2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İyi akşamlar kızlar ben de ankaradyım şehir hastanesine gidiyorum. Size bir şey soracaktım. Şu anda 11+5 im henüz ikiliye gitmedim. Yarın salı ve çarşamba grev var dedi doktor arkadaşlar boşuna gitme dediler. İkili test için perşembe gitsem yani 12+2 gibi geç mi olur sizce. Buradaki bir arkadaş 13. Haftada veriler çok doğru çıkmıyor demişti kafama takıldı. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevirim
Bende şimdi doktordan çıktım bebekte 11+4 çıktı gününden iki gün ileride. Doktor heni haftaya salı günü çağırdı 12+2 oluyor normalde ama bebek kaç çıkar bilemiyorum
Görüntü iyi olursa sımdi bakarım demişti ilk sonra haftaya cagirdi

Grev olayı yüzünden değil mi 😡
Evet canım maalesef
Ah canım..
Sanırım sadece randevulu hastaları alıyorlarmış öyle okuduk diğer forumlarda.
Senin randevun yok muydu?
Randevum vardı canim benden önceki bayana keşke randevu alıp gelseydiniz dedi randevum var deyince de doktor yok ama sekreterden rica edin ikili test için dedi ama kapı duvar yani
Canim uzulme haberlerde hep soylediler devlet hastanelerindeki doktorlar aile hekimleri iki gün iş birakacaklarmis diye.bisey demek istemiyorum ama pandemide zaten randevu yok bulamadik gittikmi hep bagirma azarlama baştan savma bide maaslarida gayet iyi dha ne istiyorlar cok merak ettm.asgari ucretli napsin
Evet canım ama mesaj falan gelmeyince umutlanarak gittim hayal kırıklığı yaşadım sağlık olsun bişey diyemiyorum zehir zıkkım olsun insanlara yasattiklari mağduriyetler o kadar haklısın ki

Merhaba druna söyledin mi? Bence zararlı olabilir. Ben hamilelikten önce adet düzensizliği için kürünü yapmıştım. Lütfen druna acil danış. İçini de ferah tut . Sevgiler
Günaydın kızlaar
Ben elma yer gibi soğan yiyorum hamileliğimde başladı bu alışkanlık acaba bu da pika sendromuna dahil mi, bebeğe zararı var mıdır 😏

Canim sen nasil randovu alabiliyorsun alamadim daha ben peki memnun musun o hastaneden
Canım anne hastalıklarıyla ilgilenen tek bir hekim var perinatolojide. Ona gidiyorum mecburen. O da randevulu çalışmıyor erkenden gidip sıra numarası alıyorsun. Ama normal kadın doğum bölümü randevulu çalışmasına rağmen erkenden sıra numarası alırsan bakılma olasılığın çok yüksek. Ben şehir hastanesinde düşük yaptım daha önce odalar ilgi alaka çok güzeldi çıkarken doktorlara tek tek teşekkür ettim hatta

İnşallah canım sen naptın muayene olabildin mi
Olabildim canım haftaya da ikili test için çağırdı bakalım.
Eğer güzel görüntü alabilseydi bugünde yaparım demişti
Cinsiyetine de haftaya bakarız dedi bu da minnoş 1 ay sonra baya büyümüş
İçinizden geçen ne oldu bekliyorum🥰🥰

Eklentiler

• 20220314_102638.webp
    20220314_102638.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 20220314_101614.webp
    20220314_101614.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 76
Evet grev var malesef 17 18indede bekleniyor .. bi sorun olmaz zaten o testlerin bi garantisi yok sehir hastanesine bende gitmeyi dusunuyorum soyle bi kayit amacli gölbasinda oturuyorum ben memnun kaldigin bi doktor var mi insan gibi ilgilenen
Canım ben perinatolojiye sevk edilmeden önce bi kaç doktora gittim ama oradaki gebelerin en memnun olduğu necati hançerlioğullarıydı. Hem hasta kabuldeki kız çok övdü hem de özeldeki doktorunu bırakıp bu hocaya gidenler varmış. Yani duyduklarım bu şekilde

Bende şimdi doktordan çıktım bebekte 11+4 çıktı gününden iki gün ileride. Doktor heni haftaya salı günü çağırdı 12+2 oluyor normalde ama bebek kaç çıkar bilemiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah sonuçların da güzel çıkar

