- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Bende bu biberon var buna kolik aparati alsam uyarmi
Satıcısı sadece kolik biberonlara uyumludur yazmış
Eve gidince bir deneyeyim uyarsa yazayım canım tek aparatı alırsınBu natural canım uyuyor mu bilmiyorum açıkcası.
Biberon olarak güzel hava içmiyor bebek ama kolikse yapacak bir şey yok malesef ağlıyorPhilipsn kolik biberonundan memnunmusn
Normalde hamilelikte tylolhot u önermiyorlar diye hatırlıyorum, istersen içme limon sıkıp iç onun zararı olmaz herhaldeKızlar başım çatlıyor biraz da kırıklığım var grip olacak gibiyim, tylolhot içebiliyor muyuz emzirme döneminde?
Ben kullanıyorum, memnunum ama çok ta bişey fark etmiyor gibi. Onda da düzgün tutmazsan hava yutabiliyor, diğerlerinde de. Eğer daha önce bi arkadaşımda görmüş olsaydım, kolik biberon almazdım. Haznesi plastik bu arada.Philipsn kolik biberonundan memnunmusn
Sağolun kaka tahlili yapıldı ordan cıktı alerjisi olduğu. Ben ne zaman süt yoğurt yesem bebeğim her emdiğini püskürterek kustuSize de geçmiş olsun. Tanı nasıl koyuldu?
Benimde aynı ilacı verdi dr bende kullanıyorumSüt ürünleri diyetindeyim, günlük kalsiyum ihtiyacına destek olarak kullanmam gerekiyor, bu açığı besinler aracılığı ile kapatmak çok mümkün değil.
Göz teması var mı kısa süreli de olsa, ve sosyal gülümseme denen göz teması halinde gülümsüyor mu? Seçici de olsa bunları yaptığı birileri var mı?Ya benim kız nedem gülmuyo. Gulmuyo ya ablalarına bize hiç gülmuyo. Hafif gülumsuyo gibi o kadar. Şöyle ağzını kuş gibi açsa gülse. Doktora mi gitsem diyorum. Sorsam nedem gülmuyo diye. Keyfi mi yerimde değil acaba diyorum
1 yıla kadar olmamamız normalmişKızlar selam, adet olan var mı lohusalık bittikten sonra ben bu ay olmadım çünkü merak ettim, 9 Eylül'de doğum yapmıştım
Tamam canım teşekkür ederim1 yıla kadar olmamamız normalmiş
Evet yapiyo konuşuyorum sonra o sesler çıkartıyo güzel güzel bakıyo. Hafid sanki gülumsuyo. Ama.ben böyle ağzını kuş gibi açsın istiyorumGöz teması var mı kısa süreli de olsa, ve sosyal gülümseme denen göz teması halinde gülümsüyor mu? Seçici de olsa bunları yaptığı birileri var mı?
Ya ben biraz rahatsızdım yoksa boş bırakmayız buraları da anladım ki hasta olma lüksümüz bile yok bizim ufak bebekleBuralar boş kalmış 3 nöbetini bitirerek uyutma çalışmalarına başlamaya gidiyorum gerçi bu gece bizim kız beni uyutmuş 11de bir uyandım kız bana bakıyor
Selam, emziriyorsan 3-4 aydan önce çok bekleme. Normal yaniKızlar selam, adet olan var mı lohusalık bittikten sonra ben bu ay olmadım çünkü merak ettim, 9 Eylül'de doğum yapmıştım
Bence normal o zaman mizacı öyle ciddi bir bebek demekkiEvet yapiyo konuşuyorum sonra o sesler çıkartıyo güzel güzel bakıyo. Hafid sanki gülumsuyo. Ama.ben böyle ağzını kuş gibi açsın istiyorum
Benimki uyurken emiyor bazen ki daha güzel emiyor hatta. Normalde arada çıkarıp oynuyor falan ama uyurken hep ağzında bi duraksıyor sonra sağlam emiyor daha çok hoşuma gidiyor benim hem sütten sonra uyutma derdi de olmuyor. 5 dk kucağımda dik tutup gazını çıkarmaya çalışıyorum sonra çıkarmasa da çok uzatmayıp yatağına bırakıyorum. Sorun olduğunu sanmam. Humana çay da etkili ama normal şekerli siyah çay ve tahin pekmezi de dene muhakkak. Benim sütüm onlarla indi annem her öğün getiriyordu önüme muhakkak. Ve uyku çok etkiliyormuş. Tabii bazen ne yapsan da olmuyor bazıları hiç bişi yapmaz sütü kaynar mesela ben baya bişi denedim geliyor çok şükür ama kaynamadı sütüm öyle hiç. Bebeğe yetsin tamamdır zaten sütüm az psikolojisine falan girme o yüzden. Aç bebek bangır bangır bağırır sarılığı yoksa ve idrarını yapıyorsa uyuyorsa rahat demektir. Az daha sabır kızlar 6. Aya ne kaldıMerhaba kızlar, benim doğduğundan beri süt sıkıntım vardı o yüzden çoğunluk ama verip arada sağıp sütümü veriyordum. Şimdi sağmayı bıraktım, tavsiyeler üzerine promalt, bestlak, humana çay kullanmaya başladım. Humana çay en etkilisi oldu bu arada. Şimdi mamadan önce hep emzirmeye başladım ama bu seferde 3-5 emip uyukluyor, arada uyanıp gene emiyor normal mi? Emme sonrası tekrar mama veriyorum çünkü sütüm hala o kadar da çok değil. 2 aylıkbu arada. Sizinkiler de emerken uyukluyor mu?
Memede uyuduktan sonra yatağa bıraktığında nasıl duruyor ya benim ki 3 dk içinde uyanıyor tekrarBenimki uyurken emiyor bazen ki daha güzel emiyor hatta. Normalde arada çıkarıp oynuyor falan ama uyurken hep ağzında bi duraksıyor sonra sağlam emiyor daha çok hoşuma gidiyor benim hem sütten sonra uyutma derdi de olmuyor. 5 dk kucağımda dik tutup gazını çıkarmaya çalışıyorum sonra çıkarmasa da çok uzatmayıp yatağına bırakıyorum. Sorun olduğunu sanmam. Humana çay da etkili ama normal şekerli siyah çay ve tahin pekmezi de dene muhakkak. Benim sütüm onlarla indi annem her öğün getiriyordu önüme muhakkak. Ve uyku çok etkiliyormuş. Tabii bazen ne yapsan da olmuyor bazıları hiç bişi yapmaz sütü kaynar mesela ben baya bişi denedim geliyor çok şükür ama kaynamadı sütüm öyle hiç. Bebeğe yetsin tamamdır zaten sütüm az psikolojisine falan girme o yüzden. Aç bebek bangır bangır bağırır sarılığı yoksa ve idrarını yapıyorsa uyuyorsa rahat demektir. Az daha sabır kızlar 6. Aya ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?