2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben buna katılamayacağım maalesef işin içinde olmadığımız için bilemiyorum benim ailemde çok yakınımda 3-4 dr var. Biri de kadın doğum uzmanlığını yeni kazandı kuzenim ne zorluklar ne aşağılanmalar yaşadıklarına bir fiil şahit oluyorum. 36 saat durmadan çalışıyor 12 saat ara verip hiçbirşey yokmuş gibi çalışmaya devam ediyorlar. Bana sorarsan kendi vücudundan bu kadar harcadığın bir işte bu devirde yeni asistan dr 10 bin tl maaş alıyorsa iyi alıyorlar diyemem. Tabi asgari ücret çok çok az ona hiç lafım yok ama gerçekten doktorlukta çok emek var. Bazı dr lar evet azarlıyor kötü davranıyor ama sabır biryerde bitip bize denk geliyor olabilir. Ne bileyim çokta kızamıyorum.

Canım birşey olmaz ama cok yeyince gaz yapar

Maşallah canımm. Hiç anlamam ama erkek geçti içimden sağlıkla gelsin minnoş

Ben erkek hissettim

Sağlıkla gelsin akıntı için ne dedi doktor
Amin canım Canım yeni farkettim mesajını kusura bakma aşırı fazla olmadığı sürece korkma gebelikte oluyor öyle progestanda yapar bırak onuda dedi su azalmasından kaynaklı falan değil herşey iyi duruyor dedi şükür artık bu kadar stres yapmamaya karar verdim.

Günaydın hanımlar

Sağlık ocağına haber veren oldu mu 12. Haftadan sonra?
Ben öğrendiğimde gitmiştim 12. Haftada görüşeceğiz demişti ama arayan soran olmadı, ben mi gitsem acaba diyorum?

Günaydın hanımlar

Ben öğrendiğimde gitmiştim 12. Haftada görüşeceğiz demişti ama arayan soran olmadı, ben mi gitsem acaba diyorum?
Ben kalp atışından sonra bilgi vermiştim sağlık ocağına. 20. haftada testler ve aşı için arayacağız dediler bakalım

Günaydın hanımlar

Arar onlar bence sen gitme zaten birşey yapmıyorlar sadece bilgi aldılar benden

Kaç haftalık şuan. Banada erkek gibi geldi ama kesen yuvarlak kızada benziyor Sağlıkla gelsin

Günaydın hanımlar

Ben haber vermedim zaten eskisi gibi gebeliğiniz kendilerine bilgi düşüyor. İzlenim olacağı zaman telefonla arayıp haber veriyorlar.

Ben haber vermedim zaten eskisi gibi gebeliğiniz kendilerine bilgi düşüyor. İzlenim olacağı zaman telefonla arayıp haber veriyorlar.

Evet canım tetanoz aşısı. Bir de 20. haftadan sonra el doopleri ile kalp atışlarını dinleyebiliyorlarmış. O haftadan sonra kalp atışı için hastaneye gitmenize gerek yok dedi hemşire
Teşekkür ederim kızlar ben yine bi ulaşmaya çalışacağım, 12. Haftadan sonra bi görüşelim deyince süreç prosedürlere uygun olsun istedim kendi içsel sağlığım İçin

Bu arada Happy moms uygulamasında 1. Teimesterin 12+6 sonrasında tamamlandığını öğrendim. Ben hep 12. Hafta itibariyle bitiyor zannediyordum. Bu ek bilgiyi de paylaşmış olayım sizinle.

Ay canım teşekkür ederim düşünmen yeter,baktimda şimdi online markette migrosta var gözüküyor,canım çekerse alırım

Günaydın hanımlar

Gecen oglumu goturunce sordum kaydimi yaptilar cok uzundu canim cikti sor sor bitmedi en son tetanoz aşısı icin doktorunla görüşüp haber ver dedi

Günaydın canım şuan ben hiç değiştirmedim 13+3 gösteriyor ama hala 1.trimestr neden acaba

Kese hep yuvarlak görünüyordu bakalim ne olacak canım 11+2 de dün gittim
Sen naptin nerelerdesin ne zaman gidiyorsun doktora
Buralardayım okuyorum sizi Ama genelde fasulye kese erkek yuvalrk kız derler ama doktor hiçmi tahminde bulınmdı Bende 12+4 oldum 22 Martta randevum haftaya salı. İnşallah iyidir ve kendini gösterir çok merak ediyorum cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…