2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
2 buçuk saatte ben uyumuşum cok iyi geldi inşallah geceler en azından böyle devam eder
Kuzum anakucağında müzikler var, uygulamadan da açtım, YouTube da da. Aynı etkiyi yapmıyor.
Ya tamamen sessizlikte uyuyacak, o zaman da çıt sesine sıçrıyor. Ya da gürültüde uyuyacak bi garip:)
Geceleri normalde en düzgün uykusu alarm kurulmuş gibi 2 saat oluyor. 1 buçuk saat ben uyursam şanslı sayıyorum kendimi
Düzenli 3 lere ben de razıyım

4 de olur 5 de olur artık

Bizi de bir kere uykudayken yakalamıştı o zaman çok korkmuştum insan etkisinde kalıyor

İzmir çok kötü sallandı kızlar çok kötü
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun canim gece olunca daha korkutucu oluyor şuan evlerde misiniz nasıl durumlar T temmuzekim canım sende izmirdeydin iyi misin hiç ses vermemissin ve hatırlayamadığım bir çok annemiz var İzmirli olan herşey yolundadır inşallah kizlar

Amin cnm sağol, evlerdeyiz,çok kötüydü gerçekten 35 yasindayim ilk kez bu kadar korktum.

Vay be 4 aşı. Ben Almanyadayim, doğduğu ilk gün hepatit aşısı vuruldu oğlum bende hepatit olduğu için. Bir diğer randevusu 30 Aralıkta o zamana kadar ne aşı var ne kontrol. O günde de tekrar hepatit vuracaklarmış. Diğer aşıları ne zaman yaparlar daha bilmiyorum. Her işleri çok yavaş buranın yaa.

Çok sağ ol canım çok şiddetliydi yine 2020de olan gibi olacak diye ödümüz koptu resmen ve ilk aklıma gelen herhangi bir durumda bebeğim ne yiyecek benim oldu. Çantasına mama su ve yedek biberon ayarlayacağım bugün

Size de geçmiş olsun, bence de ayarlamak gerek, ben de aynı şeyi düşündüm. Önlem almak gerek.

Size de geçmiş olsun, bence de ayarlamak gerek, ben de aynı şeyi düşündüm. Önlem almak gerek.
Sağ ol canım hepimize geçmiş olsun hayatın gerçekleri yine yüzümüze vurdu dün gece çantamız hep hazır aslında kıyafet, bez vs ama mamayı hep biryere giderken koyardım şimdi sürekli bulunduracağım işte nasip o an alabileceksek alıp çıkacağız işte

Kızlar bugün 40 sonrası kontrolüm var. Aranızda spiral taktıran var mı?
Bebeğimizi biraz zor elde ettik ama ne olur ne olmaz acaba taktırsam mı diye düşünüyorum.

T temmuzekim çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın canım aklıma hemen bebeklerimiz geldi benim de. Biz de Kocaeli’de oturuyoruz ve depremi düşünmek bile beni gerim gerim geriyor..

Kızlar bugün 40 sonrası kontrolüm var. Aranızda spiral taktıran var mı?
Bebeğimizi biraz zor elde ettik ama ne olur ne olmaz acaba taktırsam mı diye düşünüyorum.
Ben de taktırmayı düşünüyorum. Ama koruyuculuk nasıl çok emin olamıyorum. Doktorum doğum sonrası 2.ay donunda direkt gel takalım demişti. Randevu alacağım bakalım

Bnde düşünüyorum ama nerde okusam onunla cokmhamile kalan var bu biraz korkutucu

Ben de taktırmayı düşünüyorum. Ama koruyuculuk nasıl çok emin olamıyorum. Doktorum doğum sonrası 2.ay donunda direkt gel takalım demişti. Randevu alacağım bakalım
Ben bi sorayım danışayım size de yazarım Kızlar, belki de taktırıl gelirim. O kadar dert arasında bşr de korunma yöntemi derdim olmasın Yahu.

Ama dediğiniz gibi ben de spiral ile hamile kalan çok insan duydum.

Bekliyorum haberini.spiralle beraber baska önlemde almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…