Ohhh maşallah kuzuya benim içimden erkek geçti canim sağlıkla gelsin sen ne hissediyorsun 😍

Canım daha tam yandan fotosu var mı? Kız gibi geldi burada bana🥰

Canım benim de 2-3 gün ilerde gözüküyor, gayet güzel maşallah🧿
Evet canım maalesef

Randevum vardı canim benden önceki bayana keşke randevu alıp gelseydiniz dedi randevum var deyince de doktor yok ama sekreterden rica edin ikili test için dedi ama kapı duvar yani

Evet canım ama mesaj falan gelmeyince umutlanarak gittim hayal kırıklığı yaşadım sağlık olsun bişey diyemiyorum zehir zıkkım olsun insanlara yasattiklari mağduriyetler o kadar haklısın ki
İşte hep birileri mağdur olmak zorunda sistemde malesef. Umutla uyandın o hayal kırıklığını anlıyorum kuzum..
Özel hastaneye gitme imkanının var mı?
Canım baya bi büyümüş ama benim tahmin yetim hiç yok😂

Belli olmamış minnoş ama gönlünden geçeni nasip etsin Allah 🙏🏻 😇

Canım daha tam yandan fotosu var mı? Kız gibi geldi burada bana🥰
Yoktu canim bu var bi tek, son dakika şımarık cok hareketlenince bunu yakaladı doktor🥰 ama bacak arasına falan baktı bisey yoktu 😅 cinsiyet tahminini de haftaya ikili testte yaparım dedi 🥰

Ohhh maşallah kuzuya benim içimden erkek geçti canim sağlıkla gelsin sen ne hissediyorsun 😍

Canım benim de 2-3 gün ilerde gözüküyor, gayet güzel maşallah🧿

İşte hep birileri mağdur olmak zorunda sistemde malesef. Umutla uyandın o hayal kırıklığını anlıyorum kuzum..
Özel hastaneye gitme imkanının var mı?

Canım baya bi büyümüş ama benim tahmin yetim hiç yok😂

Belli olmamış minnoş ama gönlünden geçeni nasip etsin Allah 🙏🏻 😇
Valla son dakika birden hareketlendi hareketsiz yatıyordu, bi ara baktı doktor bacak arasına bisey gözükmüyordu. Ama cuma günü acile gittiğimde içimden çok kızım diyesim geldi ilk defa öyle hissettim, bugün bisey hissedemedim mesela 🥰
Sağlıklı olsun evlatlarımız insallahh😍🤲🏻

Yoktu canim bu var bi tek, son dakika şımarık cok hareketlenince bunu yakaladı doktor🥰 ama bacak arasına falan baktı bisey yoktu 😅 cinsiyet tahminini de haftaya ikili testte yaparım dedi 🥰
Valla ben kıza benzettim bakalım sende de tutturabilecek miyim:) net fotoğraflarda daha cok garanti verebiliyorum ama senınkı gerçekten biraz yorum isteyen bir açıda bakalım göreceğiz😁

Valla son dakika birden hareketlendi hareketsiz yatıyordu, bi ara baktı doktor bacak arasına bisey gözükmüyordu. Ama cuma günü acile gittiğimde içimden çok kızım diyesim geldi ilk defa öyle hissettim, bugün bisey hissedemedim mesela 🥰
Sağlıklı olsun evlatlarımız insallahh😍🤲🏻
Mavişin içinden erkek geçtiyse kesin kızdır o:KK70: banada erkek diyoduuu😁😁

Canim benimde cok akintim vardi doktor vajina florasi icin motiflor adinda bi probiyotik verdi fitil.gunlerce kullandim bi sabah oyle bi akintiyla uyandimki acile gittim bebek iyiydi ilactan olmuş.endiselenme hatta bende yogun akinti ve az kanama bile geldi gecen gun.o ilac icerdeki enfeksiyonu yokediyomus söküp atiyomus o yuzden bunlar oluyomus.
cok geçmiş olsun.
Insan cok korkuyor birsey mi oldu diye.
Bu sabah doktor kontrolüne gittim.
akintim yogun ve fazlalasmis. fitili ilk kullanmaya basladigimda fazla akintim ve kasintim da yoktu. degistirdi farkli ilaclar verdi. henüz kontrol etmedim ama canesten krem ve gyno-lomexin fitil verdi. insallah gecer kasintim cok olunca dayanamiyorum.

Back
X