- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
VauvYok uyuduğu zaman açıyorum 1 saat uyuyacaksa 2 saat uyuyor beyaz gürültü açıkken
Bizde 5500 olmuşuzdur 2 numara zorlanıyor artk kakayı taşırıyor bizdede elimdekileri bitirmeye calısıyorum 3 numaraya geçicemKızlar sleepy bezde kaç numaradasınız biz bir haftadır falan 3 numaraya geçtik 5400gramız. Baya rahat geldi kaçakta olmadı. Bacaklarını sıkıyordu 2 no ve çiş taşırmaya başlamıştı son günlerde.
Yaza düzelirler inşallah parka cıkarırız beraber bebelerimiziSagol canim hava guzel olunxa cikiyoruz disari. Cok gazli bazen hic durmuyor surekli agliyor. Bazende hic biseyi yok. Karisik. Cocuk dr kolik diyor beyaz gurultu vs ac dedi ama acmadim alistrmak istemedim. Onun yerine ninni cocuk sarkilari ilahi aciyorum dinliyor sakinlesiyor. Bebek arabasinda da tirtikli yollardan gidersem duruyor. Yoksa surekli ağlamaa
Biz 2 deyiz. Kaka kaçırmaya başladı ikidir..elimdekileri bitirmeye çalışıyorumKızlar sleepy bezde kaç numaradasınız biz bir haftadır falan 3 numaraya geçtik 5400gramız. Baya rahat geldi kaçakta olmadı. Bacaklarını sıkıyordu 2 no ve çiş taşırmaya başlamıştı son günlerde.
Gün içinde 2 uzun uyku uyuyor. 2-2.5 saat kadar. 9da gece uykusuna geçiyor. 12-1 gibi uyanıp karnını doyurup uyuyor sabah 4e kadar sonra tekrar beslenme ve 7.30-8 uyanış. Bana da çok uyuyormuş gibi geliyorAkşam 6dan sonra bu saatte uyuyorkucakta belki yarım saat uyuyordur o arada. Sizlerin de böyle mi?
Bizimki bugün tüm gün uyudu neredeyse, akşam da 5bucuk gibi kalktı hala da ayakta uyumuyor direniyor resmen. Dün yapilan 2.ay aşılari çarptı çocuğumuAkşam 6dan sonra bu saatte uyuyorkucakta belki yarım saat uyuyordur o arada. Sizlerin de böyle mi?
Bizimki de o saatte uyandı 6 saat olmuş neredeyse uyumadı, emzirdim şimdi ayakta sallamaya geçtim dalmaya çalışıyor.Akşam 6dan sonra bu saatte uyuyorkucakta belki yarım saat uyuyordur o arada. Sizlerin de böyle mi?
Bı hafta kadar bizim de öyle sürmüştü geçenlerdez ben de öyle dusunmustum ama değişebiliyormusGün içinde 2 uzun uyku uyuyor. 2-2.5 saat kadar. 9da gece uykusuna geçiyor. 12-1 gibi uyanıp karnını doyurup uyuyor sabah 4e kadar sonra tekrar beslenme ve 7.30-8 uyanış. Bana da çok uyuyormuş gibi geliyor
Aşı uyku düzenini etkiliyor malesef.Bizimki bugün tüm gün uyudu neredeyse, akşam da 5bucuk gibi kalktı hala da ayakta uyumuyor direniyor resmen. Dün yapilan 2.ay aşılari çarptı çocuğumu
3 -4 kes emzirdim, içti de epey, iki kez uyur gibi oldu sonra ayıldı. Ayakta sallayınca gülücükler dağıtıyor etrafa sonra emzik düşüyor vs sürekli düzelt fln olmuyor hiç uyumadı o şekilde.Bende sabir kalmiyo bu saatlerde, hissediyo olacak ki bende ağlıyor sürekli,babasında susuyo en azından. Valla zor işimiz, şu efsane 3. aylık olsun lafları doğrudur inşallahBizimki de o saatte uyandı 6 saat olmuş neredeyse uyumadı, emzirdim şimdi ayakta sallamaya geçtim dalmaya çalışıyor.
