- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iç karın dar geniş falan diyorlar. Benim de mesela senden hem görünüş olarak hem kilo olarak fazlayım ama 3. Olmasına rağmen öyle bi göbeğim yok. Ablamda mesel 40.kilolardaydi önüne büyüktü. Iç karnıniz dar demek ki ama olsun y.a. Benim hoşuma gidiyo o göbek nedense. Bide zayıfsın ya her yerin önce göbek top.gibi onlar dha çok hoşuma gidiyo benim. Maalesef benim basen kalça falan olduğu Içın öyle olamamŞimdiden böyle kocaman olcaksa sonum nasıl olurki sabah kalkıyorum hiç bişi yemeden bakıyorum baya büyük![]()
Ya serinlikte güzelde sıcakta kaldıramıcam kendimi yandıkIç karın dar geniş falan diyorlar. Benim de mesela senden hem görünüş olarak hem kilo olarak fazlayım ama 3. Olmasına rağmen öyle bi göbeğim yok. Ablamda mesel 40.kilolardaydi önüne büyüktü. Iç karnıniz dar demek ki ama olsun y.a. Benim hoşuma gidiyo o göbek nedense. Bide zayıfsın ya her yerin önce göbek top.gibi onlar dha çok hoşuma gidiyo benim. Maalesef benim basen kalça falan olduğu Içın öyle olamam![]()
Aa nekadar da belli. Ben de bu haftalarda gitmiştim böyle bisey göremedim acaba benim ki kız mı ki. daha merak ettim simdimAmiinn canım benim yaa şükür bugünümüzeVar teyzesi bakın bakalım
![]()
Kanamam azalarak durdu dün. Bilmiyorum iyiye işaret mi, değil mi? Hiç bir bilgi bulamadım. Kontrole gideceğim bugün.Mecburen aynı doktora gideceğim bu ay, ödeme yaptım çünkü, ama biz de değiştirmeye karar verdik. İnşallah tutunmaya devam ediyordur, çok teşekkürler ilginizeMerak ettim,
Durumunuz nasil , kanamaniz devam ediyor mu ?
Gittiniz mi kontrole. Insallah bebeğiniz sizinledir.
Bu doktorunuzu birakin lütfen.
Yok canım sizin cihazlar iyi ya vallaBak bemmkide öyle ultrasonda kücük insandı herseyi belliydi parmaklarına kadar gördüm.çıktıgı şekle bak öcü gibi.bnmki hızlı hızlı yüzer gibi hareket ediyodu sanki panik yapmış gibi seninki nasıldı hareketleri net gördünmü
Ilk hamilelik de kuş gibi oluyo insan bence benim fikrim. 2. Zordu hreker etmek faln. Doğum yaptım ertesi gün evin içinde koşmaya başladım koşmak hızlı yürümek çok güzel diyeYa serinlikte güzelde sıcakta kaldıramıcam kendimi yandık![]()
Sağol canım benim aminİmkanım var canim ama grevden dolayı bu haftayı full doldurmuş ilk boşlukta gidicem inşallah
Hahahah ama benim oğlumun görüntüsüne çok benziyordu kemik yapısı olarak annesi gerçi bende oğlumda hep kız kız dedim pipiyi gösterdi al sana kız dedi ondan bunda hiç ses etmiyorum ne olursa sağlıkla gelsin
Hiç sorma canım kimisine grevden dolayı iptal edildi diye mesaj gitmiş bana oda gelmedi sabahın bir yarısı çocuğu da arkamdan surukledim ona yanarım yani inşallah sen muayene olabilirsin cnm
Ahhh kuzumn sağlıkla gelsin kızın hemen ekliyim
Hahaha pipilini sevsinldr senin sağlıkla gelsin oğlusun hemen ekliyim cnm
Aslında ilgi alaka güzeldi bı denerim diye düşünmüştüm en azından tahliller için falan ama bitti gözümde kendi doktorumun canını seveyim![]()
Sağol amin canım sana sormuştum daha önce erkek demiştin yüzde 70Resmen ben erkeğim diyor hayırlı olsun![]()
Kız olabilir canım erkekler çabuk belli ediyor ama doktorda şaşırdı pipisi bariz benimkinin büyükçene değişme yada kordon ihtimali kesinlikle olamaz deyip güldü odaAa nekadar da belli. Ben de bu haftalarda gitmiştim böyle bisey göremedim acaba benim ki kız mı ki. daha merak ettim simdim
Kız olabilir canım erkekler çabuk belli ediyor ama doktorda şaşırdı pipisi bariz benimkinin büyükçene değişme yada kordon ihtimali kesinlikle olamaz deyip güldü oda![]()
Minik şey ne biliyoda kımıldıyo ellerini ıssırdıgım yaYok canım sizin cihazlar iyi ya valla
Görüntü olarak net bi de benimkine baksana karıncalı görüntü
Ben onları falan görmedim canım, ilk yatıyordu hareketsiz son dk hareketlendi demiştim ya kayiyordu yukarıdan aşağıya bildiğin bide arkasına döner gibi yaptı ellerini kollarını oynattı hızlı hızlı
İlk bebegin kaç yasında kızmı erkekmi .Ilk hamilelik de kuş gibi oluyo insan bence benim fikrim. 2. Zordu hreker etmek faln. Doğum yaptım ertesi gün evin içinde koşmaya başladım koşmak hızlı yürümek çok güzel diye![]()
Annem gelmiş biraz şekil şükul yapim dedi herhaldeYok canım sizin cihazlar iyi ya valla
Görüntü olarak net bi de benimkine baksana karıncalı görüntü
Ben onları falan görmedim canım, ilk yatıyordu hareketsiz son dk hareketlendi demiştim ya kayiyordu yukarıdan aşağıya bildiğin bide arkasına döner gibi yaptı ellerini kollarını oynattı hızlı hızlı
2 kızım var benim biri 5. Diğeri 2 buçuk yaşında.İlk bebegin kaç yasında kızmı erkekmi .
Doktorla konuştum canım bu hafta içinde alacak beni iki üç güne giderim heraldeYaa ama ona bugün tahmin yapacaktık bizbaska bir yere randevu alsana naptın şimdi randevu işini
Bende 12 haftadayiz yumru gibi hissediyorum ilkine göre daha belirgin göbeğim. Bazen kimiltilar bile hissediyorum ve bağırsak hareketlerinden ayırt edebiliyorum ikinci gebeliğim oluncaKızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Ne güzel ya hep beraber büyüyecekler.bebek için ne dedin kücüge neler diyor2 kızım var benim biri 5. Diğeri 2 buçuk yaşında.
Kanama durmasi tabi ki iyidir.Kanamam azalarak durdu dün. Bilmiyorum iyiye işaret mi, değil mi? Hiç bir bilgi bulamadım. Kontrole gideceğim bugün.Mecburen aynı doktora gideceğim bu ay, ödeme yaptım çünkü, ama biz de değiştirmeye karar verdik. İnşallah tutunmaya devam ediyordur, çok teşekkürler ilginize![]()