- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Ayy hadi insallah7sindee canım 18.haftamda gidicem inşallah
Bi an yarın sandm heyecanlandımAyy hadi insallahbende 19. Unda gitcem 16. Haftalik oluyorum sanirim nasip olursa
Hepsi yalan demekki eglence olsun diye bakıyoruz bizde zatenYa ahahahayüzde 50 yüzde 50 ihtimal zaten onu yazması ayrı komedi bende bakarken 2 Çin takvimi hesaplayan yerde kız birinde erkek çıkmıştı
Evet Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde yaptırdım,demek ki yoğun değillerdi sonuç hemen çıktı normalde de Perşembe gittim kadın salı günü çıkar demişti zaten.Sorarsan iyi olurCanim ben pazartesi gidicem tekrardan sorarım istersen ama normal de 1 haftada çıkıyor yaptirdigin hastane şehir hastanesi falan mi
Normalde simdiye kadar rdvularim hep 2 haftada BirdiBi an yarın sandm heyecanlandımne hissediyorsun
Dene valla ama az yeacı biberi ben de düşündüm valla
Doktorum dediki bebekler anne karninda genelde gündüz uyurlar gece hareket ederler dediKızlar merhaba ben de gittim dün ikili test verdim sonuçlar güzel çıkar inşallah. Aklıma bir şey takılldı en son gittiğimde 9 haftalıktı şimdi de 12+5 ve ikidir aynı pozisyondayani bu çocuk hiç mi kıpırdamadı hep yatıyor mu diye söyleniyorum eve geldiğimden beri insan biraz hareket görmek istiyor bu durumda olan var mı
2 hafta önce gittiğimde söylemiştim zaten çok erken dedi hiç bişey söylemedi suan ögrenemedim hala diye de üzülüyorum ya daha iki haftamız var kontroleÖnden doktoru yakala söyle sen
Hic arastirdiniz mi acaba? Hamileyken sigorta yaptirmak mantikli mi
Gittiginde gösterirse kesin söylicek daha iyi bnce ikileme düşmessin2 hafta önce gittiğimde söylemiştim zaten çok erken dedi hiç bişey söylemedi suan ögrenemedim hala diye de üzülüyorum ya daha iki haftamız var kontrolezaman geçmiyor sanki
Bnce kızın olucak bnde öyle hissettm nedenseNormalde simdiye kadar rdvularim hep 2 haftada Birdi
Simdi ilk kez bir ayda gidecegim valla suan sadece iyi olsun modundayimuzun geldi bir ay
Ama hamile oldugumu gormeden once ruyamda kiz gormustum hic bilmiyorum
Ahaha yanlış da diyemiyor bak insanCanım 3 yerden otomatik hesaplamaya baktım yüzde 50 kız yüzde 50 erkek diyor
Ben de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .@Dilos6342 yanlış hatırlamıyorsam bi instagram sitesinde parayla tahmin yaptırmıştın değil mi neye göre yaptığını buldum sanırım ordan oraya gezerken. Japon takviminde anne ve baba doğum tarihi ve hamile kalma tarihiyle yüzde kaç kız yüzde kaç erkek yazıyor. Tavsiye eden arkadaşı hatırlayamadım eğer hesapladığında kadınınkiyle aynı çıkıyorsa artık boşa para vermesin diyecektim
Ay valla çok rahatladım teşekkür ederim canım süpersinDene valla ama az ye
Doktorum dediki bebekler anne karninda genelde gündüz uyurlar gece hareket ederler dedi
Aynı kilodayız bende daha hiç alamadım 55 ten düştüm 51 52 arası gidip geliyorum ama sıkıntı etme doktorum gayet memnun bu durumdan geçen gittiğimde kiloda alamadım bi türlü aksine verdim dedim kiloyu istemiyorum ben zaten gebelerimde şuan için almaman güzel dedi 1 aya zaten almaya başlarız sıkıntı olsa kilo al derdi başlarda almamak bencede daha iyi51.5 kiloyum 5 kilo verdimmillet alir ben veriyorum bir aya rdvum var yeyip almaya calisiyorim ama zor bulantilarim hep gitmedi daha
Yaa harika isye benim ilk oldugu icin neyin nasil oldugunu bilmeden korkuyorim sanirim aranizda en korkak benimEvet sonucta geri vermesi de var haklisin ama almam gerek saniyorum resmen
Doğru mu yaptım acaba erkek cıktı. Haftaya öğrencem.Ben de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
Teşekkürler bu eğlenceli tespit içinMerak edene ekliyorum:
Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin
Tümünde erkek çıkıyor benim deBen de baktım şimdi , yabancı bir siteden . Bizimki tuttu vallahi .
Teşekkürler bu eğlenceli tespit içinMerak edene ekliyorum:
Eşinizin doğum ayı ile , sizinkinin doğum ayı kesişiyor , bir dikey , bir yatay sutunda
Çıkan rakamı , ikinci grafikte . hamile kaldığınız ay ile kesişiyor bu rakam . O da cinsiyet - mavi - pembe işte , söylüyor . üzerlerine yazdım ama, anlaşılıyordur neyin ne olduğu . Haydi hesaplar gelsin
Ayy valla cok sukur ki buraya yaziyorum hepinizden bisey ogreniyorumAynı kilodayız bende daha hiç alamadım 55 ten düştüm 51 52 arası gidip geliyorum ama sıkıntı etme doktorum gayet memnun bu durumdan geçen gittiğimde kiloda alamadım bi türlü aksine verdim dedim kiloyu istemiyorum ben zaten gebelerimde şuan için almaman güzel dedi 1 aya zaten almaya başlarız sıkıntı olsa kilo al derdi başlarda almamak bencede daha iyi
Ayy valla cok sukur ki buraya yaziyorum hepinizden bisey ogreniyorum
Kendi kendime stres yapmama yaniyorum sonra
Ben simdi bebek benden besleniyorsa kilo almam gerekiyor saniyordum doktora da sormadim
harika o zaman sukur
Hahaha yok yok canım rahat ol doktor söylemese bende stresleniyordumda öyle deyince rahatladımAyy valla cok sukur ki buraya yaziyorum hepinizden bisey ogreniyorum
Kendi kendime stres yapmama yaniyorum sonra
Ben simdi bebek benden besleniyorsa kilo almam gerekiyor saniyordum doktora da sormadim
harika o zaman sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?