2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet şimdi YouTube da bir video izledm allah korusun ilerde az bi ihtimal de olsa bebeğin kalbinde delik oluşma sorunu olabilirmiş duyunca korktum prilama devam edeyim bari biraz daha sabır

Evet şimdi YouTube da bir video izledm allah korusun ilerde az bi ihtimal de olsa bebeğin kalbinde delik oluşma sorunu olabilirmiş duyunca korktum prilama devam edeyim bari biraz daha sabır
Bende zoferi gördüm baya memnun kalmışlar internette falan sonra arastirayim dedim geri vazgeçtim

böyle içten ağlayınca bebeğe zarar mı geliyomuş yaaa korkutmayın

Yaaa evet haklısınız en ufak şeydende bir şey olmaz herhalde ne bileyim ilk hamileliğim tüp bebek oluncada ben hiç ağlayıp sızlayıp strese sokmuyorum kendimide dün tutamadım

Bende zoferi gördüm baya memnun kalmışlar internette falan sonra arastirayim dedim geri vazgeçtim
Sanırım sabredip geçmesini beklemekten başka bir yol yok, en azından koku kaynaklı bulantı için yapılabilecek bir şey yok prilam en azından kusmamı engelliyor buna da şükür diyebiliyorum sadece.. size de teşekkür ederim ilginiz için

selam kızlarbende bugün ilk muayeneme gittim.Ekim ayında kürtaj yaşadığım için,bunda erkenden sevinemedik,bilerek ilk kontrolü 8.haftaya aldım ki herşeyini göreyim diye.Cok şükür, herşey yolundaymis,çok sevindim 8+4 çıktı ,boyu da 1.95 cm olmuş,tombalak görünüyor hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Eklentiler

• IMG_20220218_111950.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 45
Ahhhh miniskooo fotoya bakınca kiz geçti içimden ❤ Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Gözün aydın canım Maşallah minnoşa.Sag salim kucagına almak nasip olsun

Kesinlikle öyle canim onumuzdeki haftaya boşluk varsa öne alayım ❤

Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok tatlış görünüyor

Valla bana doktorum şunu bunu yeme falan demedi doğrudur yasaktır ama ben hergun yemiorum çiğköfte istio cnm ama hergun yememeye çalışıyorm zor oluo ama hep eski acı yemek istiorum erkek diolardi ama sonuç kızım oluo gene yanildilar erkek diyenler

Cigkofte etli ise sakıncalıdır kızlar ilk gebeligimde sürekli yiyen biri olarak gönlünüzü ferah tutun çok şükür sağlıkla aldım kucağıma fazlasıyla zipir bir oğlum var

Benimki ufak ufak oluyor sanki. Halam ve kuzenim aşermiş ikisinin de kızında çileğe benzeyen kırmızı leke var. Onlardan onaylamış oldum aşerince o yiyeceğin tüketilmesi gerekiyor cidden
İlk gebeliğimde hiç aşermedim ama bunda iştahım çok açık. Hep yemekler geliyor göz önüme.

Oğlan gece boyu ateşten yanıyordu sürekli sayikladi kendi kendine konuştu havale gecirmesinden korktum iki dakika uyumadim bide o yorgunlukla hastaneye git geri boş dön
Acil durumlara müdahale etmek zorundalar ama. Biraz garip geldi bana. Allah korusun ölüm kalım meselesi olsa sorumlusu kim ?

Koku ve bulantı bende de var. Yemek yapamadım bir süre . Dün zorlayarak hazırladım yemeği .
Çamaşır parfüm çok rahatsız ediyor beni.
İlaç almıyorum bu arada. Erken dönemde biraz sabır..

Lütfen ferah tut kalbini. Her doğum zor olacak diye bişi yok sadece normal prosedürü bile bilmediğim için öğrenmek istedim. Kötü düşünürsen güzel günlerini mahvedersin. Olumlu düşün güzel olacak inşaallah. Minicik yavrumuzu alıcaz kucağımıza Rabbime şükürler edicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…