2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah kıyamam bizim tahlil temiz çıkmıştı, şaşırmıştım gözle görülen kan nasıl çıkmaz diye. Dana eti ve süt ürünlerini ilk doktor kestirmisti, yumurtayı kendim kestim. sonra gastroya gidince dana etine dön dedi. Henüz dönemedim korkudan, bı ara denemem gerek.Kan tahlilleri çıkmış bizim de kandaki değer alerjiye işaret ediyor ki, diyetle kaka düzeldi çok şükür. 20 güne yakın sürdü, sabır diliyorum sana da. Kolay değil, evde bi şekilde bişeyler uyduruyoruz da, geçen gün dışarıdan aç döndüm, bir saat aradık, ya içinde var ya marinesinde var. Yok diyene guvenemedim vs. Evde geliştiricem yeni tarifler, poğaça buldum mesela

Şu puset olayından nefret ediyorum ya her yolu denedim minder, çarşaf yastık hep olmadı.
Seninki olmuş bence
Heee bu seferde kemer mi bağlanmıyor?

Şu puset olayından nefret ediyorum ya her yolu denedim minder, çarşaf yastık hep olmadı.
Seninki olmuş bence
Heee bu seferde kemer mi bağlanmıyor?
Mindere delik yapmışlar alt kemer tokası çıksın diye oradan çıkartırsam çocuğun belinde kalıyor bağlanmıyor. Bende böyle aşağı kıvırdım şöyle bağladım doğru mu acaba zaten bağlatmıyor isyan çıkıyor hemende
Çarşaf terletmiyor ben memnunum bu ikinci çarşafımız minderle takım olsun diye aldım

Güzel kızlar kıyafetimize bakmasın ev pijamalarıyla bu kadar yakışıklı oluyoruz

Eklentiler

• 2F49B609-805E-4291-8CD3-0A52B7E1079B.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 84
Bizim sabah 8-8:30 gibi uyandığında sonra bir da 11 gibi falan uyuyor 2 saatte bir emmek için uyanıyor canım çoğunlukla. Sonra 6 gibi uyandığında akşam 10-11 e kadar pek verimli uyumuyor gece de 2 kez uyanıyor.

Yani aslında çok uzun bir uykusu yok ama en azından uyumak İçin bize imkan tanıyor az az.
maviss_34 40’tan sonra fena oldu demiş bakalım bizim süt oğlan nasıl olacak

Emniyet kemeri de bağlanmış
Ben yanlış bi şey görmedim valla olmuş

Kizlar bebegimi hem emziriyorum (fazla sütüm yok ama) hemde mama veriyorum
Mamayi 4-5 saat de bir 80 cc olarak verjyorum 80 cc fazlamı acaba aralarda da emziriyorum

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı öneride bulunabilir misiniz
Ben kullanıyorum çok memnunum sürekli üstünü açıyor çünkü. Hello baby marka almıştık e bebekten biz kalınlığıda ideal 1.5tog. Normalde zıbınla yatırmak lazımmış evimiz 24-26° arası çünkü ama ben yinede uzun kollularla yatırıyorum terlemiyor.

Minnoş geziyor görüyorum cici bi kız olucakgaz durumunuz nasıll
Sagol canim hava guzel olunxa cikiyoruz disari. Cok gazli bazen hic durmuyor surekli agliyor. Bazende hic biseyi yok. Karisik. Cocuk dr kolik diyor beyaz gurultu vs ac dedi ama acmadim alistrmak istemedim. Onun yerine ninni cocuk sarkilari ilahi aciyorum dinliyor sakinlesiyor. Bebek arabasinda da tirtikli yollardan gidersem duruyor. Yoksa surekli ağlamaa

Beyaz gürültü benim elim ayağım eğer gönlü ister de uyursa daha uzun uyuyor ama istemezse hiçbir şey fayda etmiyor

Kızlar az evvel mochi ile saydığım sütü biberona koydum verdim valla götürdü
Aslında biberonu anne değil anne dışında bir kişinin vermesi gerekiyormuş ama ben verdim artık çok az deneme amaçlı. Gelince eşime verdireceğim.

Böyle kolay olacağını düşünüyorum en azından dışarı çıkabilirim ufak tefek işler içine, mesela kuaför

Kızlar sleepy bezde kaç numaradasınız biz bir haftadır falan 3 numaraya geçtik 5400gramız. Baya rahat geldi kaçakta olmadı. Bacaklarını sıkıyordu 2 no ve çiş taşırmaya başlamıştı son günlerde.

Stokladigim bezleri bitirmeye çalışıyorum. 5500 kilomuz 2 no sıkıyor bacakları gerçekten. 3e gecicem bende

Göbek fıtığı oldu bebekcikim ikinmaktan ağlamaktan . Görünce içim bk hoş oluyor. Doktor 2 yasa kadar vakti var dedi sıkıntı yokmuş. Ama keşke Br çaresi olsa..

Stokladigim bezleri bitirmeye çalışıyorum. 5500 kilomuz 2 no sıkıyor bacakları gerçekten. 3e gecicem bende
Ay çok rahatladı yavrum baya boyut farkı var 2 ve 3 arasında gerçekten. Bende 3 paket vardı açılmamış 2 no iade ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…