncellemeyi paylaşayım seninle de gaita tahlilini verebildik, gaitasında kan ve eritrosit, lökosit, amip görüldü. Antibiyotik şuruba başladık dün. Bir de probiyotik kullanıyoruz. Aynı zamanda yumurtayı, süt ve süt ürünleri ile dana etini de kestim.
Şu puset olayından nefret ediyorum ya her yolu denedim minder, çarşaf yastık hep olmadı.Kızlar puset minderi aldım çocuk sanki havada duruyor ya sizinkilerde öyle mi ? Bizim puset maxi cosi kendi minderi var terletiyor diye çarşafla minder aldım başka ama çocuk havada duruyor sanki bilemedim birde alt kemer bağlama yeri için mindere delik yapmışlar tam çocuğun popoda kalıyor aşağı kıvırdım artık kemer yerini anlamadım minder mi hatalı
Mindere delik yapmışlar alt kemer tokası çıksın diye oradan çıkartırsam çocuğun belinde kalıyor bağlanmıyor. Bende böyle aşağı kıvırdım şöyle bağladım doğru mu acaba zaten bağlatmıyor isyan çıkıyor hemendeŞu puset olayından nefret ediyorum ya her yolu denedim minder, çarşaf yastık hep olmadı.
Seninki olmuş bence
Heee bu seferde kemer mi bağlanmıyor?
Bizim sabah 8-8:30 gibi uyandığında sonra bir da 11 gibi falan uyuyor 2 saatte bir emmek için uyanıyor canım çoğunlukla. Sonra 6 gibi uyandığında akşam 10-11 e kadar pek verimli uyumuyor gece de 2 kez uyanıyor.Az az uyuduk bugün de sersem gibiyiz çok şükür
Robot süpürgeyi çalıştırdım sesiyle uyuyor şimdinormalde sessiz ortamda terlik sesine gözünü açıyor
Ekmeği komple mi kessek diyeceğim ama o da çok zor. Başlamışken ufaktan glütensiz mi beslensem dedimölü gibiyim kahve yapıp kendime gelmeye çalışacağım
Sizin normalde uyku süreniz nasıl ? Bizimki hep 2-3 saat
Gündüzleri 1 saat oluyor bazen
katinaizmir bu arada güncellemeyi paylaşayım seninle de gaita tahlilini verebildik, gaitasında kan ve eritrosit, lökosit, amip görüldü. Antibiyotik şuruba başladık dün. Bir de probiyotik kullanıyoruz. Aynı zamanda yumurtayı, süt ve süt ürünleri ile dana etini de kestim.
Emniyet kemeri de bağlanmışMindere delik yapmışlar alt kemer tokası çıksın diye oradan çıkartırsam çocuğun belinde kalıyor bağlanmıyor. Bende böyle aşağı kıvırdım şöyle bağladım doğru mu acaba zaten bağlatmıyor isyan çıkıyor hemende
Çarşaf terletmiyor ben memnunum bu ikinci çarşafımız minderle takım olsun diye aldım
Güzel kızlar kıyafetimize bakmasın ev pijamalarıyla bu kadar yakışıklı oluyoruz
Minderin deliği yanlış işte çocuğun belinde yapmışlar normalde kemer tokası oradan çıkacak yaEmniyet kemeri de bağlanmış
Ben yanlış bi şey görmedim vallaolmuş
Ben kullanıyorum çok memnunum sürekli üstünü açıyor çünkü. Hello baby marka almıştık e bebekten biz kalınlığıda ideal 1.5tog. Normalde zıbınla yatırmak lazımmış evimiz 24-26° arası çünkü ama ben yinede uzun kollularla yatırıyorum terlemiyor.Kızlar uyku tulumu kullanan var mı öneride bulunabilir misiniz
Sagol canim hava guzel olunxa cikiyoruz disari. Cok gazli bazen hic durmuyor surekli agliyor. Bazende hic biseyi yok. Karisik. Cocuk dr kolik diyor beyaz gurultu vs ac dedi ama acmadim alistrmak istemedim. Onun yerine ninni cocuk sarkilari ilahi aciyorum dinliyor sakinlesiyor. Bebek arabasinda da tirtikli yollardan gidersem duruyor. Yoksa surekli ağlamaaMinnoş geziyor görüyorum cici bi kız olucakgaz durumunuz nasıll
Ben lcw den aldım 3-6 ay oluyor şu an 2.5 tog yorgan kalınlığındaKızlar uyku tulumu kullanan var mı öneride bulunabilir misiniz
Beyaz gürültü benim elim ayağım eğer gönlü ister de uyursa daha uzun uyuyor ama istemezse hiçbir şey fayda etmiyorSagol canim hava guzel olunxa cikiyoruz disari. Cok gazli bazen hic durmuyor surekli agliyor. Bazende hic biseyi yok. Karisik. Cocuk dr kolik diyor beyaz gurultu vs ac dedi ama acmadim alistrmak istemedim. Onun yerine ninni cocuk sarkilari ilahi aciyorum dinliyor sakinlesiyor. Bebek arabasinda da tirtikli yollardan gidersem duruyor. Yoksa surekli ağlamaa
Uyumadiginda aglama krizine girip uyumama süresi uzuyor bunumu diyorsun canimBeyaz gürültü benim elim ayağım eğer gönlü ister de uyursa daha uzun uyuyor ama istemezse hiçbir şey fayda etmiyor
Benim bebeğime çok benzettimZafer benimSaçını tararken kucağımda bayıldı Gideyim de bı anne kahvesi içeyim
Stokladigim bezleri bitirmeye çalışıyorum. 5500 kilomuz 2 no sıkıyor bacakları gerçekten. 3e gecicem bendeKızlar sleepy bezde kaç numaradasınız biz bir haftadır falan 3 numaraya geçtik 5400gramız. Baya rahat geldi kaçakta olmadı. Bacaklarını sıkıyordu 2 no ve çiş taşırmaya başlamıştı son günlerde.
Ay çok rahatladı yavrum baya boyut farkı var 2 ve 3 arasında gerçekten. Bende 3 paket vardı açılmamış 2 no iade ettim.Stokladigim bezleri bitirmeye çalışıyorum. 5500 kilomuz 2 no sıkıyor bacakları gerçekten. 3e gecicem bende
Yok uyuduğu zaman açıyorum 1 saat uyuyacaksa 2 saat uyuyor beyaz gürültü açıkkenUyumadiginda aglama krizine girip uyumama süresi uzuyor bunumu diyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?