Evet şimdi YouTube da bir video izledm allah korusun ilerde az bi ihtimal de olsa bebeğin kalbinde delik oluşma sorunu olabilirmiş duyunca korktumCanım bulantılar bebeğin gelisimini etkileyecek halindeyse zofer veriyolar yarar zarar kiyaslamasi gibi bu ilaç normalde kemoterapi alan hastalara verilen bir ilaç o yüzden eğer ki bir dene kötü değilseniz kullanılması pek tavsiye edilmiyor
Bende zoferi gördüm baya memnun kalmışlar internette falan sonra arastirayim dedim geri vazgeçtimEvet şimdi YouTube da bir video izledm allah korusun ilerde az bi ihtimal de olsa bebeğin kalbinde delik oluşma sorunu olabilirmiş duyunca korktumprilama devam edeyim bari biraz daha sabır
böyle içten ağlayınca bebeğe zarar mı geliyomuş yaaa korkutmayın
Yaaa evet haklısınız en ufak şeydende bir şey olmaz herhalde ne bileyim ilk hamileliğim tüp bebek oluncada ben hiç ağlayıp sızlayıp strese sokmuyorum kendimide dün tutamadımCanım kolay kolay bişi olacağını sanmıyorum. Zira bi ara yarım saat bir saat aralıklı ağladım doktor ultrasonda sapasağlam dedi üstüne basa basaiçini ferah tut. Rabbim her şeyi fıtrata göre yaratıyor. Biz kadınlar özellikle regl hamilelik durumlarında daha hassas oluyoruz ama bebişimiz de sapasağlam tutunuyor ben seninleyim der gibi. Büyük büyük bi travma olmadıkça ve düşük tehliken de yoktuysa hiç bişi olacağını sanmıyorum
Sanırım sabredip geçmesini beklemekten başka bir yol yok, en azından koku kaynaklı bulantı için yapılabilecek bir şey yok prilam en azından kusmamı engelliyor buna da şükür diyebiliyorum sadece.. size de teşekkür ederim ilginiz içinBende zoferi gördüm baya memnun kalmışlar internette falan sonra arastirayim dedim geri vazgeçtim
Cok fazla para canim şu dönemde zaten hersey almış başını gidiyor Allah yardımcımız olsunBağkur durmuş şu anda özele gideyim desem 700 1000 TL para çıkarıyorlar bir tek muayeneye bende ne yapacagimi şaşırdım
Amin Allah razı olsunCok fazla para canim şu dönemde zaten hersey almış başını gidiyor Allah yardımcımız olsun
Ahhhh miniskooo fotoya bakınca kiz geçti içimden ❤ Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımselam kızlarbende bugün ilk muayeneme gittim.Ekim ayında kürtaj yaşadığım için,bunda erkenden sevinemedik,bilerek ilk kontrolü 8.haftaya aldım ki herşeyini göreyim diye.Cok şükür, herşey yolundaymis,çok sevindim 8+4 çıktı ,boyu da 1.95 cm olmuş,tombalak görünüyor hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah Eki Görüntüle 3009068
Gözün aydın canım Maşallah minnoşa.Sag salim kucagına almak nasip olsunselam kızlarbende bugün ilk muayeneme gittim.Ekim ayında kürtaj yaşadığım için,bunda erkenden sevinemedik,bilerek ilk kontrolü 8.haftaya aldım ki herşeyini göreyim diye.Cok şükür, herşey yolundaymis,çok sevindim 8+4 çıktı ,boyu da 1.95 cm olmuş,tombalak görünüyor hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah Eki Görüntüle 3009068
Kesinlikle öyle canim onumuzdeki haftaya boşluk varsa öne alayım ❤İmkanının varsa git canım bence, yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum dünle bugün arasında ne fark var mesela benim için hiç. Ama gördüm ya o yetti, insan gidip o usg fotoğrafından bir tane almak istiyor:)
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok tatlış görünüyorselam kızlarbende bugün ilk muayeneme gittim.Ekim ayında kürtaj yaşadığım için,bunda erkenden sevinemedik,bilerek ilk kontrolü 8.haftaya aldım ki herşeyini göreyim diye.Cok şükür, herşey yolundaymis,çok sevindim 8+4 çıktı ,boyu da 1.95 cm olmuş,tombalak görünüyor hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah Eki Görüntüle 3009068
Valla bana doktorum şunu bunu yeme falan demedi doğrudur yasaktır ama ben hergun yemiorum çiğköfte istio cnm ama hergun yememeye çalışıyorm zor oluo amaben de aynıyım tatlıyı çok sevmeme rağmen tatlıdan soğudum resmen. canım ekşili ekşili kısır çiğ köfte falan istiyor:) ama doktorum dışardan çiğköfte sakatat tarzı şeyler yeme dedi.
Cigkofte etli ise sakıncalıdır kızlar ilk gebeligimde sürekli yiyen biri olarak gönlünüzü ferah tutun çok şükür sağlıkla aldım kucağıma fazlasıyla zipir bir oğlum varValla bana doktorum şunu bunu yeme falan demedi doğrudur yasaktır ama ben hergun yemiorum çiğköfte istio cnm ama hergun yememeye çalışıyorm zor oluo amahep eski acı yemek istiorum erkek diolardi ama sonuç kızım oluo gene yanildilar erkek diyenler
İlk gebeliğimde hiç aşermedim ama bunda iştahım çok açık. Hep yemekler geliyor göz önüme.Benimki ufak ufak oluyor sanki. Halam ve kuzenim aşermiş ikisinin de kızında çileğe benzeyen kırmızı leke var. Onlardan onaylamış oldum aşerince o yiyeceğin tüketilmesi gerekiyor cidden
Acil durumlara müdahale etmek zorundalar ama. Biraz garip geldi bana. Allah korusun ölüm kalım meselesi olsa sorumlusu kim ?Oğlan gece boyu ateşten yanıyordu sürekli sayikladi kendi kendine konuştu havale gecirmesinden korktum iki dakika uyumadim bide o yorgunlukla hastaneye git geri boş dön
Koku ve bulantı bende de var. Yemek yapamadım bir süre . Dün zorlayarak hazırladım yemeği .Sanırım sabredip geçmesini beklemekten başka bir yol yok, en azından koku kaynaklı bulantı için yapılabilecek bir şey yok prilam en azından kusmamı engelliyor buna da şükür diyebiliyorum sadece.. size de teşekkür ederim ilginiz için
Ulaşılabilir şeyler olsun daYemessem bn aklımdan ckmıyo zaten uyuyamadıgım olur
İnan bende bunu merak ediyorumAcil durumlara müdahale etmek zorundalar ama. Biraz garip geldi bana. Allah korusun ölüm kalım meselesi olsa sorumlusu kim ?
Lütfen ferah tut kalbini. Her doğum zor olacak diye bişi yok sadece normal prosedürü bile bilmediğim için öğrenmek istedim. Kötü düşünürsen güzel günlerini mahvedersin. Olumlu düşün güzel olacak inşaallah. Minicik yavrumuzu alıcaz kucağımıza Rabbime şükürler edicez.Bende korkuyorum bu doğumdan bebeğin eşi yine önde olursa diye erken doğum olabilir kan takviyesi gerekebilir belki plasenta rahme dikişlere yapılabilir rahim alınması gerekebilir vs vs aklımdan neler geçmeye başladı belki hic bisey olmaz gayet normal gecer ama düşünüyor işte insan Rabbim korktuklarımizdan emin eylesin çok zor olacak bu doğuma girmek benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?