14 haftalık çıkmış boyuna göre canım o onu gösteriyor. Ben hep son adet tarihine göre hesaplıyorum tabi benim geç döllenme olmadığı için. Bana doktor 7. Haftada 1 gün geri çıkmıştı o zaman 2 Ekim doğum tarihi diye söyledi yazdı ama en son 2 gün ilerde çıktı bi daha bisey söylemedi şu doğum tarihi vs. diyeGünaydın kızlar mutlu haftasonlari olsun gene karlı ve soğuk bir hava bu sene yaz gelmeyecek sanırım tipe bakar mısınız çatık kaslı bir bebiş uygulamadabir de diğer resime bakar mısınız canlar doktor bana kaba taslak 13 hafta dedi ama burda 14 hafta yazıyor karıştı herşey ya neye inanacagima şaşırdım resmen bilen birisi açıklayabilir mi
Anladım benimki aç tok farketmiyor sadece portakalla önerdi doktorum ilaç emilimi için. İlactan önce ve sonrasında çayı önermiyorlar birde.Canim banada demir hapi verdi doktor sabah ac iciyorum kahvaltidan 1 saat önce icilmesi gerekiyor icinde yaziyor.yada yemekten 2 saat önce yaziyor .
Dilek hanım bu sefer işi çözemedimiş yani benimkinin pipi büyük olunca rahat tahmin ettideBende merak ettim şimdi çıkıntıyıda gördüm ama dediği gibi bazen az çıkıntı kızlardada olurmuş ne zaman verdi diğer randevunu
Hayırlısı olsunBence de erkek
Bende 11 nisanda gidicem tam 16+0 oluyor o zaman denk geliriz belki16.haftada gidicem ben 11 nisana verdi canım Bu arada iyice baktımda yapısı erkeğe benziyor burdanaptın ikili testi yaptırmadın dimi ense kalınlığı falan normal gözüküyor normalmi çıktı
İnsallah canimYaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun minnoşabaşlıyorum bugün inşallah çıkarmam
Bebeğin başı vücudu bide bat tarihine göre üç tarih yazıyormuş gelişimini gosteriyormus benimkide gecen hafta biri 16 biri 15 biri 14 tu anlamadm bendeGünaydın kızlar mutlu haftasonlari olsun gene karlı ve soğuk bir hava bu sene yaz gelmeyecek sanırım tipe bakar mısınız çatık kaslı bir bebiş uygulamadabir de diğer resime bakar mısınız canlar doktor bana kaba taslak 13 hafta dedi ama burda 14 hafta yazıyor karıştı herşey ya neye inanacagima şaşırdım resmen bilen birisi açıklayabilir mi
Güzel sonuçlar alırsın inşaallahBende bu salı gidicem ikili test için 12+3 oluyor takvime göre, doktor bi bakarız cinsiyete tahminde bulunurum demişti erken daha tabi ama belli olmaz
Aramızda 10 gün mü var belli olabilir aslında senin gitsen Çarşamba günü de
Yaa denk geliriz belki kuzum benimde tam sata göre 16+0 ama ultrasona göre önde çıkıyor 2 gün doktor satı kabul ediyor sanırımHayırlısı olsun
Bende 11 nisanda gidicem tam 16+0 oluyor o zaman denk geliriz belkiense kalınlığı süper burun da güzel dedi bende ikili test yaptırmak istemiyorum dedim yaptırmadım. Bir fotoğrafta senin oğlanın pipiye çok benziyor birinde de kız gibi anlamadım Erkeğe benziyor ama kıyafet falan almayın daha dedi doktor hanımcım
Amiinn hepimiz insallahhGüzel sonuçlar alırsın inşaallahöylr mi diyorsun. Valla erken gitmeye bahane arıyorum bi yandan zaten cinsiyetini de bi bilsem aynen 10 gün var Rabbim hayırla kucaklarımıza almayı da nasip etsin
Bizim öğleden sonra 13.30 da randevumuz canım karşılaşırız belki.Ben hamile kaldığımdan beri erkek hissediyordum son haftalarda kız gibi geliyordu hayırlısı artık bekleyelim bakalım biraz dahaYaa denk geliriz belki kuzum benimde tam sata göre 16+0 ama ultrasona göre önde çıkıyor 2 gün doktor satı kabul ediyor sanırımYaa bende erkeğe benzettim şekildende zaten belli oluyor içine ne doğuyorsa o olur hayırlısı olsun inşallahh
Benim 11 buçukta canım o gün doktor bişeyler bakıcam dedi bebekte ben çok anlayamadım cinsiyet telaşında sanada söylemiştir hatırlıyormusun canım?Bizim öğleden sonra 13.30 da randevumuz canım karşılaşırız belki.Ben hamile kaldığımdan beri erkek hissediyordum son haftalarda kız gibi geliyordu hayırlısı artık bekleyelim bakalım biraz daha
Evet çarşamba tam 14 bitiyor Ah bilmiyorum gidebilirim de. Aynen ama ilk haftalardan daha kolay geçiyor zaman çok şükürAmiinn hepimiz insallahh
Aramızda 10 gün varsa sende şuan 13+3 olmalısın dimi? Çarşambaya kadar 14 olacaksın nerdeyse bence belli olabilir
Çünkü benim bile 12+3te tahmin yaparız dediğine göre o yüzden diyorum
İnsan beklemeye dayanamıyor ya 1 ay beklemek çok zor geliyor
Amiin inşallah o günleri de görelim hayirlisiyla
Kuzum harika ya doktor da oyle dedi cok net konusmadi normal olarak ama benzettifgi iki cinsiyet varTeşekkürler güzel arkadaşlarım. Dün karlı bembeyaz bir gündü, öyle şükrettim ki..Allah isteyen herkese nasip etsin duam hepimiz için
Kaybettiğimiz bebeğimiz de erkekti bizim genetik testte öğrenmiştik.