Sonra da diş olayı başlayacak bizim nöbetler bitmez. Ben gece daha fena oluyorum, uykudan uyanmaz zor geliyor o yüzden olabildiğince geç yatsın geç uyansın kafasındayım3 -4 kes emzirdim, içti de epey, iki kez uyur gibi oldu sonra ayıldı. Ayakta sallayınca gülücükler dağıtıyor etrafa sonra emzik düşüyor vs sürekli düzelt fln olmuyor hiç uyumadı o şekilde.Bende sabir kalmiyo bu saatlerde, hissediyo olacak ki bende ağlıyor sürekli,babasında susuyo en azından. Valla zor işimiz, şu efsane 3. aylık olsun lafları doğrudur inşallahŞafak sayıyorum yemin ederim
Ay ben yine de maşallah diyeyim belki değişmezBı hafta kadar bizim de öyle sürmüştü geçenlerdez ben de öyle dusunmustum ama değişebiliyormus
MaşallahAy ben yine de maşallah diyeyim belki değişmez
Evet gece uyku bolununce daha zor oluyor. Yol uzun, Allah kolaylık versin hepimizeSonra da diş olayı başlayacak bizim nöbetler bitmez. Ben gece daha fena oluyorum, uykudan uyanmaz zor geliyor o yüzden olabildiğince geç yatsın geç uyansın kafasındayım
Biz daha 2. Ay aşılarını yaptırmadık önümüzdeki çarşamba yapılacak çok korkuyorum ya şu ateş olayındanMaşallahinsallah hiç değişmez ,inşallah biz de döneriz o haline
Yaa kanda da çıktı demek. Allah kolaylık versinAh kıyamambizim tahlil temiz çıkmıştı, şaşırmıştım gözle görülen kan nasıl çıkmaz diye. Dana eti ve süt ürünlerini ilk doktor kestirmisti, yumurtayı kendim kestim. sonra gastroya gidince dana etine dön dedi. Henüz dönemedim korkudan, bı ara denemem gerek.Kan tahlilleri çıkmış bizim de kandaki değer alerjiye işaret ediyor ki, diyetle kaka düzeldi çok şükür. 20 güne yakın sürdü, sabır diliyorum sana da. Kolay değil, evde bi şekilde bişeyler uyduruyoruz da, geçen gün dışarıdan aç döndüm, bir saat aradık, ya içinde var ya marinesinde var. Yok diyene guvenemedim vs. Evde geliştiricem yeni tarifler, poğaça buldum mesela
Akşam uykuları zorlamaya başladı bizim de. Algıları iyice açıldı uykuya zor geçiyor.Akşam 6dan sonra bu saatte uyuyorkucakta belki yarım saat uyuyordur o arada. Sizlerin de böyle mi?
Lalam artık güneş de uykuya cok zor geçmeye başladı.Bizimki de o saatte uyandı 6 saat olmuş neredeyse uyumadı, emzirdim şimdi ayakta sallamaya geçtim dalmaya çalışıyor.
Ben de kaç gün stres yaptım. İki farklı ateş ölçer aldım, doktorla ve ebeyle calpol ölçüsünü saatlerini vs sordum. Korktuğum gibi olmadı normalde 36.6 olurdu en fazla 37.3 fln görmüşümdür. On dakikada bir kontrol edip manyak olmuştum. Korkma, baktın 38 e yaklasiyo verirsin calpolu, doktorlar öyle diyor.Biz daha 2. Ay aşılarını yaptırmadık önümüzdeki çarşamba yapılacak çok korkuyorum ya şu ateş olayından
O vegan çikolatayı geçen günkü Migros indirimiyle stokladim. Onlineda yazmıyordu, pakette yazıyor aynı fabrikada üretilmiştir diye. Yedim günde iki parça bı sorun olmadı. Sadece hafif yeşile döndü, yeşil sebze yemiştim ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yani bana doktor etiket okuyacaksın dedi ama bu detayı ben de o an düşünüp soramadım. Bence o kadar da değildir yaYaa kanda da çıktı demek. Allah kolaylık versin
Bakalım bizim kaç günde düzelecek
ben de evde aç geziyorum su anda bi düzen pek tutturamadım. Kahvaltıları yulafla geçiriyorum kahve filan derken öğlen 2-3 oluyor. Ardından karabuğdaya sardım iyi oldu. Ya da sebze yemeği. Dışarıda yemek büyük problem ben de onu düşünüyorum haftaosnu bi dışarı çıksak protein yok
Paketli gıdalarda içinde süt yumurta vs olmasa bile o ürünlerle aynı üretim bandından geçmesi sorun teşkil ediyor mu, biliyor musun? Ülker vegan bitter çikolata çıkarmış, sütsüz. Ama aynı üretim bandından geçiyo muhtemelen. Yaptığımız diyetin çölyakta olduğu gibi hassas bi diyet olmasına gerek var mı bilmiyorum.
Poğaça mıalırız bi tarif L Lalalala1
Akşam uykuları zorlamaya başladı bizim de. Algıları iyice açıldı uykuya zor geçiyor.
fön makinesi kurtarıyor beni biraz:)
Lalam artık güneş de uykuya cok zor geçmeye başladı.
Gerçi doğduğu tarihe göre atak haftasındayız
Mızır mızır eli kolu durmuyordu fön makinesi çalıştırıyorum artık uyusun diye. YouTube filan sallamıyor yanında çalışacakanında sakinleyip gözleri kapıyor. Birkaç dk çalıştırıyorum. Nerdeyse 4 saattir uyanık Ancak daldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?