Bizim erken başladı konuşmaya sürekli birileri konuşuyor anneanne babaanne dedeler falan çocuk erken dillendi canım. Eşimde evde oda çok etken oldu tabii. Yürüme arkadaşı güzel ya öneriyorlar baya onu bakalım
Konuşur konuşur bizimde azıcıkla başladı birden arttı şimdi susmuyor. Birde anlasak ne anlattıklarını bizimkide böyle dertli dertli anlatıyor bazen kaşları çatıyor
Bnde solgarı 1 haftadır kullanıyorum bestlakla beraber bayagı fark oldu canım emdikten sonra mamayı az içiyor ama şiddetle diyorumki hoşaf iç 3 ögün o çok etkili oluyor.
Konuşur konuşur bizimde azıcıkla başladı birden arttı şimdi susmuyor. Birde anlasak ne anlattıklarını bizimkide böyle dertli dertli anlatıyor bazen kaşları çatıyor
Kuru kayısı kuru incir erik hoşafı yapıyorum karışık canım digerleri tükenti smdi kayıso var evde ondan yapaym diyorum kahvaltıda bile içiyorum 3 ögün cok faydası oluyor gerçekten sen ne istersen yapablirsn hepsi faydalı oluyor.
Benim oglumda bu bikac gündür çok huzursuz özellikle akşamları, zannedersem dişi kaşınıyor sürekli herseyi ağzına almaya çalışıyor. Alamayınca sinirleniyor. 1 hafta sonra tam 5. ayı bitirecek. Bence zamanı artık diye düşünüyorum. 3 gün sonra aşısı var yine 6 adet aşı vurulacak. O zaman dişini de sorucam doktora. Önereceği bir jel var mı en azından gece sürerim rahat uyur.
Kızlar denemelik activia ile yoğurt mayaladım hiç alışkın olduğumuz ekşimsi tad yok tatlı tatlı activia gibi oldu biz sevemedik. Bebek için belki iyidir tatlı gibi ya.
Sleepy ecologic kullanıyorum gayet memnunum, dokusu, islakligi, büyüklüğü, kalınlığı.. sleepy başka seri aldım resmen incecik ve kupkuruydu, bu öyle değil
Ben de onu kullanıyorum canım, ıslak mendil kutusunu ters çevirip bırak şu alta çökeceği için alırken ilk mendil ıslak oluyor. Diğer türlü üstteki ilk mendil daha kuru oluyor ben de bir yerde görmüştüm tavsiye ederim bu şekilde kullanımı
Ve Ttemmuzekim
kızlar teşekkürler eşime attım likleri bizim evin teknoloji uzmanı o bi baksın bakalım
Kızlar denemelik activia ile yoğurt mayaladım hiç alışkın olduğumuz ekşimsi tad yok tatlı tatlı activia gibi oldu biz sevemedik. Bebek için belki iyidir tatlı gibi ya.
Kuru kayısı kuru incir erik hoşafı yapıyorum karışık canım digerleri tükenti smdi kayıso var evde ondan yapaym diyorum kahvaltıda bile içiyorum 3 ögün cok faydası oluyor gerçekten sen ne istersen yapablirsn hepsi faydalı oluyor.
Sehpanın üzerinden oyuncakları alıp yere atmaya bayılıyor bu kız kucağıma alınca da ağlıyor böyle duracakmış basıyor bi de ayaklarının üzerine reflü yatağında yatarken de parmaklarımızı tutup doğruluyor biz çekmeden ay her gün güncelleme geliyor ya
Sehpanın üzerinden oyuncakları alıp yere atmaya bayılıyor bu kız kucağıma alınca da ağlıyor böyle duracakmış basıyor bi de ayaklarının üzerine reflü yatağında yatarken de parmaklarımızı tutup doğruluyor biz çekmeden ay her gün güncelleme geliyor ya
Bebek için iyidir belki doktoruna soracağım neyle mayalayayım diye zaten. Kendimize pastörize sütle yaptım ama bebeğe günlük süt alacağım kaynatıp öyle mayalarım