2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Var canim kabizlik hep kuru seyler yemekten oluyor.ben kabak yemegiyle cözdüm.birde kuru meyveli yulaf yiyorum ara ogunlerde sütle.
teşekkür ederim cevabın için bundan sonra ben de çok dikkat edeceğim zeytinyağlı sebze yemkeleri tüketmeye çalışacağım mide bulantılarım da baya azaldı artık yiyebilirim diye düşünüyorum.

Demir ilacı beni ishal gibi yapıyor bazen afedersin, onunda mı etkisi olmuyor? Çünkü ben hamile olmadan önce kullandığımda daha fena olmuştum igneye geçmiştim o yüzden, şuan tabi hormonlarla o kadar olmuyor

Aynn canım kendisi yzdi ve hamileler icn uygun bir şurup iç bnce doktor tavsiyesiyle içiyorm bnde senin doktor niye öle dedi bilmiyorum

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 12 haftalık olmuşuz doktorum erkek tahmininde bulundu ama kesin diyemem daha dedi tahminde bulunmak isteyen var mı

Eklentiler

• EF78D0C6-7A88-41B2-8F92-070E346EB775.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 137
acaba probiyotigi bol olan ozel yogurtlardan alip yesen mi? Kabizlik yasamiyorum ama o yogurtlar genelde cok hizla bagirsaklari bosaltmakta ise yariyor haha..

Slm kızlar bnde dr gıttım11+4 gostermz dıye devlete gıttım 15 hafta cinsıyeti gosterir belki dıy3 özelden randevu aldım bızımki küsmüs biz cibsiyet tahmınınde bulanabılırmısiniz

Eklentiler

• IMG_20220317_150104.webp
    35 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20220317_145722.webp
    21 KB · Görüntüleme: 94
doktora da dedim ama magnezyum yazayım demedi. ilacın adını paylaşabilir misin. daha önce birisinden de duymuştum magnezyumun iyi geldiğini.
Magosit 365 mg kullanıyorum canım bi dahakine doktora söylersin ne diyecek bakalım belki yazar.

Kızlar demir ilacı kullananlar bugün çok çok afedersiniz, dışkıdan kaynaklı taharetlenirken simsiyah geldi peçeteye çok korktum ne oluyor diye araştırdım baktım demir ilacı dışkıyı siyah renk yapabiliyormuş eğer yaşarsanız benim gibi korkmayın sakın ilaç kaynaklı oluyormuş..

Aynısını bende decavit kullanırken yaşadım,sonra araştırdım prospektüsünde bile yazıyormuş

Herkese selam, benim de Fetal DNA sonucum çıktı. Geçen Çarşamba vermiştim. 8 günde geldi. Hepsi Low Risk yazıyor, Lab. Hiç bir sorun görünmüyor dedi
Cinsiyeti de öğrendik, %99 demiş eşime , nasipse bir oğlan daha geliyor
Nasibimde sadece oğlan annesi olmak varmış.
Kadınlara çiçek gibi davranan , çevreye duyarlı , dünyaya faydalı evlatlar olurlar inşallah. Herkesin güzel haberler almasını diliyorum canı gönülden

Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlusun tablomuz da yoksun sat şehir yaş kaçıncı çocuk bilgilerini yazar mısın oğlusunu da ekleyelim listemize

Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlusun tablomuz da yoksun sat şehir yaş kaçıncı çocuk bilgilerini yazar mısın oğlusunu da ekleyelim listemize
Aminnn Teşekkür ederimmm,13 Aralık , İzmir, 40, ikinci çocuk.

selam kızlarrrr,
hamile pilatesine başlayan var mı ?
ben başlamak istiyorum ama çalıştığım için saatleri uymadı.
acaba online pilates dersi mi alsam diye düşüyorum
online olunca faydası olur mu olmaz mı bilemedim..
bilgisi olan var mı

Slm kızlar bnde dr gıttım11+4 gostermz dıye devlete gıttım 15 hafta cinsıyeti gosterir belki dıy3 özelden randevu aldım bızımki küsmüs biz cibsiyet tahmınınde bulanabılırmısiniz
Aynen ya yüzüstü mü duruyor kuzu ben mi yanlış görüyorum elini de koymuş alnına

Testi ne kadara yapıyorlar acaba

Yaa çok sevindim sonuçlarınıza bu sene erkek senesi burda testi sonuçlanmayan tek ben kaldım sanırım :/ bu hafta 15gün oluyor. Biraz daha çıkmazsa artık haftaya hangi eyalete gittiyse lab. Adı öğrenip mail atmayı düşünüyorum ilgilenirler mi bilemiyorum ama. Doktorumda sürenin normal olduğunu söylüyor ama bir tek bizimki geçe kaldı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…