Dün bende uyutup pusete koydumBenim minik de aynı dün gün içerisinde neredeyse adam akıllı hiç uyumadı, sürekli mikirdandi. Gece de tam dalamadi asla ya homurdandı ya da ikinip durdu nasıl olacak böyle bilemiyorum..
Valla dün aldım pusete koyduk karşıma ben ütü yaptım o izledisonra aldım yanıma yine pusetle ben işimi yaptım o bana baktı kucak kucak nereye kadar valla kas yaptı kollar
İnat ettim hala kendi yatağımızdan salona geçmedim sallıyorum bakalım uyursa burda uyumaya devam edeceğim.Hooooop bakıyorum bu gece de yine herkes için benzer geçmişbir de atak haftasındayız bizim için enfes Günler oluyor
Dün bende uyutup pusete koydumBak işte çaresizlik aynı şeyi yaptırıyor Eşim diyo ki, yazık iki büklüm yatiyo yavrum Valla uyuması lazım iki büklüm oluversin dedim. moklu kusmuklu çamaşırlarını astım evi topladim. Yemeği de oyun halısındayken yapabildim. İnsallah donemseldir bu halleri, yoksa işimiz çok zor
Şuraya bir esneme fotisi bırakayım
Fotoğrafa 3 sn bakınca uyuyorsunuz..
Ben düzelebileceğimize olan inancımı kaybettim katina…Valla tarihleri ben de bilmiyorum öncesi sonrası sürüyor diyorlarDuzelicez inşallah be hem efsane 3 aylık olmaya da az kaldı
Kolye mi bileklik mi onerirsin canim ilk oğlumda kullanmıştım dis zamani çok işe yaradığını düşünüyorumKızlar eşimin mağazası. Grubumuza özel ben indirim alırım eşimdenEki Görüntüle 3158582 Kehribarstore Doğal Damla Kehribar Bebek Kolye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Geçmiş olsun canim kg alımı az ise reflü olabilir demişti hemsirem kusmadan dolayıKızlar kızı doktora götürcem bugün kusmasından kaynaklı kilo alımı çok az ve kusmasını görmezden gelmek istemiyorum canım sıkıldı epey bir alerjisi enfeksiyonu varsa önceden müdahale ederiz en azından umarım ciddi bir şey yoktur
Sadece anne sütü alıyor nasıl bir önlem alınabilir kiGeçmiş olsun canim kg alımı az ise reflü olabilir demişti hemsirem kusmadan dolayı
Hiç başıma gelmedi canim yediğine ictigine dikkat edilir galiba böyle bir durumfa da bebekler hep annelerden etkileniyor sonuç olarakSadece anne sütü alıyor nasıl bir önlem alınabilir ki
İnşallah hemen sonuç alırız yaHiç başıma gelmedi canim yediğine ictigine dikkat edilir galiba böyle bir durumfa da bebekler hep annelerden etkileniyor sonuç olarak
Kızlar kızı doktora götürcem bugün kusmasından kaynaklı kilo alımı çok az ve kusmasını görmezden gelmek istemiyorum canım sıkıldı epey bir alerjisi enfeksiyonu varsa önceden müdahale ederiz en azından umarım ciddi bir şey yoktur
Seni takipteyim canım buraya yazar mısın doktorun ne dediğimi. Bizimki de hala kusuyor ama kilo da alıyor. Bazen o kadar çok kusuyor ki kıyafet değişmekten bi hal oluyoruz. Kimi zaman emdiği süt kıvamında kimi zaman da peynirli kusuyor bu aradaSadece anne sütü alıyor nasıl bir önlem alınabilir ki
Aynen hatta bazen de su çıkarıyor tamamen her gün çamaşır yıkıyorum çünkü bir sonraki beslenmeye kadar kusuyor bazen emzirdikten sonra gaz çıkarmaya çekinir oldum o zaman da kusuyorSeni takipteyim canım buraya yazar mısın doktorun ne dediğimi. Bizimki de hala kusuyor ama kilo da alıyor. Bazen o kadar çok kusuyor ki kıyafet değişmekten bi hal oluyoruz. Kimi zaman emdiği süt kıvamında kimi zaman da peynirli kusuyor bu arada
Ayni benim bebisi tarif etmişsinNe oluyor bu bebelere anlamadım bizimki de asla tam dalmıyor hep bir homurdanma hep bir ağlama dün öğlen uykusunda bir ağlamaya başladı sanki etinden et koparmışlar gibi aşı zamanındaki gibi ağladı aklım çıktı bir şey oldu diye koşa koşa yanına gittim geri uyumuş 15-20 dakika sonra da uyandı zaten gündüz uykularında maximum 40 dakikayı gördüm
Reflü mu var acaba kafası biraz yüksek mi yatirsanSeni takipteyim canım buraya yazar mısın doktorun ne dediğimi. Bizimki de hala kusuyor ama kilo da alıyor. Bazen o kadar çok kusuyor ki kıyafet değişmekten bi hal oluyoruz. Kimi zaman emdiği süt kıvamında kimi zaman da peynirli kusuyor bu arada
Doktor reflü dedi canım reflü yatağında yatırıyorum hep ama ne zaman bitecek bilmiyorumReflü mu var acaba kafası biraz yüksek mi yatirsan
Benim.bebisde hep bir yutkunma var Bende reflu den supheleniyroum süt boğazına geri mi.geliyor diyeDoktor reflü dedi canım reflü yatağında yatırıyorum hep ama ne zaman bitecek bilmiyorum
Anti reflü thıcker verebilir. Beslenmeden sonra suyla karıştırıp veriyorsun katılaştırıcıSadece anne sütü alıyor nasıl bir önlem alınabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?