2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hosbuldum canim iyim sukur hzrseey yolunda sen nasilsin

Yok canim ya suan 13+4 oldum ama bu hafta daha yogun Ayy insallah gecer seninki cocukla daha zor
Oyy oy dahami yoğun valla ben umutla bekliyorum o haftaların gelmesini gecemsse büyük hayal kırıklığı olur kızımda o haftalar da geçtiği için biraz umutluyum açıkçası..
Şuan bile midem bulanıyor anlaşılan birazdan kusarım. Rabbim mübarek gece hürmetine nolur şifa versin herkese içinde de bana bize..

Merhaba. Ben tüp bebek tedavisi ile15. haftanın içindeyim ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum. önceleri 2*3 şeklinde kullanıyordum. 12 haftadan sonra 2*2 olarak devam ediyorum. progesteron hormonunun zararı yok aslında. hatta faydası var çünkü rahim ağzı için esneklik sağlayıp kısalmasını önlüyor. dolayısıyla rahim ağzı kısalığı nedeni ile olan erken doğum sorunlarının önüne geçiyor. Tabii doktorunuz daha iyi bilir ama ben doktorum bırak dese bile gerekirse dozu düşürmeyi ama ilacı bırakmamayı düşünüyorum

Şifa olsun minnoşa
Benim 2.ilkinde iyiydim ama bu çok farklı gidiyor o yüzden sormak istedim. Bide benim ellerimin rengi bile değişti sanki kanım çekildi
Ciddimisinnn kan ilaci kullaniyormusun bacim ferrum verdi doktor bana bide pekmez tahin karistirdim hergun bi kaşık yiyorum sende yap muhakkk

Beraat gecemiz mübarek olsun kızlar. Inşallah gunahlarimizdan kurtulusa erdiğimiz bi gece olur. Rabbim evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin.
Aminnnn Allah razi olsun hayirli kandiller

Reactions: Zzy
Merhaba, ben 5. Haftamda kanama ile farkettim hamileliğimi . İğne vuruldum bir kez.
8. haftada kanama olunca fitil olarak kullanmaya devam ettim kutu bitirinceye dek. Sonra 11. Haftada herşey yolunda diye düşünürken, Yine kanamam oldu bir hafta sonrasında şimdi yine başladım günde üç kez. Uzun lafın kısası doktor kullan diyorsa, ihtiyaç duyulduğu sürece kullanmaya devam. Umarım sizin ihtiyacınız hiç olmaz

kızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyor sizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?

Ben de transfer sürecinde iken ilaçların etkisi ile kabızlık sorunu yaşıyordum. Şimdi sorunum kalmadı çok şükür. Akşamları yatmadan önce bir yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi tavsiye ediyorum.1-2 günde farkı göreceksiniz

Bi ara bendede vardı canım doktor magnezyum yazdığından beri hiç olmuyor şükür onun iyi geldiğini düşünüyorum..

tamam canım keçiboynuzu pekmezi vardı evde deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Hamdolsun iyiyim bende canim cuma günü ikili test için gidicem inşallah bu seferde bir aksilik çıkmazsa
Ayy insallah cikmaz da gidersin gorursun bebisi guzel bir duygu ya ikili test de
Bende bitecek saniyordum ama bitmedi 14. Haftada gecer insallah ya artik bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…