2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O kadar sinirliyim üzgünüm ki doktorlar yoktu kızlar aslında vardı ama ellerini kıpırdatmadilar böyle bişey yok tahlil verseydin en azından ikili test iptal yaptırmayacagim devlet hastanesinin beterligini bir kez daha görmüş olduk muayene olamadım kendi doktorumun da full bu hafta doluymuş ona da gidemedim boşluk buldum mu gideceğim artık yapacak hiç bişey yok
Tamda grev gününe denk gelmiş canım ya oda etkilemiştir ama özeldeki gibi olmaz tabiki 😔

Merhaba, bu sayfada benim gibi ssvd düşünen birinin varlığı beni çok mutlu etti :KK66: hangi şehirdesiniz? Destekleyen hastane ve doktorunuz kim? Ben henüz bulamadım.
Bursadayım ben siz ? bulduğum doktor özel muayenesi var biraz pahalı muayene ücreti şuan gittiğim dr göre ama çok içime sindi normal doğumdan çok doğal doğum destekçisi son ana kadar sabirla takip edip bekliyor dikişsiz kesisiz doğum yaptırabilmek için yok günü geçti yok suyu geldi diye hemen suni sancıyı takayım yada sezeryana alayım demiyor ama durumum netleşsin ona göre degistircem dr

Al bende 5 aylik gibiyim mide bulantimdan ne duzgun yemek yapabiliyorum nede duzgun besleniyorum surekli ekmek kuru seyler kabiz oldm karnin dahada sisti esim ne olacak bu kilon diyor.24 saat bulaniyo ama kusmuyorum midemde yara var sanki.su bulanti bir gecse yuruyuslere saglikli yemeklere baslicam😌 şu andada huzursuz bacak sendromu var uykum var uyuyamiyorum😕
Insaallah bir an önce geçer de rahatlarsın canım benimde bu ara geceleri özellikle çok gaz sancım oluyor karnım taş gibi olup ağrıyor uyku uyuyamıyorum artık şu rahata kavuştuğumuz günlere gelsek

Ne kadar arası olacak canım hamileliklerin 5 seneden az istemiyorlar sanırım diye duymuştum. Inslalah istediğin gibi olur. Hatta zeynep kamilin bi bölümü vardı sezeryan sonrası normal doğum diye. Zeynep kamil istanbulda kadın doğum hastanesi.
6 sene olacak canim insaallah bursadayım ben.Ilki bebeğin eşi doğum kanalını kapatiyordu benim bunda da aynı ihtimal var 2 ay sonra netleşir ona göre degistircem dr

Tamda en sıcakları gecirecegiz😀 benim ilkinde ağustos sonuna gelmişti ozaman demiştim ikinciyi ona göre planlicam demiştim büyük konuşmuşum 😂
Bide antalydayım çıkmayacaz artık dışarı aksamları cıkıcaz😁😁 tam tersi eylülde yapmak lazımdı o zaman olurdu 😁

Evde klima varsa iyi benim ozaman yoktu evde hiç rahat yoktu hamam gibi neyse bu sene klimam var bari açıp açıp durcam napayim dışarı çıkmasam da olur 😀
Var o olmasa bayılırdık😁😁birde sna birşey sormak istiyorum İkinci evladın oldugu içn daha cok bilirsin göbek büyüdükçe yanma olurmu acaba.gece sabaha kadar karnımda yanma ve agrı vardı hep sola yatıyorum ama arada rahatlamak için saga döndükçe daha cok arttı agrıyla yanma anlam veremedim🙄

Bende şimdi doktordan çıktım bebekte 11+4 çıktı gününden iki gün ileride. Doktor heni haftaya salı günü çağırdı 12+2 oluyor normalde ama bebek kaç çıkar bilemiyorum
Görüntü iyi olursa sımdi bakarım demişti ilk sonra haftaya cagirdi
Canım nedendir bilmem herkesin öylemi denk geliyor bnmde 11.haftada 3 gün önce çıkmıştı.resim verdimi minnoşun bakayım🤗🤗

Olabildim canım haftaya da ikili test için çağırdı bakalım.
Eğer güzel görüntü alabilseydi bugünde yaparım demişti
Cinsiyetine de haftaya bakarız dedi bu da minnoş 1 ay sonra baya büyümüş
İçinizden geçen ne oldu bekliyorum🥰🥰
Maşallah 🤲Şimdi gördüm resmi erkek geçti içimden canım acaba dünür olmak istedigimdenmi bilemedm 😁

Var o olmasa bayılırdık😁😁birde sna birşey sormak istiyorum İkinci evladın oldugu içn daha cok bilirsin göbek büyüdükçe yanma olurmu acaba.gece sabaha kadar karnımda yanma ve agrı vardı hep sola yatıyorum ama arada rahatlamak için saga döndükçe daha cok arttı agrıyla yanma anlam veremedim🙄
6 sene oluyor canım ben herseyi silbastan yaşıyorum unutmuşum herseyi 😀 ilk hamileliğimle bunda ki aynı olan tek şey uyku düşkünlüğüm 7 24 hic kalkmadan yatabilirim yani o kadar kalkasim gelmiyor.Bu ara bende de geceleri gaz sancısı oluyor karnım ağrıyor havalar soğuk ondan heralde

6 sene olacak canim insaallah bursadayım ben.Ilki bebeğin eşi doğum kanalını kapatiyordu benim bunda da aynı ihtimal var 2 ay sonra netleşir ona göre degistircem dr
Inşallah sizin için em hayırlısı neyse o olur. Yeter ki sağlıkla kucağınıza alin

Ay o bende 2 gündür vardı acı biber yedim ondan herhalde dedim ama bıraktım bakalım olacak mi.

Back
X