2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Karında büyümeyi hissettiğinde başlamalısın kaşıntı varsa başla hemen bence çünkü çatlak kaşıntıyla oluşur derler ne kadar doğru bilmem

Anladim canim ya uzak biraz bana gece 4 de gitsem anca varirim

Bence erkek

Yaa ne de güzel surat kafa kısmı net ama alt taraf bulanık ama bence kız

Tamda en sıcakları gecirecegiz benim ilkinde ağustos sonuna gelmişti ozaman demiştim ikinciyi ona göre planlicam demiştim büyük konuşmuşum
Ben de birinci çocuğum erkek olsa 2 . Yi asla yapmazdım dedim allah 3. Yü verdi o da erkek çıktı bundan sonra ağzıma kilit

Yok beta aynen keseden sonra bakılmadı da benim işte karın ağrım kese boyutu küçük olmasi yani doktor bir şey demedi ben araştırdım. Ama sizin mesajı okuyunca yüreğime su serpildi ama yine de aklınca hep bı acaba var hayırlısıyla bir Perşembe olsaydiii offf :)

Canım sen içini ferah tut hiçbirşey çıkmaz inşallah fetal DNA 99,99 doğruluğu yanii varsa bişi düşünürsün amniyosentezi ve doktorunu değiştir benim çok arkadaşım var bu haftalarda deli gibi kanama yaşadılar sapasağlam doğum yaptılar

Kızlar kuzu kulağı otunun bi zararı olur mu sizce? Çok canım istiyor bir desteden fazla yiyorum günde neredeyse internette bişi bulamadım kendimi tutmakta da zorlanıyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

İnvitae benimkisi Amerika’ya gitti

Kızlar kuzu kulağı otunun bi zararı olur mu sizce? Çok canım istiyor bir desteden fazla yiyorum günde neredeyse internette bişi bulamadım kendimi tutmakta da zorlanıyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Ay bu tadı ekşi olan ot değil mi küçüklüğümde annem köyde dağlarda toplayıp verirdi çok severdim İstanbul da ama hiç yemedim ,nerden buluyorsunuz bende bakayim

Ay bu tadı ekşi olan ot değil mi küçüklüğümde annem köyde dağlarda toplayıp verirdi çok severdim İstanbul da ama hiç yemedim ,nerden buluyorsunuz bende bakayim
Ben Doğu tarafındayım burada pazarlarda var kolay bulunuyor. Aynen ekşili ekşili tuzlayınca doyamıyorum ama bi vicdan azabı da olmuyor değil sorun olmaz inşaallah Orada da pazarlara baktın mı hiç keşke gönderebilsem valla hamilelere kıyamıyorum böyle yaşayıp görünce hele de

Kaşıntı vs. yok ama ben bu hafta başladım. Bio oil kullanıyorum şu an için memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…