2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizde 5500 olmuşuzdur 2 numara zorlanıyor artk kakayı taşırıyor bizdede elimdekileri bitirmeye calısıyorum 3 numaraya geçicem

Yaza düzelirler inşallah parka cıkarırız beraber bebelerimizi

Biz 2 deyiz. Kaka kaçırmaya başladı ikidir..elimdekileri bitirmeye çalışıyorum

Akşam 6dan sonra bu saatte uyuyor kucakta belki yarım saat uyuyordur o arada. Sizlerin de böyle mi?
Gün içinde 2 uzun uyku uyuyor. 2-2.5 saat kadar. 9da gece uykusuna geçiyor. 12-1 gibi uyanıp karnını doyurup uyuyor sabah 4e kadar sonra tekrar beslenme ve 7.30-8 uyanış. Bana da çok uyuyormuş gibi geliyor

Uyudu sanmisim zaten şu an babası uğraşıyor hala Bizde iki uzun uyku yaptık bugün ama engec 10,10:30 gibi geçerdi gece uykusuna,o kısım zorluyor

Gün içinde 2 uzun uyku uyuyor. 2-2.5 saat kadar. 9da gece uykusuna geçiyor. 12-1 gibi uyanıp karnını doyurup uyuyor sabah 4e kadar sonra tekrar beslenme ve 7.30-8 uyanış. Bana da çok uyuyormuş gibi geliyor
Bı hafta kadar bizim de öyle sürmüştü geçenlerdez ben de öyle dusunmustum ama değişebiliyormus

Bizimki de o saatte uyandı 6 saat olmuş neredeyse uyumadı, emzirdim şimdi ayakta sallamaya geçtim dalmaya çalışıyor.
3 -4 kes emzirdim, içti de epey, iki kez uyur gibi oldu sonra ayıldı. Ayakta sallayınca gülücükler dağıtıyor etrafa sonra emzik düşüyor vs sürekli düzelt fln olmuyor hiç uyumadı o şekilde.Bende sabir kalmiyo bu saatlerde, hissediyo olacak ki bende ağlıyor sürekli,babasında susuyo en azından. Valla zor işimiz, şu efsane 3. aylık olsun lafları doğrudur inşallahŞafak sayıyorum yemin ederim

Sonra da diş olayı başlayacak bizim nöbetler bitmez. Ben gece daha fena oluyorum, uykudan uyanmaz zor geliyor o yüzden olabildiğince geç yatsın geç uyansın kafasındayım

Yaa kanda da çıktı demek. Allah kolaylık versin
Bakalım bizim kaç günde düzelecek
ben de evde aç geziyorum su anda bi düzen pek tutturamadım. Kahvaltıları yulafla geçiriyorum kahve filan derken öğlen 2-3 oluyor. Ardından karabuğdaya sardım iyi oldu. Ya da sebze yemeği. Dışarıda yemek büyük problem ben de onu düşünüyorum haftaosnu bi dışarı çıksak protein yok
Paketli gıdalarda içinde süt yumurta vs olmasa bile o ürünlerle aynı üretim bandından geçmesi sorun teşkil ediyor mu, biliyor musun? Ülker vegan bitter çikolata çıkarmış, sütsüz. Ama aynı üretim bandından geçiyo muhtemelen. Yaptığımız diyetin çölyakta olduğu gibi hassas bi diyet olmasına gerek var mı bilmiyorum.

Poğaça mı alırız bi tarif L Lalalala1
Akşam 6dan sonra bu saatte uyuyor kucakta belki yarım saat uyuyordur o arada. Sizlerin de böyle mi?
Akşam uykuları zorlamaya başladı bizim de. Algıları iyice açıldı uykuya zor geçiyor.
fön makinesi kurtarıyor beni biraz:)

Bizimki de o saatte uyandı 6 saat olmuş neredeyse uyumadı, emzirdim şimdi ayakta sallamaya geçtim dalmaya çalışıyor.
Lalam artık güneş de uykuya cok zor geçmeye başladı.
Gerçi doğduğu tarihe göre atak haftasındayız
Mızır mızır eli kolu durmuyordu fön makinesi çalıştırıyorum artık uyusun diye. YouTube filan sallamıyor yanında çalışacak anında sakinleyip gözleri kapıyor. Birkaç dk çalıştırıyorum. Nerdeyse 4 saattir uyanık Ancak daldı

Biz daha 2. Ay aşılarını yaptırmadık önümüzdeki çarşamba yapılacak çok korkuyorum ya şu ateş olayından
Ben de kaç gün stres yaptım. İki farklı ateş ölçer aldım, doktorla ve ebeyle calpol ölçüsünü saatlerini vs sordum. Korktuğum gibi olmadı normalde 36.6 olurdu en fazla 37.3 fln görmüşümdür. On dakikada bir kontrol edip manyak olmuştum. Korkma, baktın 38 e yaklasiyo verirsin calpolu, doktorlar öyle diyor.

O vegan çikolatayı geçen günkü Migros indirimiyle stokladim. Onlineda yazmıyordu, pakette yazıyor aynı fabrikada üretilmiştir diye. Yedim günde iki parça bı sorun olmadı. Sadece hafif yeşile döndü, yeşil sebze yemiştim ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yani bana doktor etiket okuyacaksın dedi ama bu detayı ben de o an düşünüp soramadım. Bence o kadar da değildir ya Bağırsak tepkili alerji bizimkisi kategorisi orta gibi düşün. Yine de sorarım bı sonraki kontrolde.
Poğaçayı da annem yapmış, ben de ondan sonra evde denedim. 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 çay bardağı ılık su, 3 kabartma tozu, 1 yada 1,5 çay kaşığı tuz, aldığı kadar un. İçine haşlanmış patates, tuz, karabiber koydum. Şekil verip galeta ununa buladim üst kısmını, 180 derecede pişene kadar. Patates, poğaçayı yumuşak tutuyor piştikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…