2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doğumuna bulabilirsen türk ya da türkçe bilen ebe bulmaya çalış, o seni baya rahatlatır. Ben de araştırıyorum şimdi inşallah kolaylıkla geçiririz o zamanları
Evet Evet araştırıyorum inşallah bulabilirim de.

Kızlar ben bugün kürtaj oldum. Kalp atışı durmuş. Bu ikinci düşüğüm oldu
Canım..
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Allah günlüğüne yüreğine ferahlı versin. Aynı şeyler yaşadım Mayıs ayında, rutin kontrolde öğrenmiştik. Hala öyle çok korkuyorum ki.
Sadece bunun seninle bir ilgili yok tamamem bebeğin sağlıksız olmasından kaynaklı. Bir kaç gün üzül ama sakın suçu kendinde arama olur mu? Allah hepimize sağlıklı gebelikler versin hamile kalmakla bitmiyor.

Kizlar merhaba progestan fitil kullanıyorum ama biraz akıntı olup akıyor gece yatmadan önce kullandım ne yapmam lazım biliyor musunuz

Daha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
Dogum yapmadm daha önce ama boşver ya keyfini çıkaralm korkmak yerine bol bol uyuyalm bu zamanlar nasıl olsa bi şekilde dogurtcaklar 3 ayı geçirdik bile kaldı 6 ay çok heyecanlıyım smdiden günleri sayıyorumne alacagımızı konuşalmmm

Herkese merhaba başından beri yazılanları takip ediyorum inşallah hepimiz sağlıklı, sıhhatli kucağımıza da alırız bebişlerimizi Tüp bebek tedavisiyle 7+5 günlük hamileyim cumartesi günü kalp atışlarını da duymak nasip oldu çok şükür. Benim sarı renk akıntım oluyor bu sabah kadın doğuma gittim çatalda muayene edip mantar dedi Gyno-lomexin adlı fitili verdi aranızda kullanan var mı bir de spekulum taktığından sanırım açık renk bir lekelenmem var az miktarda gelen iyice endişelendim bu durumdan

Kizlar merhaba progestan fitil kullanıyorum ama biraz akıntı olup akıyor gece yatmadan önce kullandım ne yapmam lazım biliyor musunuz
Ben de kullanıyorum, burada bir çok kişi de kullanıyor hepimiz yaşıyoruz dediğin şeyi sıkıntı yok canım.
İlacın hepsi emilmiyor beyaz kalıntı akıyor gün boyu hatta, bazen rengi sarıya çalabiliyor

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz
Bende ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm

Kendini durdurman lazım gerçekten ilerki aylarda çok zorlanacaksin ne kadar çok kilo alırsan o kadar zorlanirsin bel ağrısı ayak kramplari vsvs. Yani korkutmak da istemiyorum ama çok fazla kilo almışsın canım ben 58 kiloyla hamile kaldım hala 58im
Kızlar ben bugün kürtaj oldum. Kalp atışı durmuş. Bu ikinci düşüğüm oldu
Canım benim çok geçmiş olsun
Daha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
Sezeryan oldum ama eğer mecburiyetten olmazsa kesinlikle sezeryan istemeyin derim ben 12 saat sancı çekip açıklık olmayınca mecburi sezeryana alındım çok pismanim

Hiç bilgim yok malesef

Ilaci vaktiyle ilk gebeligimde kullanmıştım. Etkili olmuştu. Akinti konsuudna takip et olmazsa doktoruna sor canim

Evet düşük olması da beklenmiyordu ama en iyi bilgiyi doktorundan bekleyelim

Bu 3. Gebeligim iki dogumumu da normal dogum yaptim. Her kisiye gore ve doktora gore inan değişiyor. Ben normal dogum yaptigima cok memnunum iyi ki normal icin hep pozitif enerji yollamisim.

Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Benim sat 25. Kasım enson 1 Eylül doğum yapacağım tarih. Şuan 12 haftalık oldum. Cinsiyet henüz öğrenmedim 2 kızım var. Şuan 3 çocuğum olacak Allah kısmet ederse.

Hoşgeldin sag salim kucagına almak nasip olsunn canım

Hmm bende de tam tersi bilmemek daha korkutucu geliyor

Teşekkür ederim canım her türlü bilgiye açığım anlattığın için teşekkürler o yüzden

Alışveriş işin en güzel kısmı o ayrı zaten hemen son zamanlara gelelim de 7/24 alışveriş sitesi-çarşı gezeyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…