2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canim ben pazartesi gidicem tekrardan sorarım istersen ama normal de 1 haftada çıkıyor yaptirdigin hastane şehir hastanesi falan mi
Evet Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde yaptırdım,demek ki yoğun değillerdi sonuç hemen çıktı normalde de Perşembe gittim kadın salı günü çıkar demişti zaten.Sorarsan iyi olur olmadı bende gitmeden hastaneyi arayıp soricam

Bi an yarın sandm heyecanlandım ne hissediyorsun
Normalde simdiye kadar rdvularim hep 2 haftada Birdi
Simdi ilk kez bir ayda gidecegim valla suan sadece iyi olsun modundayim uzun geldi bir ay
Ama hamile oldugumu gormeden once ruyamda kiz gormustum hic bilmiyorum

acı biberi ben de düşündüm valla
Dene valla ama az ye
Doktorum dediki bebekler anne karninda genelde gündüz uyurlar gece hareket ederler dedi

2 hafta önce gittiğimde söylemiştim zaten çok erken dedi hiç bişey söylemedi suan ögrenemedim hala diye de üzülüyorum ya daha iki haftamız var kontrole zaman geçmiyor sanki
Gittiginde gösterirse kesin söylicek daha iyi bnce ikileme düşmessin hem belki hareketlerinide hissederiz o zaman bnm suanki derdim o bnde 3 hafta var şansıma bugün gördüm kısmet işte ne için gittim bebek gördüm geldim.

Normalde simdiye kadar rdvularim hep 2 haftada Birdi
Simdi ilk kez bir ayda gidecegim valla suan sadece iyi olsun modundayim uzun geldi bir ay
Ama hamile oldugumu gormeden once ruyamda kiz gormustum hic bilmiyorum
Bnce kızın olucak bnde öyle hissettm nedense

Ben de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
Teşekkürler bu eğlenceli tespit için Merak edene ekliyorum:
Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin

Eklentiler

• C2BD6BE7-4865-4F55-81ED-1BE5EBDB8CF0.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 89
  • C8EA9224-62EC-44AA-8A92-5887EAA000E7.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 87
Aynı kilodayız bende daha hiç alamadım 55 ten düştüm 51 52 arası gidip geliyorum ama sıkıntı etme doktorum gayet memnun bu durumdan geçen gittiğimde kiloda alamadım bi türlü aksine verdim dedim kiloyu istemiyorum ben zaten gebelerimde şuan için almaman güzel dedi 1 aya zaten almaya başlarız sıkıntı olsa kilo al derdi başlarda almamak bencede daha iyi

Doğru mu yaptım acaba erkek cıktı. Haftaya öğrencem. diğer iki kızıma da bakiim

Tümünde erkek çıkıyor benim de
Rus’u çini Japon’u başından beri bakıyorum erkek hepsi

Ayy valla cok sukur ki buraya yaziyorum hepinizden bisey ogreniyorum
Kendi kendime stres yapmama yaniyorum sonra
Ben simdi bebek benden besleniyorsa kilo almam gerekiyor saniyordum doktora da sormadim
harika o zaman sukur

Kızlar merhaba,
ikili testinde ki serbest Beta hcg değerine göre 50 altı erkek 50 üstü kız deniyor cinsiyeti ogrenenler doğru çıktı mi acaba ?

Ben simdi bebek benden besleniyorsa kilo almam gerekiyor saniyordum doktora da sormadim
harika o zaman sukur
30 kilo alanlar oluyo 2 3 kilo doguyo bebek canım pekde alakası yok sanırım. Merak etmeeeee 2 3 ay sonra da kızlar ben çok kilo alıyorum falan dersin.

harika o zaman sukur
Hahaha yok yok canım rahat ol doktor söylemese bende stresleniyordumda öyle deyince rahatladım Benim şimdiye hiç kusmamda olmadı şükür gayet rahat geçiyor başından beri ona rağmen etkiliyor herhalde gebelik işte hemen doyuyorum çok yemişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…