- 18 Ocak 2020
- 534
- 733
- 103
- 30
Aynen öyle imkansız değil hatta öğrendikçe zevkli hale gelecek, hem Almanca bilmek sizi Türkiyede de 1 adım önde tutar :)Inşallah öğrenebilirim. Başladım doğuma kadar a1 biter belki de a2 biter mi Bilmiyorum. Biraz da çocuklara güveniyorum okula başladı öğrenecek evde de konuşuruz falan diye. Turkiyeye gittiğimde almanxa biliyo olarak dönmek istiyorum. Biraz gayretime bağlı sanırım.
Kilodan değil bence heralde belimiz kalinlasmaya başladı birazda onunn etkisi olabilir bana hamile misin diye biri sordu hattaYa değil mii ben de 9 bitirdim bi ufak göbüş oldu sanki daha erken acaba kilodan mı diye düşündüm ama sanki gebelikten dolayı gibi biraz gergin
Ben sezeryan oldum canım bebeğin eşi önde olması sebebiyle.Allaha şükür hiç zorlanmadım yani ilk zamanlar dikiş ağrım oldu tabiki ama 1 haftada toparladım gelenler azıcık yat nazar değer hep kalkma böyle diyolardı banaDaha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
Bende 83 le hamile kaldım. Daha tartılmadım umarım almamışımdırAslında ekmek ve karbonhidrat almamız gerekiyor. Ben 95 kiloyum afedersinizo yüzden benim kilo alma hakkım hiç yok bu kiloyla ama bebeği besleyerek doğuma gitmem gerekiyor. Bi diyetisyenle çalışıyorum, o bana dedi ki bebeğin gelişiminde karbonhidrat çok önemliymiş. O yüzden bana bile bu kiloda her öğün bir dilim ekmek ya da makarna pilav filan yazdı. İsteyen olursa başka neler yiyorum bahsedebilirim kısaca. Ama hiçbir şeyi tamamen kesmeyin hamilelikte aman diyim, ekmek bile gerekli Benim listemde çikolata dondurma bile var o şekilde her şeyden beslenmemiz gerekiyor ama ölçülü
İki doğumun da kendisine özgü zorluğu ve kolaylığı var. Canım ben normal istiyordum hatta son 3 gün önce kızım baş aşağı dönüştü çatım herşeyim müsaitti ki 35+1 de aniden plesenta ayrılması nedeniyle erken doğum yaptım. Sezeryan oldum. Yani bunu ne kadar araştırsan da sonucu birazda bebek belirliyor. Mühim olan sağlıkla kavuşmakDaha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
İnşallah her şey yolunda çıkar, tüm hamileliğimiz boyunca hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız umarımHayırlı olsun, benim ikili test günüm de yaklaşıyor, dua edin bizler de güzel haberler alalım
Canım bnde oluyor geçmezse kanama eşlik ederse kork demişti doktor.alıştım artık benKızlar bugun ara ara iğne batar gibi karnıma sancı giriyo kısa sürüyo ama rahatsız ediyo 10. Haftanın içindeyim mormalmidir yasayan varmı doktoruma sormadım devam ederse yarın sorcam
Yaa sağol canım şükür kanama yok şuan inşallah olmazda insan korkuyo ister istemez teşekkür ederimCanım bnde oluyor geçmezse kanama eşlik ederse kork demişti doktor.alıştım artık ben
Bnde öyleyim her lavaboya gittigimde korkuyla gidiyorumYaa sağol canım şükür kanama yok şuan inşallah olmazda insan korkuyo ister istemez teşekkür ederim
Yaaa o dediğinden bende de vwr canim sanki kosmuscasina nefes nefeseyimBnde öyleyim her lavaboya gittigimde korkuyla gidiyorumbnde şu ara birde nefes darlıgı var 1 dklık bile bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum.agrıları hissetmiyorum artk yeni şeyler cıktıgı için
Ya evet bende zor nefes alıyom az bi merdiven çıkayım nefes nefese kalıyom birde burnumun içi çok kuruyoBnde öyleyim her lavaboya gittigimde korkuyla gidiyorumbnde şu ara birde nefes darlıgı var 1 dklık bile bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum.agrıları hissetmiyorum artk yeni şeyler cıktıgı için
Yaaa o dediğinden bende de vwr canim sanki kosmuscasina nefes nefeseyim
Bende bir an acaba sorunmu var dedim yanlız değilmişim.Ya evet bende zor nefes alıyom az bi merdiven çıkayım nefes nefese kalıyom birde burnumun içi çok kuruyo
Minnoşumun resmini sabırsızlıkla bekliyorumKızlar yarın kimler kontrole gidiyor şimdi?
Benim randevum 08:30’da dualarınızı beklerim
HaHahA Banada yüzde yetmiş kız dedi 14+3 de bakalım iki hafta ssonra üçlü tarama testim var nasipse orda belli olur dedi net sağlıkla gelsinler ama işte merak peşimi bırakmıyorAmin inşallah. Şu an çok erken ama kız gibi gözüküyor dedi ondan önceki hafta da duruş şekline göre %70 erkek diyebilirim demiştipek güvenemiyorum o yüzden zaten bu doktora son gidişimdi Cuma günü başka doktora başlıyorum hayırlısıyla
Mide bulantısı bende de var canim önceden acikincaydi şimdi tokken de başladıBende bir an acaba sorunmu var dedim yanlız değilmişim.1 2 haftada idrara sıkışmışım gibi agrılarm vardı ama azaldı.mide bulantım yoktu 3 gündür oda başladı hadi bakalm.sizde neler var başkaa
Hayirli güzel haberlerle gel kuzucumKızlar yarın kimler kontrole gidiyor şimdi?
Benim randevum 08:30’da dualarınızı beklerim
Ben dördüncü ayına girdim az yürüyorum hemen yoruluyorum İdrar olayını hiç sorma wc ile kanka oldum resmenBende bir an acaba sorunmu var dedim yanlız değilmişim.1 2 haftada idrara sıkışmışım gibi agrılarm vardı ama azaldı.mide bulantım yoktu 3 gündür oda başladı hadi bakalm.sizde neler var başkaa
Tokken daha kötü oluyor hattaMide bulantısı bende de var canim önceden acikincaydi şimdi tokken de başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?