- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ayy demi istiyorum bunu valla ben hic 60 kiloyi gormedim simdi gormek istiyorum30 kilo alanlar oluyo 2 3 kilo doguyo bebek canım pekde alakası yok sanırım. Merak etmeeeee 2 3 ay sonra da kızlar ben çok kilo alıyorum falan dersin.
Ayy masallah sana bir yerlerini kasi bende hepsini var kusma bulanti sudan dahi tiksiniyorum kuduz gibi bas donmesiHahaha yok yok canım rahat ol doktor söylemese bende stresleniyordumda öyle deyince rahatladımBenim şimdiye hiç kusmamda olmadı şükür gayet rahat geçiyor başından beri ona rağmen etkiliyor herhalde gebelik işte hemen doyuyorum çok yemişim gibi
Geliyor gelmekte olan. Bende 7 senedir 60 altını görmedim görmek istiorum kim bilir ne zamanAyy demi istiyorum bunu valla ben hic 60 kiloyi gormedim simdi gormek istiyorum
Herkesin derdi bir ayriGeliyor gelmekte olan. Bende 7 senedir 60 altını görmedim görmek istiorum kim bilir ne zaman
Ayyy ne güzel olmuş motive olmıssundur şimdi insan her gün görmek istiyorGittiginde gösterirse kesin söylicek daha iyi bnce ikileme düşmessinhem belki hareketlerinide hissederiz o zaman bnm suanki derdim o bnde 3 hafta var şansıma bugün gördüm kısmet işte ne için gittim bebek gördüm geldim.
Aay kaşıdım kaşıdım şükürAyy masallah sana bir yerlerini kasi bende hepsini var kusma bulanti sudan dahi tiksiniyorum kuduz gibi bas donmesi
sagolsun doktorcum varis corabi verdi kafan donuyor diye
Yok canım o kadar dert etmiyorum. Fazla almim yeter diyorum.Herkesin derdi bir ayriOf hamilelikten sonra bebek aksi olursa verirsin belki o kosturmayla
13. Haftadayim hala bulantim var Birde buzdolabi acamiyorum oda sorun degil de dus almak benim icin oyle zor anlatamamAay kaşıdım kaşıdım şükürKaçıncı haftandaydın canım sen ilerledikçe geçer diye umuyorum
Aynen bende cok almayim ama 62 ye kadar yolu var sonra spor yaparimYok canım o kadar dert etmiyorum. Fazla almim yeter diyorum.
Hamileliğimin başlarında korona geçirmiştim bilirim o hastalık durumunu hele ilgilenmeniz gereken bir çocuk daha varken eminim çok daha zor oluyordurGeçen gün tam iyi hissettim gibi derken kızım hastalandı derken şimdi ben perişan haldeyim. Gebelik boyunca yüzüm gülmeyecek sanırım. Her yerim dökülüyor . Grip gibi geçiriyorum.
Oh oh daha devamı da gelecek demek kiBenim çıktı kimseye söylememiştim aile dışında ama anlaşılacak artık13.haftadayım 1.5kilo aldim bu ara da iştahım da çok açık
Sağlık olsun yeter ki canimOraya gidersem de kesin eşim görevde olur canım babası olmaz yaninapariz artık görüntülü ararız bi sıkıntı olmasında allahin izniyle
Sorarım canim hastane bana da ters belki bende gidip alamayacağımEvet Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde yaptırdım,demek ki yoğun değillerdi sonuç hemen çıktı normalde de Perşembe gittim kadın salı günü çıkar demişti zaten.Sorarsan iyi olurolmadı bende gitmeden hastaneyi arayıp soricam
Ahhh süper sağlıkla gelsin oğlusun demek balon patlatıldıHerkese iyi akşamlar kızlar, bu akşam miniğimizin cinsiyetini öğrendik. Fetal dna sonucuna göre belli olduğu için %100 doğru sonuç vere erkek bebiş geliyooor
Aynen benimde zaten inanasım yokHepsi yalan demekki eglence olsun diye bakıyoruz bizde zaten
Normal olan ihtimali veriyorAhaha yanlış da diyemiyor bak insan
Hahahah o nasıl tesadüf olmuş öyle yaaaDoğrubiz 3 kız kardeşiz annem erkek cok istemiş ama olmamış ablamların 2 şer çocuğu var hepsi erkek benimki de erkek anne diyorum benim oğlum olmadı bari kızlarımın olsun diye dua mı ettin naptın duanı geri alirmisin dedim
Bana bacak arası gibi geldi canim kolu ve bacakları görünüyorKızlar selam, bu bebeğimin yüzünün fotoğrafı mı anlayamadim
Belki de bende öyle sandım ilk once acaba cinsiyeti nedir söylemediler de bişeyBana bacak arası gibi geldi canim kolu ve bacakları görünüyor
Amin canım sağol. Nedir bu çilem diye söylenip duruyorum gün içinde elli kez.Hamileliğimin başlarında korona geçirmiştim bilirim o hastalık durumunu hele ilgilenmeniz gereken bir çocuk daha varken eminim çok daha zor oluyordurAllah yardımcınız olsun inşallah iyileşirsiniz bından sonraki kısım daha kolay geçer
Oh oh daha devamı da gelecek demek ki
4500 ödedimÖncelikle hayırlı haberler gelsinNe kadar ödediniz , sakıncası yoksa?
Hangi sigortayi yaptirdin? Ne kadar odedinBence mantıklı, malum çok pahalı şuan herşey. Testler , ayrıntılı ultrason ve doğumu kapsaması çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?