2 buçuk saatte ben uyumuşum cok iyi geldi4 saat kesintisiz uyku mu
Oh maşallah ya az biraz olsun dinlenmişsiniz canım benim, yaşadık fön makinesi demek istiyorum. Gerçekten fön makinesini açıyor musun yoksa o tarz sesler çıkaran uygulamalar var ya onlardan mı yararlanıyorsun
Bizimki yine standart bi 3 gibi uyandı bir de 6 da böyle olsun canımı yesin ya 3 saat de yetiyor bana uyumak İçin.
4 de olur 5 de olur artıkÇok çok geçmiş olsun
Fazlasıyla şiddetli hissedilmiş sanırım
Alayım hemen
Bu arada iplik görüntüsü haricinde ben dışkısında, sanki doğum öncemizde bizde gelen nişan kıvamında mukus gözlemliyorum. Bu sanırım geçirdiği hastalık kaynaklı oluşmuş. Çünkü böyle tanımlayan hiç görmedim.
Yaa Kokuda azalma yumurtayı kestikten sonra bizde de oldu. Komple düzelmedi tabi henüz.
Teşekkür ederim katinacım
Vaaaay akşam akşam cebelleştiğim kızım tam tamına 4 saat uyuyarak anasına jest yaptııııbu kadar uyuduğu bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmemiştir
Bizi de bir kere uykudayken yakalamıştı o zaman çok korkmuştum insan etkisinde kalıyorSağolasin, değilim hala etkisindeyiz uyumadik. Mideme ağrı saplandı, bütün eklemlerim gevşek halaMerkez üssüne yakınız diye mi bilmiyorum ama ben böyle korktuğumu hatırlamıyorum ki 30 Ekim:i de yaşadım
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun canim gece olunca daha korkutucu oluyor şuan evlerde misiniz nasıl durumlar T temmuzekim canım sende izmirdeydin iyi misin hiç ses vermemissin ve hatırlayamadığım bir çok annemiz var İzmirli olan herşey yolundadır inşallah kizlarİzmir çok kötü sallandı kızlar çok kötü
Amin cnm sağol, evlerdeyiz,çok kötüydü gerçekten 35 yasindayim ilk kez bu kadar korktum.Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun canim gece olunca daha korkutucu oluyor şuan evlerde misiniz nasıl durumlar T temmuzekim canım sende izmirdeydin iyi misin hiç ses vermemissin ve hatırlayamadığım bir çok annemiz var İzmirli olan herşey yolundadır inşallah kizlar
Vay be 4 aşı. Ben Almanyadayim, doğduğu ilk gün hepatit aşısı vuruldu oğlum bende hepatit olduğu için. Bir diğer randevusu 30 Aralıkta o zamana kadar ne aşı var ne kontrol. O günde de tekrar hepatit vuracaklarmış. Diğer aşıları ne zaman yaparlar daha bilmiyorum. Her işleri çok yavaş buranın yaa.Kızlar 2.ay aşılarımızı olacağız da yarın hem devletin 3 aşısı hem de rota yı birlikte yapalım dedi aile sağlığındaki hemşire. Siz nasıl yaptırdınız 4 aşı birden fazla geldi gibi banaama hiç sorun olmaz dedi kadın emin olamadım. Siz nasıl bir yol izlediniz
Çok sağ ol canım çok şiddetliydi yine 2020de olan gibi olacak diye ödümüz koptu resmen ve ilk aklıma gelen herhangi bir durumda bebeğim ne yiyecek benim oldu. Çantasına mama su ve yedek biberon ayarlayacağım bugünÇok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun canim gece olunca daha korkutucu oluyor şuan evlerde misiniz nasıl durumlar T temmuzekim canım sende izmirdeydin iyi misin hiç ses vermemissin ve hatırlayamadığım bir çok annemiz var İzmirli olan herşey yolundadır inşallah kizlar
Size de geçmiş olsun, bence de ayarlamak gerek, ben de aynı şeyi düşündüm. Önlem almak gerek.Çok sağ ol canım çok şiddetliydi yine 2020de olan gibi olacak diye ödümüz koptu resmen ve ilk aklıma gelen herhangi bir durumda bebeğim ne yiyecek benim oldu. Çantasına mama su ve yedek biberon ayarlayacağım bugün
Sağ ol canım hepimize geçmiş olsun hayatın gerçekleri yine yüzümüze vurdu dün geceSize de geçmiş olsun, bence de ayarlamak gerek, ben de aynı şeyi düşündüm. Önlem almak gerek.
3 hafta kullandım ama fayda yerine şiddeti artınca ağlamaların, bıraktım damlayı kullanmayı..Kaç gün kullanıp bıraktınız acaba bizimki ilaçtan sonra rahatlıyor çünkü doktor tamam diyene kadar düzenli devam edeceğiz sanırım
Geçmiş olsun..Allah beterinden korusunİzmir çok kötü sallandı kızlar çok kötü
Sağol cnm, amin inşallahGeçmiş olsun..Allah beterinden korusun
Bnde düşünüyorum ama nerde okusam onunla cokmhamile kalan var bu biraz korkutucuKızlar bugün 40 sonrası kontrolüm var. Aranızda spiral taktıran var mı?
Bebeğimizi biraz zor elde ettik ama ne olur ne olmaz acaba taktırsam mı diye düşünüyorum.
Ben de taktırmayı düşünüyorum. Ama koruyuculuk nasıl çok emin olamıyorum. Doktorum doğum sonrası 2.ay donunda direkt gel takalım demişti. Randevu alacağım bakalımKızlar bugün 40 sonrası kontrolüm var. Aranızda spiral taktıran var mı?
Bebeğimizi biraz zor elde ettik ama ne olur ne olmaz acaba taktırsam mı diye düşünüyorum.
Bnde düşünüyorum ama nerde okusam onunla cokmhamile kalan var bu biraz korkutucu
Ben bi sorayım danışayım size de yazarım Kızlar, belki de taktırıl gelirim. O kadar dert arasında bşr de korunma yöntemi derdim olmasın Yahu.Ben de taktırmayı düşünüyorum. Ama koruyuculuk nasıl çok emin olamıyorum. Doktorum doğum sonrası 2.ay donunda direkt gel takalım demişti. Randevu alacağım bakalım
Bekliyorum haberini.spiralle beraber baska önlemde almak lazımBen bi sorayım danışayım size de yazarım Kızlar, belki de taktırıl gelirim. O kadar dert arasında bşr de korunma yöntemi derdim olmasın Yahu.
Ama dediğiniz gibi ben de spiral ile hamile kalan çok insan duydum.
Evet ya spiral kayıyormuşBnde düşünüyorum ama nerde okusam onunla cokmhamile kalan var bu biraz korkutucu
Taktırmayada korkuyorum şahsen hamileyken çatı muayenelerinnden sonraEvet ya spiral kayıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?