Login • Instagram Login • Instagram evet bu iki sayfaya baktırmıştımKim bu arkdaşlar İnstagram sayfası mı?
Tam olarak kaç haftalıktın canım erken bile hissetmişsinBen hissediyorum hergun değil 3 4 günde bir. Ama çok belirgin değil minik minik pıt pıt şeklinde canım.
Kim bu arkdaşlar İnstagram sayfası mı?
15 deyim canım. Bu hafta anladım zaten. Emin oldum yani. 3. Gebelik ondan herhalde. Önceden de hissediyorum sanıyodum ama gazdı onlar galiba bu hafta daha emin oldum.Tam olarak kaç haftalıktın canım erken bile hissetmişsin
Link açılmamış cinsiyet tahmini kesin yazınca çıkıyor ınstagramaLogin • Instagram Login • Instagram evet bu iki sayfaya baktırmıştım
Evet Evet ondan olsa gerek. Ama öyle çok fazla değil. Bide benim kasilmam çok fazla diğerlerinde de vardı. Bunda da var taş gibi oluyo karnın sertleşiyo bu hafta gidince sorcamGerçi senin 3.gebeliğin olacaktı 2. 3. Lerde daha çabuk hissedilirmiş
Oy ne güzel erkenden hissetmeye başlamışsın.1
15 deyim canım. Bu hafta anladım zaten. Emin oldum yani. 3. Gebelik ondan herhalde. Önceden de hissediyorum sanıyodum ama gazdı onlar galiba bu hafta daha emin oldum.
Sor canım kafan rahatlasın iyice büyüdüğü içindir herhalde baskılarEvet Evet ondan olsa gerek. Ama öyle çok fazla değil. Bide benim kasilmam çok fazla diğerlerinde de vardı. Bunda da var taş gibi oluyo karnın sertleşiyo bu hafta gidince sorcam
Tam hissetme değil ama minik pıt pitlar. hissedince çok güzelmiş diceksin emin olOy ne güzel erkenden hissetmeye başlamışsın.
Usg de oynadığını görmek çok tuhaf gerçekten, hareket ediyor ama kaslar henüz o kadar güçlü olmadığı İçin Rahime denemiyor ve biz hissedemiyoruz:) o günleri iple çekiyorum
Oluyodu diğerlerinde de. Yine de insan Korkuyo bi an çok sert oluyo falan.Sor canım kafan rahatlasın iyice büyüdüğü içindir herhalde baskılar
Çok büyük değildir herhalde. Aslin da çok merak ediyorum ben böyle şeyleri şuan boyu nasıl ne kadar falan. Görümcem 20 25 hafta arası erken doğum yapmıştı sormuştum gördüm mu ne kadardı diye mısır kadardı diyo yani hani süt mısır var ya o kadardı diyo. Çok sasirmistim.Sor canım kafan rahatlasın iyice büyüdüğü içindir herhalde baskılar
Bende biryere baktırdım bu bana ait bir foto değil ama resmen ayak kemiğini nub diye işaretlemiş çok güldüm yaLogin • Instagram Login • Instagram evet bu iki sayfaya baktırmıştım
İlk tabloda , Senin doğduğun ay ( dikey sütun)Canim ben bunu anlamadim banada yaparmisin
Mavişim cevap veremedim bu saate kadar kusura bakma. Evet çıkıntı var ama acaba ne kordon mu yoksa başka bisey mi eğer nuba göre bakarsan aşağı doğru olursa kız diyorlar ama seninki de çok belliMeraktayimmm bı çıkıntı vardı resimde ama nub a göre kiza benziyomuserkek de olabilir pipi mi acepp bak bakalım dilosum
Evet dikkat edince bacak kemiği gerçekten canımBende biryere baktırdım bu bana ait bir foto değil ama resmen ayak kemiğini nub diye işaretlemiş çok güldüm yabebek 3-4 cm nuba bak MAŞALLAH buna da inanıyor demek ki kendisi
Hayırlısı olsun canım olsun buda kız olsun, kız evlat çiçektir, en merhametlisidir rabbim sana ne güzel 3 kız annesi olmayı nasip etmiş sırtınız yere gelmez Allahın izniyle rabbim sağlıcakla doğmasınıda nasip etsin inşallahKızlar cinsiyetimiz kız bugün netleşti erkek diyen arkadaşlar malesef nUb teorisi skull teorisi bilmem nesi tutmadı 3.kızım geliyor inşallah sağlıkla gelir kafasında kist varmış ama başka bir organda problem olmadığı için geçer dedi doktor tutan iki şey ramzi teorisi ve ikili test beta hcg sonucum onun dışında hicbir şey tutmadı
Cinsiyet hesaplaması Arzum canım benim baktırdığım kişi bide seninkilerden birine sorayım. Bu arada bir çılgınlık yapıp bebek arabası aldık bizBende iki kişiye baktırmıştım orda erkek demişti ikiside tuttu hangine baktırdın canım
Ben sana kız demiştim iyi hatırlıyorum. Kist için doktor geçer dediyse geçecektir inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar cinsiyetimiz kız bugün netleşti erkek diyen arkadaşlar malesef nUb teorisi skull teorisi bilmem nesi tutmadı 3.kızım geliyor inşallah sağlıkla gelir kafasında kist varmış ama başka bir organda problem olmadığı için geçer dedi doktor tutan iki şey ramzi teorisi ve ikili test beta hcg sonucum onun dışında hicbir şey tutmadı
Arzum bende baktırdımCinsiyet hesaplaması Arzum canım benim baktırdığım kişi bide seninkilerden birine sorayım. Bu arada bir çılgınlık yapıp bebek arabası aldık biz
Ben sana kız demiştim iyi hatırlıyorum. Kist için doktor geçer dediyse geçecektir inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?