Hosbuldum canim iyim sukur hzrseey yolunda sen nasilsinHahaha canları sağolsun yeter ki zamanla alisacaklar yataklarına bende odasına alıştırdm gece uyanıp uyanıp yanıma geldi havalar ısınsin tekrar denicm artık
Canım benim hoşgeldin tekrardan herşey yolundadır inşallah yakın zamanda azalır bulantılarıbda
Hamdolsun iyiyim bende canim cuma günü ikili test için gidicem inşallah bu seferde bir aksilik çıkmazsaHosbuldum canim iyim sukur hzrseey yolunda sen nasilsin
Diğer gebelik lerinde de var mıydı canım ben kızım da 13-14 de geçtiği için umutluyumBenim geçmedi maalesef hatta hiç gecmicek gibi gekiyo sanki 9 ay devam böyle gibi
Oyy oy dahami yoğun valla ben umutla bekliyorum o haftaların gelmesini gecemsse büyük hayal kırıklığı olurYok canim ya suan 13+4 oldum ama bu hafta daha yogunAyy insallah gecer seninki cocukla daha zor
Usg fotosu varmı bende kızımı 14 de öğrendim genelde bu haftalarda belli oluyorİyi geceler kızlar dün 14+1 dik doktor %80 kız dedi cinsiyete sizce değişir mi kızım olsun istiyorumyardımcı olur musunuz
Evet vardı. Açıkçası pek bi fark göremedim ben aynı gibi geliyoDiğer gebelik lerinde de var mıydı canım ben kızım da 13-14 de geçtiği için umutluyum
Merhaba. Ben tüp bebek tedavisi ile15. haftanın içindeyim ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum. önceleri 2*3 şeklinde kullanıyordum. 12 haftadan sonra 2*2 olarak devam ediyorum. progesteron hormonunun zararı yok aslında. hatta faydası var çünkü rahim ağzı için esneklik sağlayıp kısalmasını önlüyor. dolayısıyla rahim ağzı kısalığı nedeni ile olan erken doğum sorunlarının önüne geçiyor. Tabii doktorunuz daha iyi bilir ama ben doktorum bırak dese bile gerekirse dozu düşürmeyi ama ilacı bırakmamayı düşünüyorumEylül anneleri iyi akşamlarBen de Ekim annesi olacagim insallah. Şuan 9.haftadayim. Sizler bizden daha tecrubelisiniz o yuzden bir sorum olacak. Progestan igne ve fitil kullanananlariniz vardiysa acaba doktorlariniz kacinci hafta biraktirdi ve biraktiysaniz bir sorunla karsilastiniz mi ? Simdiden tesekkurler. Cinsiyet telaşlari baslamis sizin grupta insan kiskaniyor bizde hala kanamalar lekelenmeler bir cogumuz bunlarla ugrasiyoruz malesef. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi hepimizzz
Ciddimisinnn kan ilaci kullaniyormusun bacim ferrum verdi doktor bana bide pekmez tahin karistirdim hergun bi kaşık yiyorum sende yap muhakkkŞifa olsun minnoşa
Benim 2.ilkinde iyiydim ama bu çok farklı gidiyor o yüzden sormak istedim. Bide benim ellerimin rengi bile değişti sanki kanım çekildi
Aminnnn Allah razi olsun hayirli kandillerBeraat gecemiz mübarek olsun kızlar. Inşallah gunahlarimizdan kurtulusa erdiğimiz bi gece olur. Rabbim evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin.
Merhaba, ben 5. Haftamda kanama ile farkettim hamileliğimi . İğne vuruldum bir kez.Eylül anneleri iyi akşamlarBen de Ekim annesi olacagim insallah. Şuan 9.haftadayim. Sizler bizden daha tecrubelisiniz o yuzden bir sorum olacak. Progestan igne ve fitil kullanananlariniz vardiysa acaba doktorlariniz kacinci hafta biraktirdi ve biraktiysaniz bir sorunla karsilastiniz mi ? Simdiden tesekkurler. Cinsiyet telaşlari baslamis sizin grupta insan kiskaniyor bizde hala kanamalar lekelenmeler bir cogumuz bunlarla ugrasiyoruz malesef. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi hepimizzz
Ben de transfer sürecinde iken ilaçların etkisi ile kabızlık sorunu yaşıyordum. Şimdi sorunum kalmadı çok şükür. Akşamları yatmadan önce bir yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi tavsiye ediyorum.1-2 günde farkı göreceksinizkızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyorsizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?
Bi ara bendede vardı canım doktor magnezyum yazdığından beri hiç olmuyor şükür onun iyi geldiğini düşünüyorum..kızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyorsizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?
tamam canım keçiboynuzu pekmezi vardı evde deneyeceğim çok teşekkür ederim.Ben de transfer sürecinde iken ilaçların etkisi ile kabızlık sorunu yaşıyordum. Şimdi sorunum kalmadı çok şükür. Akşamları yatmadan önce bir yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi tavsiye ediyorum.1-2 günde farkı göreceksiniz
doktora da dedim ama magnezyum yazayım demedi. ilacın adını paylaşabilir misin. daha önce birisinden de duymuştum magnezyumun iyi geldiğini.Bi ara bendede vardı canım doktor magnezyum yazdığından beri hiç olmuyor şükür onun iyi geldiğini düşünüyorum..
Ayy insallah cikmaz da gidersin gorursun bebisiHamdolsun iyiyim bende canim cuma günü ikili test için gidicem inşallah bu seferde bir aksilik çıkmazsa
Bende bitecek saniyordumOyy oy dahami yoğun valla ben umutla bekliyorum o haftaların gelmesini gecemsse büyük hayal kırıklığı olurkızımda o haftalar da geçtiği için biraz umutluyum açıkçası..
Şuan bile midem bulanıyor anlaşılan birazdan kusarım. Rabbim mübarek gece hürmetine nolur şifa versin herkese içinde de bana bize..
Usg fotosu varmı bende kızımı 14 de öğrendim genelde bu haftalarda belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?