2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar atmıştım ama cvp alamamistim bakar mısınız doktor %80 kız dedi 14+1 ken sizce değişir mi

Eklentiler

• IMG-20220316-WA0021.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba, magnezyum ilacının ismi nedir?

Ben de denedim ama eşimin kimlikte yazan doğum tarihi kesin değilmiş o biraz taş koydu yoluma

Şimdii önemli bir soru hahah eğer son adet tarihime göre bakarsam 25 Aralık yani 6 numara ve erkeğe denk geliyor. Ama benim tedaviyle olduğu için biliyorum ocak 7de iğne atıldım, aslında bakarsak ocak ayi daha fazla ve hamile kaldığım ay ocak olmuş oluyor. Ona göre de kız çıkıyor
Son adet tarihine göre mi bakicaz acaba
Kafamda deli sorular

haklı sorular , hamile kalınan ay yazıyor tabloda. Bu durumda Ocak , evet. Bakalım tutacak mı?

haklı sorular , hamile kalınan ay yazıyor tabloda. Bu durumda Ocak , evet. Bakalım tutacak mı?
Tabi herkes bilemez bunu normalde de bu yüzden son adet tarihi hesaplanıyor ama ben kendime göre hesaplamış oldum diyelim
Hadi bakalım sali günü doktor tahmin yapacak

Ooo o kadar kafein zatti zararlı yaa

Evet kuzenimle aynı anda hamile kaldık. Ben 7 kilo verirken o 5 kilo aldı ve hunharca yiyor maşallah subhanallah bsey olmayınca olmuyor olanında kötü ediyor işte. Umarm evime dönene kadar tamamen geçer benmde garip bulantılarım ve hassaslıgm zira ilgi bekleyen bir oğlum var 3,5 yasında. Bu halde kendimi çok aciz hssedyorm Malesef

Benim boy cikti 8 .doktor kiz demisti haftaya fetal dna da kesin cikicak bakalim

Kızlar gece veya yatmadan bir şeyler yiyor musunuz ben aksam yemegini 8 de yiyorum sabah 8 e kadar bir sey yemiyorum acaba zararli mı her yerde az az sık sık yiyin yazıyor.

Kızlar gece veya yatmadan bir şeyler yiyor musunuz ben aksam yemegini 8 de yiyorum sabah 8 e kadar bir sey yemiyorum acaba zararli mı her yerde az az sık sık yiyin yazıyor.
O, senin bünyenle alakalı canım mesela ben yemekten sonra bişeyler yemesem uyumadan önce şekerim düşüyor , bazen gece kalkıp peynir ekmek yiyip yatıyorum yoksa fenalık geliyor uyuyamıyorum. O yüzden benim gibilere sık sık yiyin diyorlar bayılmayalım vücudumuz zinde kalsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…