Şunu çok iyi anladım ki her şeyin gerçekten doğru bir zamanı var.
79 gram olmuş yaklaşık; kıyma gibi bi şey
Baş popo mesafesi de 8 cm kadar.
Doktor idrar torbasına kadar baktı bebekte idrar var böbrekler çalışıyor anlamına gelir dedi, ben bu kader Detaylı bir inceleme olacağını bilmiyordum. Ayak parmakları bile sayılıyordu ne tuhaf.
İki insanın yapacağı şey değil hep diyorum ya, Allah’ın bir mucizesi.
Ben insülin direnci için glifor kullanıyordum onu kesti doktorum.Bir de Demir başladık ek olarak.
Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra
Magnifiaque canım bana da 12. Haftada erkek bebeğe benziyor ama kesin diyemem demişti, benim kontrol amaçlı gittiğim bir doktor daha vardı bu süreçte o da 2 gün önce bir ki geliyot demişti ama pipiyi çok net gördüm ben dün.
Yani benim kendi ana doktorumun 12. Haftada yaptığı tahmin tuttu ama diğer doktor tamamen yanıldı mesela
Genelde erkek bebekler kendilerini daha hızlı belli ederlermiş sana ne demişti?
Şimdi baktımda benimkide 2 gün önde görünüyor 10.haftada da öyleydi öyle devam ediyor demekki hiç kilo almamışım bende böyle devam et dedi. 16.haftada yarık dudak, damak birde omurga açıklığına bakıcam dedi yanlış anlamadıysam.Benim 11 buçukta canım o gün doktor bişeyler bakıcam dedi bebekte ben çok anlayamadım cinsiyet telaşında sanada söylemiştir hatırlıyormusun canım?
Aynıyız kuzum ya belki aynı zamanda doğururuz bebişlerimizi görmekte nasip olurŞimdi baktımda benimkide 2 gün önde görünüyor 10.haftada da öyleydi öyle devam ediyor demekki hiç kilo almamışım bende böyle devam et dedi. 16.haftada yarık dudak, damak birde omurga açıklığına bakıcam dedi yanlış anlamadıysam.
Benimde öyle canim neye göre gideceğimi bende şaşırdımCanim doktor bana 13 diyor ama ben kendi tarihime gore hesapliyorum yani 14 olarak
O şekilde de olabilir canim kabaca ölçen doktoru ilk defa gördümSanki baş popo mesafe ölçümleri ile uyluk kemiği ölçümleri 14 hafta ile uyumlu gelmiş. Orda yazan o. 13 ne bilemedim tabi. Belki tüm ölçümleri toparlayınca çıkan ortalama hafta 13tür.
Benim geç yumurtlama canim ama bence yakaladı haftasını bakalım hayırlısı14 haftalık çıkmış boyuna göre canım o onu gösteriyor. Ben hep son adet tarihine göre hesaplıyorum tabi benim geç döllenme olmadığı için. Bana doktor 7. Haftada 1 gün geri çıkmıştı o zaman 2 Ekim doğum tarihi diye söyledi yazdı ama en son 2 gün ilerde çıktı bi daha bisey söylemedi şu doğum tarihi vs. diye
Teşekkürler canım ben gene 14 de devam edeyim ikili testi ptesi yapacak inşallah yanlış biseyler olmazBebeğin başı vücudu bide bat tarihine göre üç tarih yazıyormuş gelişimini gosteriyormus benimkide gecen hafta biri 16 biri 15 biri 14 tu anlamadm bende
Canim hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlusun hemen düzeltmeleri yapıyorumKızlar çok şükür sonunda benimde fetal dna sonucum gelmiş doktorumuz aradı her şey yolundaymış çok şükürcinsiyetimizi zaten 11+3te yüksek ihtimal öğrenmiştik ama kesinleşmiş oldu ilk bebeğimiz erkek olacakmış
maviss_34 canım tabloda revize edebilir misin tüp bebekten dolayı ufak bir ayar yaptı doktorum sat 13 aralık. Cinsiyet erkek
Evet kuzum inşallah o günleri de görürüzAynıyız kuzum ya belki aynı zamanda doğururuz bebişlerimizi görmekte nasip olurEvet bende öyleyim hiç almadım vermiştim üstüne banada böyle devam dedi Hıh şimdi hatırladım onlara bakıcaktı sahi sağol canım Bu arada doğumu düşündünmü hiç nasıl istiyorsun?
Amin canım inşallahEvet kuzum inşallah o günleri de görürüzDoğumu mümkün olduğunca normal olsun istiyorum ama gerektiğinde sezaryene de karşı değilim bebek nasıl gelmek isterse Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?